Şimdi Ara

Passat 1,6 FSI Otomatik (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
18.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dyson

1.6 motor alıp az vergi vericem az benzin yakıcam büyük gösterişli prestijli arabayla havamı atıcam ama araba v6 gibi sarsıntısız olacak kelebek gibi uçaçak arı gibi sokacak...Hem kekimi yiycem hem kekim bitmeyecek oh ne güzel istanbul

ne güzel ifade etmişsin, bu forumdaki hemen herkes de senin gibi düşünüyor zaten
  • Ama motor sesini takmam performans fazla olmasın diyenler için passat güzel ama biraz pahalı bir alternatif...

150 160 lara rahat çıkıyor daha üstüne gerek yok zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

tabi ki sonucta d segmenti bir arac ve agirligi nedeniyle 1.6 motorun tork degerleri araci ilk kaldiris esnasinda zayif geliyor.biraz gaza basmak gerekiyor galiba.
    benim eski arac megane de de eger gaza biraz basmassaniz araba titremeye basliyor ve sanki stop edecekmis gibi oluyordu.onun icin biraz gaza basmak gerekiyor.

İşte bende bu yüzden kalabalık trafikte stop etmesin diye Corolla Elegant aldım sayın kardeşim

selamun aleykum kardesim.
    yeni mi aldin araci?
    yeni alacam diyordun ondan sordum.

selam ile...

• sattim dun oglen ama ilgin icin tesekkur ederim komutanim sen wicdanlisin ama onlar...)))tsk ler ilginiz icin
    quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: kjj

wicdansiz komutanlarim benim sorumada bir seyler yazin fikriniz onemli yarin oglen adam cewap bekliyor???sorumu forumda gorebilirsiniz...

ben göremedim, link verir misin?
  • quote:

quote:

quote:

tabi ki sonucta d segmenti bir arac ve agirligi nedeniyle 1.6 motorun tork degerleri araci ilk kaldiris esnasinda zayif geliyor.biraz gaza basmak gerekiyor galiba.
    benim eski arac megane de de eger gaza biraz basmassaniz araba titremeye basliyor ve sanki stop edecekmis gibi oluyordu.onun icin biraz gaza basmak gerekiyor.

İşte bende bu yüzden kalabalık trafikte stop etmesin diye Corolla Elegant aldım sayın kardeşim

yeni mi aldin araci?

selam ile...

Aleykum selam kardeşim;
    Evet yeni aldım benzinli düz vites full modeli;40.850YTL+244$ 5 yıllık garanti ile.Nasipse yarın geliyor,bakalım birazda yeni nesil kompakt sınıf araca binelim..

• Arkadaşım bende var 1,6 FSI manuel 2007 araç 1.6 olmasına ragmen sınıfındaki diger araçlardan daha seri ve ekonomik yakıtlı. Eğer zıpır bir tip degilsen tavsiye ederim yok illa seri birşey istiyorsan o zaman git Subaru al.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeni mi aldin araci?

selam ile...

Aleykum selam kardeşim;
    Evet yeni aldım benzinli düz vites full modeli;40.850YTL+244$ 5 yıllık garanti ile.Nasipse yarın geliyor,bakalım birazda yeni nesil kompakt sınıf araca binelim..

Hayirli olsun kardesim.
    Allah kaza bela vermesin tekerine tas degdirmesin.

selam ve dua ile...

• Otomatik vites seçeneği sunmamalarına rağmen Mondeo 1.6 teste gelmiş durumda.

gerçi 2.0 otomatik TDCİ ile ilgileniyorum ama bakalım kısmetse haziranda bir tanesini alacağım artık.

ilgilenenler için hem bu kısımda, hem de ford konusunda inceleme topici açtım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Otomatik vites seçeneği sunmamalarına rağmen Mondeo 1.6 teste gelmiş durumda.

gerçi 2.0 otomatik TDCİ ile ilgileniyorum ama bakalım kısmetse haziranda bir tanesini alacağım artık.

ilgilenenler için hem bu kısımda, hem de ford konusunda inceleme topici açtım.

