VARSA KULLANICISI PRİNS NE KADAR YAKAR, BRC NE KADAR YAKAR PERFORMANSLARINDAN MEMNUNMUSUNUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNRİM
İkisinde de sorun yaşamazsın fakat servis ağı ve fiyat olayından dolayı brc derim saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: tun_ner
PASSAT 1.8 T YE PRİNSMİ? BRC Mİ??
PRİNS :2250 YTL BRC :1900 YTL
VARSA KULLANICISI PRİNS NE KADAR YAKAR, BRC NE KADAR YAKAR PERFORMANSLARINDAN MEMNUNMUSUNUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNRİM
ikisindede sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, ama kalite olarak size tartariniyi öneriyorm.
ben yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum, sizede gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
hocam hepsini gec madem para vereceksin teleflex al derim sana,bende brc var ancak fazla para vermiyeyim diye secmistim ve memnunumda ancak senin sorun brcmi,prinsmi seklinde olmamalıydı,prinsmi?teleflexmi seklinde olmalıydı
tabi ki prins.
prins ya da teleflex
1 haftadır hangi kiti taktıracağıma karar veremedim.. ustaları hadi geçtim firmaların makine mühendislerinin çoğu bile abuk subuk cevaplar veriyor, sıkışınca işimizi öğretmeyine sarıyolar:) çok basit bir fizik kuralı hız= yol x zaman.. kardeşim sen hortumları kafana göre uzunlukta tutarsan, yakıtın yanma odasına giden yolu uzatırsın, hız sabitse eğer, zaman artar... hele hele hortumlarda kendi arasında değişik uzunluktaysa, yol farklı uzunluklarda olacak, enjektörler aynı hızda çalışacağına göre , zaman ayrı ayrı olacak... neyse, daha neler var:) herkes gibi bodoslama bişey taktırmak en iyisi gibi, düşündükçe batıyorum.. hurrraaaa diye motora gaz veriliyor, oda bir şekilde yanıp güç üretiyor sanki.. anlayamıyorum... işin ilginci, prins dahil hepsinde sistem bu, sadece teleflex hortum takmayıp enjektörü direk mani,folta gömüyor...
BİRİ ŞU SORUMA VE DÜŞÜNCELERİME YORUM YAPSIN, NEDEN HERKES TELEFLEX GİBİ YAPMIYOR, ONUN YAPTIĞIMI YANLIŞ, SİZİNKİ Mİ DOĞRU, NEDEN...
1 haftadır hangi kiti taktıracağıma karar veremedim.. ustaları hadi geçtim firmaların makine mühendislerinin çoğu bile abuk subuk cevaplar veriyor, sıkışınca işimizi öğretmeyine sarıyolar:) çok basit bir fizik kuralı hız= yol x zaman.. kardeşim sen hortumları kafana göre uzunlukta tutarsan, yakıtın yanma odasına giden yolu uzatırsın, hız sabitse eğer, zaman artar... hele hele hortumlarda kendi arasında değişik uzunluktaysa, yol farklı uzunluklarda olacak, enjektörler aynı hızda çalışacağına göre , zaman ayrı ayrı olacak... neyse, daha neler var:) herkes gibi bodoslama bişey taktırmak en iyisi gibi, düşündükçe batıyorum.. hurrraaaa diye motora gaz veriliyor, oda bir şekilde yanıp güç üretiyor sanki.. anlayamıyorum... işin ilginci, prins dahil hepsinde sistem bu, sadece teleflex hortum takmayıp enjektörü direk mani,folta gömüyor...
BİRİ ŞU SORUMA VE DÜŞÜNCELERİME YORUM YAPSIN, NEDEN HERKES TELEFLEX GİBİ YAPMIYOR, ONUN YAPTIĞIMI YANLIŞ, SİZİNKİ Mİ DOĞRU, NEDEN...
telefleks gfi : kaliteldir enjektörler isteğe göre emme manifolduna gömülür. hem avantajdır hem dez avantajdır.. dez avataj olarak görülen yerlerde enejkröler gömülmez aparat sayesinde hortum aracılığıya monte edilir.. genelikle mpı motorlarda başarılıdır.. ag firmasının hollanda ayağından sonra yakın zmanda italya mtm firmasıyla anlaşmıştır.. enjektörler valf tip olup aracın emişine göre yakıtı gönderir..
prins vsi ; keihin enjektör 1,2 ms zamanlamasıyla elektronik enjektörde en hızlı enjektördr.. hortum mesafesini 1ms ye 40 cm düşüren tek sistemdir. 2,2 işletme basıncı ile ve 1,2 anlık püskrtme zmanlamasıyla tüm devirlerde (0,-8000) açık kalmadfan araca yakıtı doğru olarak gönderen tek sistemdir.. VALF TİP ENJEKTÖRÜN 3500 DEVRDEN SONRA AÇIK KALMASI VE YAKITI ARACIN EMİŞİNE GÖRE GÖNDERMESİNDEN ÇOK PRİNS VSİ DE ARACIN İSTEĞİNE GÖRE YAKITI GÖNDERMESİ PRİNS İN EN BÜYÜK ARTISIDIR..böylelikle araç tüm devirler doğru karışımda olup aracın motoruda koruma altına alınmaktadır.. genelikle yüksek beygirli ve güçlüğ araçlardada tercih edilen prins vsinin keihin enjektörleri 290 milyon tur dönme avansı olmaktadır.. buda standart 240 bin km lik bir ömür dmektir..
hortum mesafesi ve buna takriben kafa karıştıran olaylar.. çoğu araçların manifold emişi (025 ile 045) arası düşük bir emişe bağlıdır.. püskrtme zamanlaması hızlı olan enjektörün hortumla daha hızlı yakıtı göndermesi içten bile değil valf tip enjekjtöre göre. emme manifolduna gömülüp 1,2 bar basıçla püskrtme yapan valft tip enjektörün 1 ms lik yakıt akışı 40 cm lik 2,2 bar basınçla 1,2 ms ile çalışan bir eklektronik enjektöre göre yanma odasına yakıtı daha geç göndereceği aşikardır.. GFİ nin yazılımı sayesinde avarajı koruduüğunuda söyleyeyim..
hakkınızda hayırlısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme