Şimdi Ara

PASSAT'LAR F1 PİSTİNDE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanızın markasının bir önemi yok esas olan arabanızın limitlerini güvenli bir ortamda öğrenebilmek. o sağa sola savrulduğu iddia edilen pololardan birisini kullanıyorum, piste gidebilseydim hangi durumlarda savrulduğunu öğrenebilecektim gidemedim öğrenemedim. youtube da bazı adac testleri var . suni olarak buzlu yollar vs canlandırılıyor. insanlar arabalarının neler yapabildiğini veya yapamadığını öğreniyor buralarda. çoook gerekli diye düşünüyorum.
  • Kim yapmışsa güzel etkinlik tebrik etmek lazım.
    Sonuçta dünya kadar para bayıldığınız çoğu firma böyle etkinlikler düzenlemiyor.
  • Araçları bilemem de, orda iyi koşu düzenlenir.

Giyeceksin spor ayakkabilarini eşofmanlarini pisti koşarak turlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Zaman turu atamadıktan sonra piste çıkmanın bi mantığı yok aslında. Sahilde turlar gibi ne o öyle.

Yine de eğlenceli olmuştur.

Bunu diyoruz da anlayan kim...
  • opelin vw nin yaptığı bu organizasyonlar gerçekten çok güzel. pist zamanı yapılamasa bile o pistte bir tur atmak bile yeter insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

quote:

Findikcan motorlu 1.6 tdi DESEGE ile ne basılır be peeehhh. Adamların hakkı ama 80bin tl veriyor boru mu? o fiyata 2005 model 530 alıp üstüne de yürüyeninden motoruna herşeyi sıfırlatıp binme şansı varken adam aklını kullanıp passat alıyor. Beyin bedava, bedava ya

Siz bmw alirsiniz

Tamam yorumum bencilce olmuş bunun farkına geç de olsam vardım ama siz bana şunu söyleyin; F1 pistine 1.6 tdi 100 bilmemkaç beygirle mi yoksa 3.0 V6 231 beygirle mi çıkmak isterdiniz.

Amaç F1 e çıkmaksa passat niye? ama sonradan okduğum kadarıyla vw kullanıcıları için ücretsiz ve eğlenceli bir aktivite olarak düşünülmüş, bu şekildeyse sorun yok.

Yani şimdi bida okudum mesajımı da.. Yani pek olmamış, eleştirmekte haklısınız

Burda amac bence bu olayi duzenlemek

Ama konu vw olunca neden bu kadar on yArgilisiniz anlamadim gitti sadece siz degil genel olarak boyle

Ben jetta almsk istedim aldim hepsi bu siz bmw almak istseseniz bmw alirsiniz

sen jetta almadın bildiğin KAZIKLANDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: nodesperat3

Biraz daha araştırdım da oldukça eğlenceli bir aktiviteymiş. Tartışmaya ne gerek var arkadaşlar. Ne yapsaydı doğuş vw sahiplerine F1 arabası mı verseydi?

Onu yapsa gene kotu dogus olur gene vw bir laf soylerler emin olun buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

quote:

quote:

quote:

quote:

Findikcan motorlu 1.6 tdi DESEGE ile ne basılır be peeehhh. Adamların hakkı ama 80bin tl veriyor boru mu? o fiyata 2005 model 530 alıp üstüne de yürüyeninden motoruna herşeyi sıfırlatıp binme şansı varken adam aklını kullanıp passat alıyor. Beyin bedava, bedava ya

Siz bmw alirsiniz

Tamam yorumum bencilce olmuş bunun farkına geç de olsam vardım ama siz bana şunu söyleyin; F1 pistine 1.6 tdi 100 bilmemkaç beygirle mi yoksa 3.0 V6 231 beygirle mi çıkmak isterdiniz.

Amaç F1 e çıkmaksa passat niye? ama sonradan okduğum kadarıyla vw kullanıcıları için ücretsiz ve eğlenceli bir aktivite olarak düşünülmüş, bu şekildeyse sorun yok.

