Arkadaşlar herkese selam, kısmet olursa temiz bir Passat 1.9 TDI sahibi oluyorum. Aracım Comfortline olması sebebiyle kapı ve tampon üzerindeki çıtalar plastik yani siyah. Ben bunu orjinalini bozmadan aynı Highline veye Exclusive lerde olduğu gibi aracın aynı renginde ve krom çıtalı olarak değiştirmek istiyorum...
Ankara'da oturuyorum, yardımlarınızı bekliyorum...
Gördüğüm kadarıyla bu işlemi ancak orjinal malzeme kullanarak yapabiliyorum, peki direk Doğuş'a mı gitmeliyim yoksa başka bir yetkili serviste daha ucuza yapabilir miyim?
ben arabamı ikinci el aldım 2001 tdi comfortline.Benden önceki sahibi krom çıta yaptırmış.eğer hala yaptırmadıysanız yaptırın derim.görüntü şahane.
peki orjinal mi yaptırmış yoksa çakma mı?
quote:
Orijinalden alıntı: samsa*
ben arabamı ikinci el aldım 2001 tdi comfortline.Benden önceki sahibi krom çıta yaptırmış.eğer hala yaptırmadıysanız yaptırın derim.görüntü şahane.
bilmiyorum,sormak aklıma gelmedi ama çok iyi oturmuş ve 1 seneden fazla bir süredir araba bende,şimdilik bayaa sağlam görünüyor.
orjinal olduğunu sanmam. orjinalini çıkmacılardan bile temin etmek mesele. 250-300 arası para istiyorlar. üstelik sökerken tırnaklarını kırıyorlar, araca tam oturmuyor. birde o bantlar kazalarda ilk hasarı gören yerler olduğundan genelde çizik-sürtük oluyorlar.. servis zaten annesinin nikahını talep ediyor..
orjinal highline bandın 3de biri nikelaj geri kalanı aracın kendi boyası ama piyasada tamamı nikelaj olan bantlardan yapıştırıyorlar. bu şekilde yapılan arabalarda bence çok çirkin oluyor.. açıkcası benim hayatta işim olmaz öyle araçla. ayrıca bu işin sonuda yok. nikelajlı kapı bantlarıyla girersin sonra cımfortline jantlar gözüne batmaya başlar, highline jantı ararsın oda yetmez farlarıda değiştirmeli dersin, oldu olacak koltuklarıda ısıtmalısından deri döşettirelime gider iş.. uzarda uzar.. doğan görünümlü şahine döner araba..
bence hiç gerek yok. o siyah bantlar bence gayette yakışıyor passata. ha çok göze batıyorsa aracın kendi rengine boyatıverin gitsin. çakma nikelajdan çok daha iyi durur.
ps.Aldığım galeri tanıdıkdı.Arabayı bi vw yetkili servis çalışanından almış.Orjinal olduğunu söylemiş.Ne kadar doğru bilmiyorum.Zaten bende girmem öyle işlere ama yine de hoş duruyor.Zaten arabayı 2.el aldım; bulduğum araba uygun fiyatlıydı ve düzgün bi arabaylı.
ben de hiç sevmem öyle şeyleri, yaptırırsam orjinalinden yaptırırım, onu da servise sordum 1000 ytl dediler, annesinin nikahını artı düğün masrafını da istedi.
Bende arıyorum bulamadım.
Arayışlarım sonunda OMSA markasının krom cıtalarını buldum. Omsa dısındakiler tam oturmuyor birseye benzemiyor yaptıracaksanız omsanın sitesinden alın kendiniz takın gercekten cok hoş
şef bende de 1.8 turbo comfort var 2003 zaten comfortların orjinalı bütün kapı altı ve tampon altındaki çıtalar sıyah plastık sadece passat highline ve exclusive de var piyasada hali hazırda yok bu nikelajlı çıtaları bulabildinizmi bulduysanız iletişim adresi varmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme