< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Eylül 2021; 6:48:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pastavilla Pesto Makarna Sosu 190 G 14.60 tl (migros)





-
-
Ee Mahocum, "kendim denemedim ama deneyen varsa yorum yapsın" diye mi konu açtın yani
Fiyatın sıcak fırsatlık bir olayı yok zira faten sürekli bu fiyatta bulunabilen bir ürün. Her %19 indirime giren ürüne konu açılacaksa... Macrocenter (macroonline)'da şu an 8,15 TL, bari onun içi açsaydın.
-
Dolapta aylardır 3-4 tane duruyor. Tadı fena sayılmaz, tava da kremalı tavuk yaparken kullanıyorum ben(9 aydır hergün tavuk yiyorum değişiklik olsun diye denemediğim sos kalmadı) . Eşimde kremalı makarna yaparken koyuyor çok seviyor. Kurtarıcı bir sos olarak dolapta durmalı bence. Omletle de güzel oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ozaman sos tavsiyeni alalım. Ben tam 9 yıldır tavuk yiyorum.
Bakalım yemediğim çeşit kalmış mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
actigim her konu için deneme mi yapayım ? mesela geçen bebe koltuğu konusu açtım, önce alıp denese miydim ?quote:
Orijinalden alıntı: ZabadabadabEe Mahocum, "kendim denemedim ama deneyen varsa yorum yapsın" diye mi konu açtın yani
Fiyatın sıcak fırsatlık bir olayı yok zira faten sürekli bu fiyatta bulunabilen bir ürün. Her %19 indirime giren ürüne konu açılacaksa... Macrocenter (macroonline)'da şu an 8,15 TL, bari onun içi açsaydın.
ve yine dediğim gibi, biri sorsa hayrına "macrocenter 'da şu fiyat" demezsiniz, ama sırf laf koymak için bildiklerinizi döküluyonuz. artık konularda yorumlar daha önemli oluyor. teşekkürler fırsat için .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
tikka masala (acılı)quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24Ozaman sos tavsiyeni alalım. Ben tam 9 yıldır tavuk yiyorum.
Bakalım yemediğim çeşit kalmış mı
harisa (acılı)
teriyaki (zencefilli)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kolesterol baktirin bakalim sonra yiyebilecek misiniz
Ben de ailem yanimda degilken yiyorum da pirzola sote sikiyor artik nedir yaptiginiz farkli cesitler soslu deyin bakalim ☺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 11 Eylül 2021; 17:18:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hdl de ldl de normal hocam problem yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genetik olabiliyor bazi kisiler et cop yer surekli cikmaz demekki onlardansin sebze yemiyorsan pek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her gün 3 öğün sebze var hocam sebsesiz öğünüm yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sosları kendim yapıyorum, kremalı hardallı köri seviyorum. Ya da mantar brokoli kabak biber krema zencefil zerdeçal yapıyorum zengin. Üzerine en son mozarella rendesi koyuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolesterol ile tavuğun ne alakası var kardeşim. Azıcık araştırma yap ondan sonra yaz bence.
-
Yanlış kişiye yazdın hocam :) o konu bana soruldu, ben sormadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kısaca hangi baharatı seversem onu koyuyorum sosu
. Bende öyle yapıyorum. Sarmısaklı körili tavuğa sardım bu aralar. Bırakamıyorum. Yanına zerdeçallı pilav.
-
Geçen granül sarımsak koydum, o kadar çok koymuşum ki sarımsak yemiyorum o günden beri :D çok lezzetli olduğu için dayanamadm moydm çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: linkorn
Yanlış kişiye yazdın hocam :) o konu bana soruldu, ben sormadım.Hocam o arkadaş seni de alıntılamış ya. Bende alıntı yapınca sanada düştü direk demek ki.
Toz sarmısak ve soğanım var ama lezzet anlamında tazesinin yanına yaklaşamıyor. 2-3 diş maksimum 4 diş yeterli geliyor günlük tüketime.
Urfadan isot biberi salçası ısmarladım. Acı. Böyle bir lezzet yok. Tavuğun lezzetini direk 2 ile çarpıyor. Eve o geldikten sonra diğer salçaları kullanmaz oldu ahali. Tavuk ile Salça, karabiber, kimyon ve sarmısak... Tadına doyamazsın.
Piyasada bulunmuyor iyisi. Anca urfada tanıdık varsa alınabiliyor. Market işi olanlar pek iyi değil.
-
Salçayı biz kendimiz yapıyoruz, çok önemli faktör mutfakta salça.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: linkorn
Salçayı biz kendimiz yapıyoruz, çok önemli faktör mutfakta salça.Bizde kendimiz yapıyoruz da urfa biberi başka yerde bulunmuyor. Bundan dolayı orada yapanlardan almak durumunda kalıyoruz. Kapya ve domates salçamızı valide hanım yapıyor sağolsun.
Urfalı tanıdık varsa evinde vardır bahsettiğim salçadan. Tatmanı tavsiye ederim. Normal biber salçası yiyemezsin ama onu söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 12 Eylül 2021; 4:15:10 > -
Sağol hocam deneyeceğim kesinlikle teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ee Mahocum, "kendim denemedim ama deneyen varsa yorum yapsın" diye mi konu açtın yani |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X