Bildirim
Patch ten Sonra
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende sorun yok -
Bende de sorun olmuyodu ama bu son 2 patchten sonra bi donukluk oluyor takıla takıla gidiyomuş gibi kaliteyi en son a çeksemde devam ediyor bu sorun onu anlamadım gitti :/ -
Bende de sorun olmuyodu ama bu son 2 patchten sonra bi donukluk oluyor takıla takıla gidiyomuş gibi kaliteyi en son a çeksemde devam ediyor bu sorun onu anlamadım gitti :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: steeby
Bende de sorun olmuyodu ama bu son 2 patchten sonra bi donukluk oluyor takıla takıla gidiyomuş gibi kaliteyi en son a çeksemde devam ediyor bu sorun onu anlamadım gitti :/
Anladık kardeşim sakin olabilirsin. -
:D:D -
bendede sorun yok -
Arayuz animasyonlarini kapatin Video ayarlarindan. -
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
Arayuz animasyonlarini kapatin Video ayarlarindan.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X