Yani şimdi bida okudum mesajımı da.. Yani pek olmamış, eleştirmekte haklısınız

Burda amac bence bu olayi duzenlemek

Ama konu vw olunca neden bu kadar on yArgilisiniz anlamadim gitti sadece siz degil genel olarak boyle

Ben jetta almsk istedim aldim hepsi bu siz bmw almak istseseniz bmw alirsiniz

sen jetta almadın bildiğin KAZIKLANDIN

bu sizin kendi görüşünüz

ben tam aksini düşünüyorum

• 3. sayfada noxthron isimli kullanıcının yorumunu okursanız benim yerime zaten onun meseleyi özetlediğini görürsünüz. Size özel cevap vermeye ne mecalim ne de hevesim var. Tatmin olmaz iseniz gidip babanızdan size gofret almasını rica edebilirsiniz.

Hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavun -- 1 Aralık 2011; 19:16:20 >
  • passat güzel araba ama orta sınıfın ortasıdır
    sayfalarca methiyeye gerek yok
    aynı paraya accorda da binersiniz a4 e de binersiniz
    hepsi güzel araçlar passat 1 adım önde değil ama 1 adım geridede değil
  • sciroccolarla golfler daha çok yakışmışt:)ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiZeNTe -- 1 Aralık 2011; 21:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

passat güzel araba ama orta sınıfın ortasıdır

Cümlenize katiliyorum,

Passat üstün bir arac degildir ama kötü bir aracta degildir. D Segmentinde yerini almis bir aractir. Her zaman 1. sirada tahtini koruyordur diger rakiplerine göre cünkü Audi A4, Mercedes C Sinifi ve BMW 3 Serisi ic kisimdan ve Bagaj hacminden kayip ediyor. VW Passat Fiyatinda ucuz oldugu icin Opsiyonlarda ucuz oldugu icin iyi kaliteli bir araci ucuza ve bol Opsiyonlu sekilde almak var. Iste bundan kazaniyor Passat yoksa Audi, BMW ve Mercedes te üstün araclardir

• Bir organizasyon üzerine ne ilginç yorumlar çıkıyor bu forumda

Bence güzel bir buluşma olmuş. Yeni kişiler tanımak, muhabbet etmek... zevkine F1 pistinde tur atmak. Aracını daha çok tanıma fırsatı bulmak...

Keşke tüm firmalar sadece aracı satana kadar değil, sattıktan sonrada bu tip etkinlikler ile müşterisinin yanında olsa.

(Not:Benzer bir uygulama olduğu için paylaşayım;birçok "0" km Renault alan kişi bilmez ama Autodrom'da güvenli sürüş eğitimini ücretsiz alabiliyorsunuz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

quote:

Cümlenize katiliyorum,

Passat üstün bir arac degildir ama kötü bir aracta degildir. D Segmentinde yerini almis bir aractir. Her zaman 1. sirada tahtini koruyordur diger rakiplerine göre cünkü Audi A4, Mercedes C Sinifi ve BMW 3 Serisi ic kisimdan ve Bagaj hacminden kayip ediyor. VW Passat Fiyatinda ucuz oldugu icin Opsiyonlarda ucuz oldugu icin iyi kaliteli bir araci ucuza ve bol Opsiyonlu sekilde almak var. Iste bundan kazaniyor Passat yoksa Audi, BMW ve Mercedes te üstün araclardir

o zaman buna da katılırsınız

passat eve bilinirlik olarak belkide orta sınıfın ( d segmenti) en bilinen ve belkide referans aracıdır.
    bu konu kesinlikle otoriteler tarafındanda kabul edilmiş olabilir.

ama bir ürünün bu şekilde kabul edilmesi demek en iyisi demek değildir.

aynı paraya daha donanımlı daha güzel araçlar tabiiki vardır olacaktırda.

anlaşılan tipik bir ''benim malım en güzelidir'' psikolojisi içine girmişiz.

bu yanlıştır her malın eksi yönüde artı yönüde mevcuttur ve olacaktır.
    birini ben söyliyim mesela ; kapı kolları cam düğmeleri soyulur bu passatın golfün ve hatta audinin de...
    e napçaz şimdi tu kaka mı diyelim bu araçlara tabiiki hayır...

