Şimdi Ara

Passat 1.8t için acil önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son bir aydır passat araştırıyorum. 99-00 modellerine bakıyorum.Aradığım renkte bir araç buldum 2000 model 1.8T Comfortline modeli.Mavi içi bej 195.000 km'de. Arabada 3 parça boya var ve bagaj kapağı orjinali ile değişmiş fakat kazadan dolayı değilmiş ! Tramerde herhangi bir kaza kaydı yokmuş. Araç sahibinin dediğine göre katalizörün bir vidası orjinal olmadığı için eksoz hafif bir ses yapıyormuş (katalizör yeni değişmiş) ve koltuktan dolayı airbag lambası yanıyormuş. Computest raporunda da motor 130 bg güç üretiyormuş. Fabrika çıkışı 150 bg. arabanın fiyatı 21.000tl . Sizce fiyat nasıl ? Siz olsanız n'apardınız ? Passat kullananlar ve bu modelden anlayanlar yorum yaparsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

• yok vidadan ses etmiş yok bagajı değişmiş birde 200 binde turbo araba aman aman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

yok vidadan ses etmiş yok bagajı değişmiş birde 200 binde turbo araba aman aman.

+155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 12 Kasım 2012; 19:33:46 >
  • Km konusunda haklısınız km'si yüksek ama bu modellerde yani 11 12 yasındaki passatların çoğu 200bini devirmiş.kime sorsam normal diyor.Bitane 130binde var o da 25 milyar istiyor ve tüp yok ..
  • biz kullnadım 2000 model 1.8T comfortline 225.000 km'de sattık otomatik ti tavsiye ederim ama yok orası böyle burası böyle airbag yok arıza vs bulaşmayın bence almayında tehlikerli bi araç bence bana soran olursa alma derim direkt yinede karar sizin saygı duyarım.
  • km çok az... araba az yakıyor 1.8 ini baya bi sure kullanmıstım ortalama 20.lt idi... sorunda cıkarmaz... 21bin tl cok az fiyat ... bence al son sahibide olmazsın senden sonra senin gibi kesin bi alıcı bulursun...
  • sissil konuyu dalga geçilmesi için açmadım gerçekten alacağım anlayan kişilerinde yorumlarını bekliyorum.Amacı gırgır şamata olan arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim.
  • 1-2 daha verip problemsiz bir araç almalısın, anlattığına göre eleman hadiseleri saklıyor . uzak dur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbywoly

sissil konuyu dalga geçilmesi için açmadım gerçekten alacağım anlayan kişilerinde yorumlarını bekliyorum.Amacı gırgır şamata olan arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim.

birincisi anlayan diyorsun ben kullandıgım bindiğim araba hakkında konusuyorum teyze ogluna emanet vermişlerdi aracı bizde geziyorduk bazen hatta gezemiyorduk cunku yakıtı içiyordu... ikincisi sen zaten aldıktan sonra baya bir kişi dalga gececek niye bana kızıyorsunki... bence kendine kız niye dalga gecirtiyorum diye...
  • kızdığım falan yok sadece ciddi olunmasından yanayım.illa bu dediğim arabayı alacağım demiyorum fikir alış-verişi yapıyorum kafam yatmazsa zaten almam piyasada birsürü bu arabadan kullananlar onlarla dalgamı geçiliyo size göre durum bu fakat kime sorduysam aracın performansından konforundan ve de yakından şikayet eden yok ama yakıt konusunda 3 -4 kişiye sordum farklı şeyler söylüyorlar. şehir içinde 30-35 sehir dışında 25 kuruş yakıyor dedi tanığım ama tam emin değilim.
  • İllaki 99-00 model passat düşünüyorsanız,kilometresinin 200 bin civarlarında olması çok doğal.195 bin km. normal.

Yine o yaşta hatasız araç bulabilmeniz çok çok zor.3 parça boya 1 parça değişen fazla birşey değil bence.

Üstelik hatasız az km.li lpg görmemiş olanlarınada dediğiniz gibi 25 bin lira civarlarındapara istiyorlar.Bu birazda satıcıların tokluğundan tabi,yoksa o fiyata b5.5 kasa passatta alınır.