kardeş mondeolara dh için indirimmi yapıyolar nedir bu herkeste birden bu mondeo çılgınlığı bu muhabbet aynı lineadi gibi raba gelmeden herkes konuştu ettii ama şu anda kimse almaya heveslenmiyo yukarda bi arkadaşta demiş octavia bencede en doğru tercih olur ki cu araç c olmasına rağmen daha büyük boyutlardadır.yani grande punto üzerine geliştirilen lineanın biraz daha büyükmüş gibi gösterilmesi gibi ama hakkaten octavia derim bende

• SEN EN İYİSİ YENİ SKODA SUPERB BEKLE YAKINDA 2008 OCAKTA TC SATIŞA SUNULACAK 1.4 TSİ 170 HP İLE
  • hem 50.000 ytl para verecen emde gaza basınca koltuga yapışmayacan. ver 10.000 ytl al 2.0tdı performansa doy kardeşim
  • Son 3 aydır 4.Levent-General ile Passat hakkında görüşüyorum ama malesef bu süre zarfında bana test aracı ayarlayamadılar.

Değil 1,6 ve otomatik, herhangi bir Passat test aracı bile bulamadılar. Aynı şekilde Maltepe-Erel de benzer durumda.

Bende Doğuş Oto ile görüşüyorum, bir aksilik çıkmazsa 11 Haziran pazartesi bana 1,6 Otomatik test aracı ayarlayacaklar.

Açıkcası test edebileceğime inanasım gelmiyor, yorumlarımı yazarım.
  • Evet aracı 1,6 FSI otomatik olarak öğlen teslim aldım.

30 dakika kadar biraz otoban, biraz şehir içi, yokuş testleri yaptım.

Akşam FSM üzerinden dur kalklı bir dönüş yolum var, akşam da çeşitli yollarda test edeceğim.

ilk izlenimlerim;

-Araç kesinlikle şık, büyük ve rahat.
    -1,6 otomatik kötü değil, 2 kişiydik, gaza abanınca gayet güzel gidiyor. Bu konuda kullanmakta olduğum Clio 1,4 otomatik 4 ileri veya Megane 1,6 otomatik 4 ileri'lerden pek bir farkı yok.
    -Motor sesi biraz fazla geliyor, çünkü 5000+ devir çevirmeden hızlanmıyor
    -O tip hızlanmalarda anlık tüketim 99,9 lt/saat vuruyor
    -Ortalaması şimdilik çok vahşi değil, bakalım yarın sabaha kadar ne olacak?
    -Bu arada hem sol ön hem sağ ön kapı tarafından-ki benim tahminim B sütunu- hafif kasılmalar ve sesler geliyor, sanki araç rijit değilmiş gibi. Bunu biraz daha gözleyeceğim, Jetta da olan şey Passat da da oluyorsa ben gider Volvo alırım valla. (70.000 km de 4 yaşında S60 kullandım 2 gün, değil rijit sorunu, çıt bile gelmiyoırdu araçtan )

• İş çıkışı FSM değil Boğaziçi köprüsünden geçtim, bostancı üzerinden sahil yolu kullanarak pendik güzergahını gidip döndüm.

Sonra gece vakti kozyatağından otobana girip Gebzeye kadar gidip geri döndüm.

Uzun yolda çok rahat, buna %100 ikna oldum.
    Şehir içinde hiç de atıl kalmıyor, motor sesi konusunda alışkanlık kazanınca aslında çok da rahatsız etmiyor.
    Sarfiyat ortalaması 8.8 lt/100 km çıktı.
    Bagajına kızımın bisikleti sığınca pes artık dedim.:)

Ben bu aracı sevdim
  • Sabah aracı gidip teslim ettim.

1,6 FSI Passat gidermi? sorusu artık geçerli değil benim için, çünkü kendim gördümki gayet iyi gidiyor.

Şu an konu 59.000 YTL ye değermi-değmezmi.

Ayrıca bayidekilerin de dediği gibi 1.4 TSI önümüzdeki 3-6 ay arası geliyor. Yılbaşı sonrası da 1,6 CRD gelebilirmiş.
  • kardes soylıyım 3-5 kere kullanmakla pek anlayamazsın benım gıbı 1 sene boyunca kullanırsan anlarsın 1,6 alma derim hep performans dusuk hemde dusundugun gıbı az yakmaz..
  • quote:

Evet aracı 1,6 FSI otomatik olarak öğlen teslim aldım.

