Şimdi Ara

PASSAT'LAR F1 PİSTİNDE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
5.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan katılmak isteyen arkadaşlar olursa pazar günleri İzmir - Kemalpaşa tarafında MTB Bisikletlerle Nif/ Mahmut/ Spil dağlarında 20-27 kilometrelik parkurlara giriyoruz. Beklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

1.6 mazotlu Passat ile en az yakıt tüketip pistte en çok kalan araç olma yarışı yapılabilir enduro misali :)

yemeğim boğazımda düğümlendi
  • ulan o kadar para dokuldu buraya. bi yaris oldugu yok.takvimde turkiyenin T si ypk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

Forumdan katılmak isteyen arkadaşlar olursa pazar günleri İzmir - Kemalpaşa tarafında MTB Bisikletlerle Nif/ Mahmut/ Spil dağlarında 20-27 kilometrelik parkurlara giriyoruz. Beklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

1.6 mazotlu Passat ile en az yakıt tüketip pistte en çok kalan araç olma yarışı yapılabilir enduro misali :)

yemeğim boğazımda düğümlendi

Bisikletim Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Vw'in bir etkinliği vardı yazın ordan olabilir video. Halka açık olduğunu zannetmiyorum.
    Hatta arkadaşımda gitmişti 2001 model Golf'ü ile,

O zaman videoda ki 1.29. saniyede giriş yapan golf arkadaşınıza ait =)
  • yorumlar öldürücü. katılmak isterseniz sevmediğiniz vw sahibi olmanız gerekli yada yorum yazarsınız buradan
  • Sagduyulu yorumlarin gelmeye baslamasina sevindim.
    Duzgun dusunebilen insanlar meydani bos birakinca neler oldugunu bir kez daha gorduk forumda.

F1 pisti lafini duyan gelmis, duyan gelmis. Dur, bekle, once bir oku, incele. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
    Yapilan etkinliklerin (pist surusu haric) tamami 50-60 km/h hizlarinda yapilan seylerdi. Bu hiza cikmak icin de illaki bi 530 alip tum yuruyen aksami degistirmeye gerek yok.
    Dolayisiyla etkinligin yapilis sebebi gosteris, yaris, vs degildi. Insan hayatina saygili bireyler olarak, serseri kursun gibi can alanlardan olmamak icin oradaydik. Bunu yaparken de biraz eglendik.

Engelden kacma etkinligindeki amac oradaki kukalarin yerine bir gun gercek hayatta karsiniza bir CAN ciktiginda ona nasil zarar vermemeyi pratige dokebilmekti.
    Islak zeminde donme etkinligi benzer bir durumda kendi CAN'inizi kurtarmaya bir nebze faydaniz dokunup dokunmayacagini ogrenebilmekti.
    Islak zeminde frene basinca aracin kayacagini kime sorsan soyler, tamam basma frene ama nasil duracaksin peki bir fikrin var mi?

Bu etkinlige katilanlar icin artik cok basit olan bu sorunun cevabina dair en ufak fikri bulunmayan insanlar cikip da SANA, altindaki sebepleri bilmedigi halde KARARLARINA, kendisiyle hic alakasi bulunmadigi halde YAPTIKLARINA istedikleri dilde ve uslupta laf ederse, buna cevap verme hakkini marka fanatikligi olarak yorumlayamazsiniz. Burada bariz bir sekilde kisisel haklara saldiri mevcuttur, muhatap olan insanlarin da cevap vermeleri en dogal haklaridir.

Bu yazdiklarim tabii ki laf edenlere degil, onlar sorulan bir soruya mantik cercevesinde verilen bir cevabi idrak edebilecek seviyeye geldiklerinde zaten yazdiklari yorumlardan utanacaklardir.
    Yazdiklarim sadece bu tartismaya anlam veremeyenlere aciklama niteligindedir...

• Zaman turu atamadıktan sonra piste çıkmanın bi mantığı yok aslında. Sahilde turlar gibi ne o öyle.

