Şimdi Ara

Passat & Avensis Evi Sattık Hala Karar Veremedik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ev satıp araba almak ? ne kadar doğru. bence 1 ev daha al astra yı da sat sıfır bir araç al çok pahalı olmayan 2. evin kirası ile arabanın taksidini öde. araç bedavaya gelsin.

mal para sizin tabi ama bu şartlarda ev satıp arabaya gömmek parayı bana ilginç geldi. üstelik o ev 5 yıl sonra katlanarak değer kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderinkaya
    ikinci el piyasasına

144 bine passat ve 117 bine avensis alan adam kafadan 20 30 bin tl zararı bir köşeye yazsın.yani sizin ikinci el piyasası dediğiniz şey sadece hızlı satış,zararın tillahı var.
    premium araç parasına alt segment araç almak doğru iş olmaz.
    Çünkü olması gerekenden pahalıya almaya niyetlenmişsiniz bu araçları.
    Ya benzinli seçeneğe dönün,ya da 2 3 yaşındaki 2. el araçlara yönelin.
  • Superb pişmanlıktır derken? Bence diğerlerinden en ufak bir eksiği yok, bunu söyleyenin superb'yi gördüğüne emin misiniz? Passat düşünüyorsanız Superb neden pişmanlık olsun? Aynı motor, aynı şanzıman. Diyorlarsa DSG sorunlu şanzıman o nedenle Superb düşünme, Passat'ı da elemeniz lazım.
  • 105'e dizel otomatik insignia veriyorlar
  • aderinkaya A kullanıcısına yanıt
    144 e kadar çıkıyorsanız ben şuanki ötv artışı olmadan vede yıl sonu kampanyaları fırsatından dolayı hemen ya mercedes ya bmw alırım. 1 sene sonra satarım sıfır passat veya avensis alırım üstüde cebime kar kalır. premiumlar 150 bin dolaylarında alınıyor 3-4 aya başlangıç fiyatları 200 bini geçecek. parası olupda kaçırmayacağı en büyük fırsat kapıda.
  • 145 e passat alacak kadar zenginsiniz şahsen ben alamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisman? Geçen canlı gördüm manyak bişey olmuş

• ötv sisteminden kar etmeye çalışmayı misyon edinmiş...
    1.6 tdi'ı 2.0 tdi'dan pahalı satan vw'den araç almayın
  • Fiyat yorumu, ev satma gibi yorumlar dışında ben direk passat diyorum. Yanımda çalışma arkadaşımada sordum avensis mi passat mı diye, direk passat dedi.

Bunlar dışında beli tercihlerinize uymaz ama 3008'i deneyin kesinlikle. Ama sadece bunlar arasında başka seçenek istemiyorum diyorsanız passat alın.
  • araba alma , parayı tutma . hemen dolar al .
  • Bende aynı anda 1.6 dizel passat (güncel kasa) ve 2013 1.6 benzinli avensis var. Passat'ı 20000km, Avensis 80000kmdir kullanıyorum. Geçen hafta Avensisi servise götürdüğümde de dizel avensisi test ettim. İkisi arasından hiç düşünmeden passat derim. Avensisin motoru çok sessiz olmakla birlikte performansı malesef kötü. Passat da uçmaz kaçmaz ama ikisi kıyaslandığında avensisten çok daha atik kalıyor. Manuel Avensisi şehir içinde kullanmak passata göre belki daha rahat olabilir,genel olarak araçla bütünleşmek Avensiste daha kolay. Ben şahsen Avensisi araç olarak seven birisi olarak 1.6 dizel olanını hiç bir şekilde önermem. İkisi arasında Passat çok daha önde, ama insignia vs gibi diğer seçenekleri de değerlendir derim. Ayrıntılı bilgi almak istersen PMden yazabilirsin.

• en güzeli avensis + cepte kalan 30.000 liracık
  • Yanlız DSG avantaj değil aksine dezavantaj. Kullanan biri olarak söylüyorum . Performansına diyeceğim birşey yok. Sorunsuz olsa üstüne teknoloji tanımam . Ama bir arabaya bu kadar para verip beni yolda bırakma ihtimali varsa uzak dururdum
  • Yahu konu sahibi arkadaş bu hesapları hiç mi yapmadı sizce? Ev satılırmı filan adam satmış kararını da vermiş. Konuyu başka yerlere çekmenin ne anlamı var. Üstad Yeni ötv zammına yakalanmadan bir passat alın lüks vergisi Toyota'ya gelmez bence.

• Hocam millet işkembeden sallıyor.
    Kimse 100bin üzeri çıkınca o parayı avensise bağlamaz.

Aklın yolu bir.Passat alın.Zaten yakında ÖTVden dolayı fena zam yiyecek. Alırken kar etmiş olursun.Paşalar gibi binersin. Satarken zarar etmezsin.Altın gibi değer yapıyor.
    Tavsiyem senede 30bin yapmıyorsan benzinli araç al hocam. Daha konforlu ve ucuz.Bende B8 benzinli var senede 15bin yapıyorum.Gayette memnunum yakıtından. Şuanda ortalama 7lt yakıyor. Aşağıda düşüyor yukarı pek çıkmıyor.

Alın passat hocam maceraya ne gerek var.
  • +sorunsuz bir şanzıman

• Elbette avensis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avensis düz vites, eğerki düz alacaksanız zaten passat alın hiç düşünmeden
  • dsg avantajı

• Bu piyasada ev satmak çok mantıklı değil ama mecbur kalındı ise de o paralara arabaya gömmek bana göre iş değil..
    D segmentine çıkılacaksa otomatik olmalı...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.