30 dakika kadar biraz otoban, biraz şehir içi, yokuş testleri yaptım.

Akşam FSM üzerinden dur kalklı bir dönüş yolum var, akşam da çeşitli yollarda test edeceğim.

ilk izlenimlerim;

-Araç kesinlikle şık, büyük ve rahat.
    -1,6 otomatik kötü değil, 2 kişiydik, gaza abanınca gayet güzel gidiyor. Bu konuda kullanmakta olduğum Clio 1,4 otomatik 4 ileri veya Megane 1,6 otomatik 4 ileri'lerden pek bir farkı yok.
    -Motor sesi biraz fazla geliyor, çünkü 5000+ devir çevirmeden hızlanmıyor
    -O tip hızlanmalarda anlık tüketim 99,9 lt/saat vuruyor
    -Ortalaması şimdilik çok vahşi değil, bakalım yarın sabaha kadar ne olacak?
    -Bu arada hem sol ön hem sağ ön kapı tarafından-ki benim tahminim B sütunu- hafif kasılmalar ve sesler geliyor, sanki araç rijit değilmiş gibi. Bunu biraz daha gözleyeceğim, Jetta da olan şey Passat da da oluyorsa ben gider Volvo alırım valla. (70.000 km de 4 yaşında S60 kullandım 2 gün, değil rijit sorunu, çıt bile gelmiyoırdu araçtan )

hocam bu nasıl test??Size test araçlarını 1-2 günlük kullanıma mı veriyorlar??

• Evet

Şimdiye kadar Smax, Focus ST, Passat, 407, S60'ı böyle test ettim.

Zaten mantıksız geliyor bana, 70 milyar vereceğim, araç alacağım ve 20 dakikalık git gel testine razı geleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 14 Haziran 2007; 9:58:51 >
  • quote:

Evet

Şimdiye kadar Smax, Focus ST, Passat, 407, S60'ı böyle test ettim.

Zaten mantıksız geliyor bana, 70 milyar vereceğim, araç alacağım ve 20 dakikalık git gel testine razı geleceğim.

valla helal olsun sana
    Bir dahaki sefere ben de deneyeyim bakalım,alırız artık bir 3.20d
  • meke,

takip ettiğim kadarıyla yeni mondeo'yu da test etmiştiniz. Passat'ı da test etmiş birisi olarak sizden bir kaç ricam olacak;

Bu segmentteki araçlar içerisinde 2007 model opel vectra'yı dış kasa dizaynı ve iç panel dizaynı olarak, görüntü olarak diğerlerine nazaran daha çok beğeniyorum ben. Kişisel zevkimdir belki. Daha gösterişli ve konforlu bir yapısı var gibi geliyor bana. Opel vectrayı bilmiyorum test ettiniz mi, ama sizce konforu, yol tutuşu, sürüş zevki ve diğer bütün özellikler bakımından diğer araçlar ile kıyazlar mısınız? Asıl amacım şu, Opel vectra'nın 2007 1,9 CDTI comfort'u 64.000 YTL , Passat'ın ise 2,0 TDI Comfort 74.000 YTL. Passat'ı yol tutuş, sessizlik ve uzun yol konforu konfor olarak beğendiniz, peki siz olsanız ve tercih hakkınız olsa 10.000 YTL fazladan verip passat mı alırsınız? Sizce passat'ı bu konuda üstün tutan özellikler nedir? Bence Vectra yolda daha gösterişli ve oturaklı duruyor, kullanan ve kullanım açısından durum nedir acaba? Gidişi, konforu, iç rahatlığı vs. Tamam siz 1,6'sını kullandınız, belki dizelini kullanmamış olabilirsiniz ama, performansı sormuyorum ben, çünkü biliyorum eşit güçlerde, ben kullanım konforu ve rahatlığı ve de özellikle de sizin şahsi görüşlerinizi merak ediyorum. Sizin kanaatlerinizi rica edebilir miyim? Başka topiclerde gezinmek yerine konuyla alakalı diye buradan yazayım dedim... İlginize teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.