Yine de eğlenceli olmuştur.
  • Konuyu okudum baştan sona kadar passatımız falan yok hatta doğuş grubundan arabamız da olmadı gerçekten saçma eleştiriler var .Bence çok güzel bir organizasyon olmuş. Ek olarak bu forumda gerçekten vw yi çok abartan arkadaşlar da var bunu da söylemeden geçemeyeceğim fakat bu sefer onlar haklılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 1 Aralık 2011; 14:02:03 >
  • adamlar yazmis, grup halinde piste ciktik, yaris yapmadigimiz icin zaman tutmadik, islak zemin durusu, ani manevra denemeleri yaptik,eglendnik. hala mantik ariyorsunuz, guzel bir orginasyon olmus tebrikler.
  • Arkadaşlar bunlar, doğuş otomotivin aktiviteleri. Ayda rahat 1 tane düzenler doğuş oto böyle aktiviteleri.

Kimizi vw için oluyor kimisi audi porshce için oluyor. vw için olanda , varsa bir passatın gidip sende başvurup ücretsiz kendi aracını kullanabilirsin.
  • konu ile alakasız ama merak ettım
    kendi passatımızla istanbulparkta boyle bir organizasyonda aracımızla viraj alırken, acemiyizya hızlı girdik...takla attık..kasko karşılarmı ?
  • Kasko karşılamaz, trafikte değilsiniz çünkü.
    Hatta bazılarında açıkça da yazar poliçelerde, pist yarışı vs. gibi şeylere bu araçla iştirak edildiğinde kasko buna dahil değildir vs. gibisinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Kasko karşılamaz, trafikte değilsiniz çünkü.
    Hatta bazılarında açıkça da yazar poliçelerde, pist yarışı vs. gibi şeylere bu araçla iştirak edildiğinde kasko buna dahil değildir vs. gibisinden...

tabiki ama yarıştada değiliz :)
    sadece turluyorlar ondan merak etmiştim bende:) neyse ilginç bir durum.
  • F1 pistine Passat Türkiye Üyelerini gitmesinin nedeni araçlarının limitlerini test etmek için değildi. VW veya Doğuş hayranlığı olduğu için de değildi. Reklam için hiç değildi. Herkes kendi imkanlarıyla o etkinliğe katıldı. Amaç forumda yazışan arkadaşların kaynaşmasıydı. İstanbulda daha düzgün bir mekan bulunamazdı herhalde böyle bir buluşma için. Bu nedenle Bu etkinliğin tüm otomobil forumu yazışanlarına örnek olması gerekirken burada her zaman ki gibi kısır marka atışmasına çekilmiş konu ayıptır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gölge_SakaL

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Vw'in bir etkinliği vardı yazın ordan olabilir video. Halka açık olduğunu zannetmiyorum.
    Hatta arkadaşımda gitmişti 2001 model Golf'ü ile,

O zaman videoda ki 1.29. saniyede giriş yapan golf arkadaşınıza ait =)

Yok o değil arkadaşımın Golf'ü 2001 model Golf 4 kasa
  • O, bu değilde şöyle video çekip arkadaki sesi komple yok ederek müzik döşeyenlerin mantığını hiç çözemiyorum.
  • yakışır volkswagen'e bence bir volkswagen başka bir araca tercih edilmemeli adamlar diyor zaten biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: nodesperat3

Biraz daha araştırdım da oldukça eğlenceli bir aktiviteymiş. Tartışmaya ne gerek var arkadaşlar. Ne yapsaydı doğuş vw sahiplerine F1 arabası mı verseydi?

Onu yapsa gene kotu dogus olur gene vw bir laf soylerler emin olun buna

Doğru söylüyorsun hocam öyle olsa kimbilir neler söylerler

Bu konudan sonra kesinlikle anladım vw'e karşı bir guruplaşma var. Kiralayıncada katılabiliyor muyuz bu aktiviye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Kasko karşılamaz, trafikte değilsiniz çünkü.

Araç takla attı mı çağırırsın bir çekici, alırsın aracı götürür koyarsın bir yol kenarına. Takla attım dersin. Olur biter.

Türkler böyle yapar herhalde.
  • Eh tabi ki...
    Sonuçta yapmak istedikten sonra işler Türk usulü halledilebilir, tanıdık eksper bulunur, eksper "ayarlanır", falan filan, illa bir yol bulunur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.