Şimdi Ara

PASSAT yeni donanım İMPRESSİON 156.000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
14.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • passat makyaj görmeden önce bir önceki kasadaki gibi ara donanım çıkardı (B7 exculisive) sadece dizel otomatik olarak geliyor bu donanım dıştan comfort gibi görünen içten trendline olan sadece ekstrası yeni geri görüş kamerası olan bir melez aslında doğuş bence en fazla kar elde ettiği comfort dizel otomatiğin ötv zammıyla birlikte fiyatı çok yükseldi 166.800 tl trendline da çok boş 153.200tl trende daha yakın otomatik bir donanımla satışları artırmanın peşinde video baya ayrıntılı neler var neler yok anlatıyor

• Far ve yagmur sensorunu bilmem de cruise control ayri mesele. Uzun yolda cok is goren bir ozellik onu da gectim, hiz sabitleyici dedigimiz sey bir tel. Cok da elektronik bir sey degil diger sensorlere nazaran.

Her seyin mekanik oldugu sistemde babam 14-15 saat direksiyon salladiginda 3 gunde kendine zor geliyordu. Hidrolik direksiyon, klima, otomatik vites, adam gibi bir sanziman, duzgun kavramasi olan debriyaj vs. yoktu o zamanlar. Evet evet Renault 12'den bahsediyorum ve 1988-1993 arasi bu araci kullandi babam. O halde otomotiv sektoru Renault 12 mantigiyla devam etmeli.

Rahmetli olmasaydi su anki araclardan birini kullansaydi muhtemelen gelisimden gayet memnun olacakti.
    Senin kafaya göre hiçbir arabada klima, hidrolik direksiyon, abs esp vs. güvenlik donanımları, ısıtmalı ayna, elektrikli cam gibi özelikler olmasın. Hatta onu da geçtim sonuçta 40 sene önceki insanlar da yaşıyordu, dolayısıyla evlerimizde; buzdolabı, klima, televizyon, kettle, internet, mikrodalga fırın falan da olmasın. Sonuçta gereksiz cep telefonunu falan kaldır at çöpe.
  • Sudan ucuz valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşım için teşekkürler... bu fiyata hız sabitliyecisi olmamasına hayret ediyorum ...
  • Aynısını Superb'de de yaptılar comfort ismiyle. Dizel otomatik 124.8 bin tl. Asıl o avantajlı şu şartlarda.

Bir de octaviaya sport donanım geldi o da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Ağustos 2017; 23:39:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araclar zaten yurt disindaki donanimla gelmiyorki. Bizim highline dedigimiz yurt disinda comfort filandir. Trendline dedigimiz de yurt disinda dort teker olarak adlandiriliyordir. Impression ise dort teker + kasa sanirim yurt disinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

paylaşım için teşekkürler... bu fiyata hız sabitliyecisi olmamasına hayret ediyorum ...

Birazdan "hız sabitleyiciye ne gerek var yeaaaağğ, zaten hiç kullanmıyorum hem benim arabamda ayak aydınlatması var"cılar gelir.

• 195 bin tl ye daha iki hafta önce 3.18 dizel spor paket (2 litre 150 hp) aldıktan sonra bu fiyata daha yorum yapmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaka maka baya eskik bir araba ya. Makyaj aynasında ışık bile yok! Arka koltukları yatırmak için bagajda kol yok! Arka kolçak zaten yok. Üstüne üstük yedek lastik bile yok.. Bir multimedya ekranı bir de jant koymuşlar Trendline Passat işte yahu..
  • şu donanımın ismi için bile alınır 3 ay beklenir cinsinden bir araç

• bu kadar para verdikten sonra Mercedes-Benz C180 e binerim.

• Mercedes B180 cdı alırım.

• He İmpresyın.

• D sınıfı diye satılan araca bak.
    Boyutu hariç D sınıfı ile alakası yok.
    O zaman Fluence D sınıfı derim kimse bir şey diyemez.
  • full + full gırtlak dolu özel sipariş impression passat tdı dsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bu araclar zaten yurt disindaki donanimla gelmiyorki. Bizim highline dedigimiz yurt disinda comfort filandir. Trendline dedigimiz de yurt disinda dort teker olarak adlandiriliyordir. Impression ise dort teker + kasa sanirim yurt disinda.

yahu yurtdışını ne sanıyosunuz anlamadım gitti. yurtdışında kapaklı cant bile var hala. bir akrabam seneler önce yurtdışından passatla gelmişti, ön camları bile manueldi şok olmuştum. burda öyle donanım fakiri bir passat yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Şaka maka baya eskik bir araba ya. Makyaj aynasında ışık bile yok! Arka koltukları yatırmak için bagajda kol yok! Arka kolçak zaten yok. Üstüne üstük yedek lastik bile yok.. Bir multimedya ekranı bir de jant koymuşlar Trendline Passat işte yahu..

yalnız highlinede bile standart olmayan car play standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Bu araclar zaten yurt disindaki donanimla gelmiyorki. Bizim highline dedigimiz yurt disinda comfort filandir. Trendline dedigimiz de yurt disinda dort teker olarak adlandiriliyordir. Impression ise dort teker + kasa sanirim yurt disinda.

yahu yurtdışını ne sanıyosunuz anlamadım gitti. yurtdışında kapaklı cant bile var hala. bir akrabam seneler önce yurtdışından passatla gelmişti, ön camları bile manueldi şok olmuştum. burda öyle donanım fakiri bir passat yoktu.

Valla ben bir sey sanmiyorum da sana UK price listi vereyim sen bak ne olduguna.

https://www.volkswagen.co.uk/assets/common/pdf/pricelists/passat-viii-pricelist.pdf

R-Line 2.0 BiTDI 240(PS)4 Motion + DSG Vergi dahil 36.785 £ o da yapar 164 bin TL burada liste fiyati uzerinden Comfortline 1.6 TDI + DSG alamiyorsun. Aha sana donanim. 21.610 £ olan minimum tutarli Passat o da yapar duz 96 bin TL. Acip bakarsan o 21.610 £'luk aracin ozelliklerinde de 8" medya oynatici standarttir. Teker teker karsilastirmadim; ancak muhakkak Trendline ile farklari vardir.

Ha ulke boyle vergiler vs. olayina girmeyelim bence hic. Sonucta R-Line Passat bu bizim Highline'dan daha donanimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 24 Ağustos 2017; 11:7:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dıştan comfort jantı ve renkli camlar eklenmiş içte yeni ekran ve geri görüş kamerası eklenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

195 bin tl ye daha iki hafta önce 3.18 dizel spor paket (2 litre 150 hp) aldıktan sonra bu fiyata daha yorum yapmıyorum.

• quote:

Hocam highline için belki haklısınız da comfortline veya trendline bizde daha dolu emin olun
    Almanya çok farklı kapak jant halojen far analog gösterge olur arabada ama her türlü front asist lane asist güvenlik donanımları tam olur autoscout a baktığınızda göreceksiniz adamlar araba işini aşmışlar passat onlar için fiyat/fayda oranı yüksek bi araba sadece o kadar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.