Şimdi Ara

Pat Morita öldü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Pat Morita öldü..

'Karate Kid' filminin oyuncusu Pat Morita öldü.

Bu filminde canlandırdığı Mr. Miyagi karakteriyle Oscar'a aday gösterilen 73 yaşındaki sanatçının, Las Vegas'taki evinde hayatını kaybettiği kaydedildi.

Ünlü oyuncunun karısı Evelyn, yaptığı açıklamada, 12 yıllık hayat arkadaşının doğal sebeplerden hayatını kaybettiğini söyledi.
    Evelyn, ''Happy Days'' filmiyle ün kazanan eşinin tüm hayatını oyunculuğa ve komediye adadığını belirtti.
    Pat Morita, ''Karate Kid'' filminde Daniel-san adlı erkek çocuğuna akıl hocalığı yapmış ve çeşitli tekniklerle karateyi öğretmişti. Morita, bu rolüyle 1984'teki Oscar töreninde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü, ''The Killing Fields'' filmindeki rolüyle Haing S. Ngor'a kaptırmıştı.

haber7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49A98ED45 -- 25 Kasım 2005, 21:45:35 >

• 3 kardeşin oynadığı karate filminde de bu adam dedeydi dimi çok severdim o filmi ya defalarca izlemiştim üzüldüm be çok mülayim bir tipi vardı dayının mekanı cennet olsun

Gençliğimin Katilisin!
  • ii adamdı ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

3 kardeşin oynadığı karate filminde de bu adam dedeydi dimi çok severdim o filmi ya defalarca izlemiştim üzüldüm be çok mülayim bir tipi vardı dayının mekanı cennet olsun

Müslüman olarak öldüyse olur inşallah...

Gençliğimin Katilisin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Dürüst bir insan olarak yaşamışsa şereflice cennete gitmeli

orasını biz bilemeyiz...
    Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.