|
Bildirim
|
D sınıfı diye satılan araca bak.
Boyutu hariç D sınıfı ile alakası yok. O zaman Fluence D sınıfı derim kimse bir şey diyemez. |
Far ve yagmur sensorunu bilmem de cruise control ayri mesele. Uzun yolda cok is goren bir ozellik onu da gectim, hiz sabitleyici dedigimiz sey bir tel. Cok da elektronik bir sey degil diger sensorlere nazaran.
Her seyin mekanik oldugu sistemde babam 14-15 saat direksiyon salladiginda 3 gunde kendine zor geliyordu. Hidrolik direksiyon, klima, otomatik vites, adam gibi bir sanziman, duzgun kavramasi olan debriyaj vs. yoktu o zamanlar. Evet evet Renault 12'den bahsediyorum ve 1988-1993 arasi bu araci kullandi babam. O halde otomotiv sektoru Renault 12 mantigiyla devam etmeli. Rahmetli olmasaydi su anki araclardan birini kullansaydi muhtemelen gelisimden gayet memnun olacakti. |
yahu yurtdışını ne sanıyosunuz anlamadım gitti. yurtdışında kapaklı cant bile var hala. bir akrabam seneler önce yurtdışından passatla gelmişti, ön camları bile manueldi şok olmuştum. burda öyle donanım fakiri bir passat yoktu.
|
Senin kafaya göre hiçbir arabada klima, hidrolik direksiyon, abs esp vs. güvenlik donanımları, ısıtmalı ayna, elektrikli cam gibi özelikler olmasın. Hatta onu da geçtim sonuçta 40 sene önceki insanlar da yaşıyordu, dolayısıyla evlerimizde; buzdolabı, klima, televizyon, kettle, internet, mikrodalga fırın falan da olmasın. Sonuçta gereksiz cep telefonunu falan kaldır at çöpe.
|
Sıfırı 180 bin civarı ve 50 bine sıfır faiz. 150 bine verirse ancak alınır.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Ağustos 2017; 23:39:33 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 24 Ağustos 2017; 11:7:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|