Şimdi Ara

Patch 3.9 ile gelecek paralı summoner icon'ları (Yenileri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Patch 3.9 ile gelecek paralı summoner icon'ları (Yenileri)

Patch 3.9 ile gelecek paralı summoner icon'ları (Yenileri)

Summoners,
    In celebration of esports, we're testing a new feature on the PBE that will allow you to show support for your favorite team by grabbing an official team logo Summoner Icon for any of the North American and European LCS teams in the Summer Split.

These icons will be available in the live store shortly after Patch 3.9 until the end of the Summer Split for 250 RP, and are permanently added to your account.

In addition to the new icons, we're testing some new tech that helps you show off your team pride: all Summoner Icons—including the new esports team icons—will be shown on the loading screen before each match.

As with any feature on the PBE, we're looking for your feedback, so let us know what you think and we'll see you rocking some sweet new flair on the Fields of Justice.

(Udyr ninja edit)

20% of the revenue will go to the team of your choice.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 25 Haziran 2013; 3:29:26 >

• Bi ara vardı bunlar , ama bedavaydı
  • TSM alırım bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Bi ara vardı bunlar , ama bedavaydı

Şimdi her biri 250 rp ve aldıktan sonra hesabınızda kalıcı olacak.

SK ve TSM alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 25 Haziran 2013; 2:10:54 >
  • Gambit gaming yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyra birşeymi olmuşş!
    Ben faqirim qnq alamıcam qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • curse alırım heralde
  • Artık yükleme ekranında ikonların gözükecek olmasından belliydi bu işi de paraya dökecekleri
  • bence iyi bişey oyuna nasılsa etkisi yok istediklerini yapsınlar
  • EG ve SK Snoopeh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Artık yükleme ekranında ikonların gözükecek olmasından belliydi bu işi de paraya dökecekleri

Kesinlikle haklısın
  • Gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Gereksiz.

+1737283
    Kimse almasın fqir hisstmyq qndmizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

quote:

Artık yükleme ekranında ikonların gözükecek olmasından belliydi bu işi de paraya dökecekleri

Kesinlikle haklısın

+1
  • ne hevesle girdim meğerse takım iconlarıymış

• quote:

İbretlik tespit.

Bu arada baktım da 16 tane var. Grupların simgelerini bilmiyorum büyük ihtimal dediklerinizin hepsi vardır.
  • Alırız artık bi' tane TSM Icon'ı.

Edit:

Twitch.tv'den saatlerce stream izleyip, saatlerce lol oynayıp, tonlarca rp alıp burada anti-kapitalist takılan arkadaşları da burdan öpüyorum, isteyen alır isteyen almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurosius -- 25 Haziran 2013; 2:48:23 >
  • C9 un logosu çok yaratıcı hayran kaldım. Curse severim ama bir şey oldu bunlara turnuvada batırdılarEG de alabilirim de ne işe yarayacak bunlar? Giriş ekranında, ''param var benim qnq bak curse logosu aldım xd'' dedirtir sadece ki bu Tr serverinde işkenceye dönüşebilir. Gerçi bu çoğu Tr oyuncusu bu takımları da bilmez.
  • Fnatic varsa alıcam smurf'e 400 rp duruyor boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

C9 un logosu çok yaratıcı hayran kaldım. Curse severim ama bir şey oldu bunlara turnuvada batırdılarEG de alabilirim de ne işe yarayacak bunlar? Giriş ekranında, ''param var benim qnq bak curse logosu aldım xd'' dedirtir sadece ki bu Tr serverinde işkenceye dönüşebilir. Gerçi bu çoğu Tr oyuncusu bu takımları da bilmez.

Terbiyesizlik gibi olmasın ama, C9 değil o, CLG

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.