Bildirim
Passat 1.6 Fsi Comfortline Nasıl ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kullanmadım ama fsi insanları ürkütüyor eski motor artık üretilmiyor çok ses yapıyor alsan satamazsın derler. o kadar paraya tsi de alınabilir. -
Passat her motorla tercih edilebilir ama FSI ile değil. 2.0 TFSI olsa bir nebze alınır performansı için. Passat konforlu ve kaliteyi hissettiren güzel bir araç. D sınıfının hakkını veriyor.
Ancak 1.6 FSI motor hem zayıf çekişi olan, hem de gittiğinin karşılığını değil çok fazlasını yakan bir motor. Golf'te bile vasatken Passat'ta hiç çekilmez. Piyasası da ölü. Satanı çok alanı yok.
Alanları da Passat'a binmek için alıyor. Hitler olan 102BG versiyonu daha çok tutuldu. Hiç yoktan gitmiyor ama LPG uyumu ile ekonomik olabiliyor. Bunun öyle bir şansı da yok.
İlla Passat'a binmek istiyorum diyorsanız alın. Ama motordan yana hiçbir şey beklemeyin.
Daha uygun fiyata LPG uyumu da bulunan daha güçlü motora sahip 1.6 Mondeo Titanium öneririm. Donanım olarak da ağzına kadar dolu. -
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
Passat her motorla tercih edilebilir ama FSI ile değil. 2.0 TFSI olsa bir nebze alınır performansı için. Passat konforlu ve kaliteyi hissettiren güzel bir araç. D sınıfının hakkını veriyor.
Ancak 1.6 FSI motor hem zayıf çekişi olan, hem de gittiğinin karşılığını değil çok fazlasını yakan bir motor. Golf'te bile vasatken Passat'ta hiç çekilmez. Piyasası da ölü. Satanı çok alanı yok.
Alanları da Passat'a binmek için alıyor. Hitler olan 102BG versiyonu daha çok tutuldu. Hiç yoktan gitmiyor ama LPG uyumu ile ekonomik olabiliyor. Bunun öyle bir şansı da yok.
İlla Passat'a binmek istiyorum diyorsanız alın. Ama motordan yana hiçbir şey beklemeyin.
Daha uygun fiyata LPG uyumu da bulunan daha güçlü motora sahip 1.6 Mondeo Titanium öneririm. Donanım olarak da ağzına kadar dolu.
Peki hocam çok sağolun bu dedikleriniz yeterli oldu
-
Sirf o guzel kasaya biniyorum demek icin alirsinki bi onceki kasa ile fiyatlari ayni ordan dusun iste nedwn tercih edilmesigini ben olsam o paraya e200 bakardim ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Accord,Mondeo tavsiye ederim. -
daha yeni olsun C olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: pcexpertt
Başlıkta belirttiğim gibi bu araç nasıl ? max 40 bin vereceğim nasıl bir araç. Daha önce konuda açmıştım
Civic veya lancer almayı düşünüyordum fakat passatada bakmak istedim sizce iyi mi ? İyi ve Kötü yanları nedir _
düşünürsen aracımı satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-78.000-km-dizeli-aratmayan-benzinli-otomobil.lancer-165003616/detay/
-
quote:
Orijinalden alıntı: nebula72
quote:
Başlıkta belirttiğim gibi bu araç nasıl ? max 40 bin vereceğim nasıl bir araç. Daha önce konuda açmıştım
Civic veya lancer almayı düşünüyordum fakat passatada bakmak istedim sizce iyi mi ? İyi ve Kötü yanları nedir _
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-78.000-km-dizeli-aratmayan-benzinli-otomobil.lancer-165003616/detay/
Keşke daha önce haberim olsaydı düşünebilirdim hocam satın aldım araç
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nebula72
quote:
Keşke daha önce haberim olsaydı düşünebilirdim hocam satın aldım araç
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
-
1.6 duz oneririm. lpg ile tadindan yenmez.
Hayırlı olsun ne aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
Hayırlı olsun ne aldınız?
43.250 aldım ama passat değil Honda civic elegance 2011 model
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X