Fiyatı fazla bence,mümkün olduğu kadar kırmaya çalışın,yoksa piyasada birhayli passat var,diğerlerinede yönelebilirsiniz.

Hava yastığı lambası ise çoğu araçta kolaylıkla yanabilir.Sürücü koltuğunu ileri geri oynatırken kablolardaki temazsızlık sonucu yanabiliyor.Eğer tanıdık ustanız falan varsa lambayı söndürmek için para bile almazlar.Tabi sorun sadece bundanmı bakılması gerekir.

O yaşta arabadada boyadan ziyade turboda ötme kaçırma varmı,motorda yağ eksiltme ne düzeyde bunlara baktırın.

• teşekkr ederim.ankarada genelde 2000modellerin piyasası 20-24bin tl arası km'si düşük olanlarda 25-25 bin tl iyice araştıracağım acelem yok dediğiniz gibi iyi bir ustaya bakıtacağım almadan önce daha sonrada computeste sokar öyle alırım.
  • hORTLATACAGIM AMA YAKITI 1.6 OTOMATİK CİVİC'TEN AZ
  • Aynısını 1 yıl kullandım(2000 modeldi,2002-2003 arası kullandım ve aldığımda 38000'deydi,yani az kullanılmıştı.Karma kullanımda tüketim ortalamam 7.5-8 litre arası değişiyordu.Tiptronik vites+150 bg turbo inanılmaz bir sürüş keyfi veriyordu.Taş gibi arabaydı,yakıtından dolayı üzülerek satmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbywoly

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
    Son bir aydır passat araştırıyorum. 99-00 modellerine bakıyorum.Aradığım renkte bir araç buldum 2000 model 1.8T Comfortline modeli.Mavi içi bej 195.000 km'de. Arabada 3 parça boya var ve bagaj kapağı orjinali ile değişmiş fakat kazadan dolayı değilmiş ! Tramerde herhangi bir kaza kaydı yokmuş. Araç sahibinin dediğine göre katalizörün bir vidası orjinal olmadığı için eksoz hafif bir ses yapıyormuş (katalizör yeni değişmiş) ve koltuktan dolayı airbag lambası yanıyormuş. Computest raporunda da motor 130 bg güç üretiyormuş. Fabrika çıkışı 150 bg. arabanın fiyatı 21.000tl . Sizce fiyat nasıl ? Siz olsanız n'apardınız ? Passat kullananlar ve bu modelden anlayanlar yorum yaparsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..

valla illa 2000 model passat diyorsanız 1.9 tdi lara bakın onun dışında hiç bulaşmayın...

• arkadaşlar baya geç cevap yazıyorum kusra bakmayın. vize dönemi başladı derslerden sınavlardan pek zaman bulamadım.
    2000 model 1.8t passat aldım araç 130binde.. sıfır km'den 130bin km'ye kadar servis kayıları var aracın.iyikide almışım passata yaklaşma çok yakar diyen bikaç arkadaş vardı sallamışlar anlaşılan.kışlık lastiklerle ve bu soğuklarda 32kuruş yakıyor yazın eminim yakıt dahada düşecektir ki düşmesede şikayetçi değilim araba bastımmı gidiyor hiç bir yokuşta bayılmıyor.Allah herkese nasip etsin.
  • 1.8 t passat lpg ile kullanılabilcek piyasadaki en kral arabadır, ama temizse, turbo keserse o araç 2 bin tl masrafın var haberin olsun.
  • 1.8 t iyidir hocam.Anlattığınıza göre Türkiyede sayılı temizlikte kalan bir araç almışsınız.Sorması ayıp kaça mal oldu?
  • 23.000liraya geldi.aracın turbosuda turbo masrafıda bahsettiğniz kadar pahalı değil.araştırdım ben baya araştırdım.tabi yer yeri tutmuyor.ama dediğim gibi iyikide passat almşım memnunum arabadan.yakıtı performansı konforu gidişi yol tutuşu gayet iyi.
  • bu arada aracın yanında extralarıda var.4 tane kışlık jant teker 4 tanede yazlık jant teker birde pioneerin seti var.farlarda zenon o yüzden verdıgım paraya deger.değmesede olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.