Şimdi Ara

PASSAT'LAR F1 PİSTİNDE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Passat'tan daha genişleri ve en az Passat kadar geniş olanları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

@YasinDE

Passat'tan daha genişleri ve en az Passat kadar geniş olanları var.

Ben bir ara araba aliyordum, Opel Insignia haric hepsine bindim.

Audi A6 ya bindim E Segmenti ama güzel ve genis araba idi ama PArasi cok cok yüksekti
    Audi A4 e bindim aracin ici BMW ve Mercedes e göre genis ama istedigim Fiyata arac neredeyse bos oluyordu
    Mercedes C Sinifi benim enistede var, kesinlikle arac cok dar. Yani bana cok dar arac rahat edemedim.
    BMW 3 Serisine baktim tartismasiz dar
    Skoda SuperB Passat dan da genis ama marka imaji dolayindan eledim.
    Honda Accord bir is arkadasimda var oda kaliteden kayip etti, ici Passat kadar degil.

Yani Passat genisliginde arac istiyorsam BMW 5 Serisi F10 kasa yada Audi A6 4G yeni Kasa almam lazim o genislige yaklasmak icin.

Passat kadar genis olanlar neymis D Segmentinde ?

• İçinde VW geçen bir konuda da tartışma çıkmasın!

VW sahibi arkadaşların eline çok güzel bir fırsat geçmiş. Araçlarıyla slalom yapmışlar, hangi hızlarda kendini salmış ya da yağmurlu havada yol tutuşu nasılmış denemiş görmüşler.

Piste çıkmak illa ki F1 araçları gibi yarışacakları anlamına mı geliyor ki 1.2 1.4 1.6 motorlar tartışılır olmuş ?

Bir de böyle güzel bir organizasyonlara katılanlara resmen (sözüm meclisten dışarı) ezik muamelesi yapılmış. Yahu bugun aynı şeyi Opel yapsa ben de 1.6 Astra Sedan'ımla çıkmak isterim o piste. Zorlarım aracımın sınırlarını ve tanımaya çalışırım.
  • Güzel organizasyon.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.