birde şu boyut var. açıkçası doğuş oto türkiyedeki en kazıkçı ve en acımasız şirkettir. bu huyunuda en çok vw satarken gösterir. çünkü en yoğun rekabete maruz kalan modelleri vw satar. örneğin bir golfün en az 4 tane dişli rakibi vardır (focus megane astra civic corolla vs)
    passatında öyle (insignia mondeo avensis accord laguna vs)
    o modellerin önüne bizim farkımız fiyatımızdır diyerek farklılaşma yolu izlemişler ve bunu başarmışlardır. almanyada aynı donanım ve motor seviyesinde arada fiyat farkı çok azdır. ama türkiyede çok yuksek.
    dolayısıyla vw alanlar daha fazla para verdikleri sürece vw fanatiği olacaklar maalesef.

ama doğuş aynı olayı audide yapamaz. çünkü orda rakip bmw ve mercedestir. ben arabamı ilk alırken inanılmaz tavizler verdiler çünkü 1 serisi yeni çıkmıştı ve fiyatları acayip uygundu. diğer yandan mercedes ise c klass yenilenmek üzereydi ve ordada fiyat uygundu. biraz nazlandım ve 3 kişi birden yapıştılar a3 için. ama vw tarafına gitseydim pek yüzüme bakmıcaklardı eminim.

son söz
    passat orta sınıfa damgasını vurmuştur ama abartmayınız. rakipleri ondan aşağı değil.

• passat etkinliği çok güzel olmuş
    polo cup vardı bir zamanlar ona benzemiş

ama forumda benimde farkettiğim üzere bi vw furyası ve ona karşı çıkanlar furyası var

vw alan arkadaşlar güzel seçim yapıyorlar hepsi güzel arabalar. tek farkı fiyatı. ortalama rakiplere göre %10 fazla ödediniz. maalesef doğuş yüzünden.

bu yüzden araçlarınızı diğerlerinden üstün görebiliyorsunuz. ama değil maalesef. diğer arkadaşlarda bunu söylüyorlar ama kabaca.

kırmayalım kırılmayalım.

bu arada biri fiat teknolojisi demiş opeli yermiş.

uyandırayım. fiat opeldende vw gruptanda büyük bir gruptur. ferrari alfaromeo maserati lancia fiatındır.

sıralama şu şekildedir (2010)

1-toyota
    2-gm
    3-ford
    4-fiat
    5-daimler
    6-vw
    7-bmw
  • Fiat ailesi aslında şöyle:

Ama kıçık kırık TOFAŞ nerdeeee böyle bir etkinlik düzenleyecek Türkiye'de.
    Valla kıskandım VW sahiplerini.
  • benim arabayla 10 saat burda dönsem nolur ki 105bgden ne anlıcan
  • Açık konuşayım Doğuş politikaları yüzünden VW'i günahım kadar sevmem itici bulurum.Aslında böyle düşünmemem gerek çünkü araçlar kötü değil sadece Doğuş'un yıllardır gereğinden pahalıya araç satıp premium havası vermesine illet olurum..

Fakat burada bir arkadaş masum bir konu açmış ve öznesi aslında İstanbul park ücretli midir değil midir..Passat'lara VW'e tek kelam etmemiş,buradan başlamış muhabbet ve kaçınılmaz son olarak herkes VW'e kaymaya giydirmeye başlamış..Organizasyona katılanlara laf sokmalar araçlara burun kıvırmalar ve klasik VW konusu olmuş yine..Tamam VW'den benim gibi hoşlanmıyorsunuz ama yapmayın etmeyin..O buluşmaya katılan araç sahiplerinin ne günahı var ne kusuru var bu kadar da acımasız olmak ego tatmin etmek laf sokmak neye yarıyor kırmaktan incitmekten başka..

Yazık oluyor şu foruma vallahi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

quote:

Cümlenize katiliyorum,

o zaman buna da katılırsınız

passat eve bilinirlik olarak belkide orta sınıfın ( d segmenti) en bilinen ve belkide referans aracıdır.
    bu konu kesinlikle otoriteler tarafındanda kabul edilmiş olabilir.

ama bir ürünün bu şekilde kabul edilmesi demek en iyisi demek değildir.

aynı paraya daha donanımlı daha güzel araçlar tabiiki vardır olacaktırda.

anlaşılan tipik bir ''benim malım en güzelidir'' psikolojisi içine girmişiz.

bu yanlıştır her malın eksi yönüde artı yönüde mevcuttur ve olacaktır.
    birini ben söyliyim mesela ; kapı kolları cam düğmeleri soyulur bu passatın golfün ve hatta audinin de...
    e napçaz şimdi tu kaka mı diyelim bu araçlara tabiiki hayır...

birde şu boyut var. açıkçası doğuş oto türkiyedeki en kazıkçı ve en acımasız şirkettir. bu huyunuda en çok vw satarken gösterir. çünkü en yoğun rekabete maruz kalan modelleri vw satar. örneğin bir golfün en az 4 tane dişli rakibi vardır (focus megane astra civic corolla vs)
    passatında öyle (insignia mondeo avensis accord laguna vs)
    o modellerin önüne bizim farkımız fiyatımızdır diyerek farklılaşma yolu izlemişler ve bunu başarmışlardır. almanyada aynı donanım ve motor seviyesinde arada fiyat farkı çok azdır. ama türkiyede çok yuksek.
    dolayısıyla vw alanlar daha fazla para verdikleri sürece vw fanatiği olacaklar maalesef.

ama doğuş aynı olayı audide yapamaz. çünkü orda rakip bmw ve mercedestir. ben arabamı ilk alırken inanılmaz tavizler verdiler çünkü 1 serisi yeni çıkmıştı ve fiyatları acayip uygundu. diğer yandan mercedes ise c klass yenilenmek üzereydi ve ordada fiyat uygundu. biraz nazlandım ve 3 kişi birden yapıştılar a3 için. ama vw tarafına gitseydim pek yüzüme bakmıcaklardı eminim.

son söz
    passat orta sınıfa damgasını vurmuştur ama abartmayınız. rakipleri ondan aşağı değil.

Ben Almanya da yasiyorum, yani Dogusla yakindan uzaktan ilgim yok bilmiyorumda bu Sirketi. Yani hakkinda atip tutamam

Diger konuya gecelim, Passat ci arkadaslar bilir Audi A6 ya yönelmistim pahali oldugu icin A4 e yöneldim. Sunu diyeyim su anda 2010 Model Passat Variant kullaniyorum cok iyi donanimli ama Audi A4 ü bile o fiyati alamayacagimi anlayinca Audi almaktan vazgectim. Sonucta Audi A4 Avant alsaydim bir cok sey kaybedecektim ilk basta bir cok Opsiyon donanim daha sonra ic genislik kaybedecektim . Ama kalitelimi kaliteli allah var yukarida. Plastik parca soyulma konusunda Mercedes C sinifin da da soyulmalar var, ayni kalite Mercedes E Sinifinda da var ama simdi bu araca kötü demem Koltuga oturdugunuzda Yildiza bindiginizi anliyorsunuz.

Hakkini yememek lazim, her markanin + ve - si vardir. Ama Testler de D Segmentinde sunu kabul edelim VW Passat koltugunu vermiyordur cünkü rakiplerinden genis. Testlerde hep bakin sirf genislik ve Fiyat meselesi yüzünden önde. Ben Almanya icin yaziyorum bunu, Türkiye de Passat ayni Gurub ve segment olan Audi A4 den bile pahali ki Almanya da durum tam tersi

• Eminim çok keyifli olmuştur organizasyon , bunda eleştirilecek bir nokta yok , anadolla dahi gider tur atarım pistte bu bir anıdır bu kadar basit. Doğuş otoyu 2 konuda kutluyorum bu organizasyon için ve kendinden bu kadar nefret ettirebildiği için. Boş yere eleştirenler olsada , haklı noktaları olanda var doğuş otoyu sevmemek için bu da bir gerçek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.