Şimdi Ara

passat 1.6 trendlıne sahipleri içeri....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi vakit ler. uzun zamandır forumu takip ediyordum lakin yeni üye oldum. yaklaşık 1 yıldır araç bakıyorum ve passat 1.6 trendlıne 2004 model almak istiyorum. araç sahipleri araç hakkında bilgi verirse çok iyi olur. hızı sevmem ağır olması benim yararımadır. geçen yıl şahin aracım la geçirdiğim kazadan sonra güvenlik ve konfor konusun da beni tatmin edecek bir araç olarak gördüm. sizlerin de yorumlarıyla daha da aydınlanmam lazım. bildiğim kadarıyla araçta kaset çalar var peki bu araçta aux girişi var mı? ses yalıtımı nasıldır. biraz bilgi verirseniz çok iyi olur.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-temiz-lpg-li-tum-bakimlari-yapilmis-passat-137258344/detay araç bu aradığımda bana hiç bir vuruğu kırığı sökme takması olmadığını söylediler tabi ki almaya gidersem expertiz kesinlikle yaptıracağım. fiyat nasıl makul mü ?

• günceldir. kurbana kadar almam gerekiyor....
  • yerinizde olsam galeriden alacağıma civar illerden olsun temiz olsun sahibinden olsun..
  • Araç hakkında bilgim yok lakin ilk çıktığı zamanlar favoriydi o yıllarda, çok hoşuma giden bir kasaydı. 2009Jetta 1.6TDI'lar eniştemize aldık, bende kullandım. Güzel bir araçtı sağlamlık ve konfor açısından
  • Madem güvenlik amaçlı bakıyorsunuz trendline larda esp yok bilginiz olsun. Araç ağır olması nedeniyle yokuşlarda vites düşürür tüm atmosferikler gibi, içi geniş yayla gibidir, 2005 1.6 exclusive kullanıyorum uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız ve bütçeniz müsaitse bence 3-4 fazla verin daha donanımlısını alın.
  • Bu model hakkında çok fazla bilgiyi bu forumda bulamazsınız, Google'a "Taner Göde" yazın,www.passatturkiye.com adresine üye olarak sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Daha sağlıklı bir bilgi için, markalara özel olan konulara sorabilirsiniz.
  • yorumlar için teşekkür ederim. trendlıne da standart esp mevcut arştırdım daha önceden. en fazlada verebileceğim 27 bine kadar olduğu için fazla yukarı çıkamıyorum. peki ford focus 1.6 tdctı trend passatın yerini tutarmı 2006 2007 modeli 26 bin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarbayali

yorumlar için teşekkür ederim. trendlıne da standart esp mevcut arştırdım daha önceden. en fazlada verebileceğim 27 bine kadar olduğu için fazla yukarı çıkamıyorum. peki ford focus 1.6 tdctı trend passatın yerini tutarmı 2006 2007 modeli 26 bin ?

Resim exclusive olan kendi aracımdandır. Koltuk ısıtma düğmesinin altında esp tuşu var. Baktığınız trendline araçta var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarbayali

yorumlar için teşekkür ederim. trendlıne da standart esp mevcut arştırdım daha önceden. en fazlada verebileceğim 27 bine kadar olduğu için fazla yukarı çıkamıyorum. peki ford focus 1.6 tdctı trend passatın yerini tutarmı 2006 2007 modeli 26 bin ?

Resim exclusive olan kendi aracımdandır. Koltuk ısıtma düğmesinin altında esp tuşu var. Baktığınız trendline araçta var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bi Avensis yapalım bence. Hem daha performanslı, hem çok daha az yakıyor, hem daha donanımlı. Ama fiyat olarak 30 a çıkabilirseniz.
  • klimanın yanında esp tuşu var ama basılmıyor yani sabit o olmuyor mu esp ?
  • escala kullanıcısına yanıt
    Trendline dahi olsa 2001 ve sonrası passatların büyük çoğunluğunda esp var
  • Bu kasanın yalıtım olarak biraz zayıf olduğunu duymuştum. Güvenlik, konfor, genişlik olarak üzmez. Ancak yakıt , performans ve trendline olduğu için donanım iç açıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat olmadı malesef toyota coralla 1.6 terra var 2005 model bu arç nasıldır daha önce toyota hakkında bilgim olmadı bilenler donanım ve güvenlik hakkında bilgi yazabilirler mi ?
  • corollanın o kasası çok güzeldir tavsiye ederim.terra da orta donanım seviyesinde.bir üstü "sol" diye tabir edilir.araç temizse terra falan demeyin alın derim memnun kalırsınız her yönüyle. satışı da çok rahattır.
  • arkadaşlar bende de trendline passat var esp si d evar esp tuşu da kullanımda :) 2005 model b5.5 sinyali aynada olan kasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.