Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar. Dün aksam kahverengi deri olandan aldım fakat akşam eve gelince 2 tane ölü piksel farkettim. Bugün sabah Vintek Mecidiyeköy'e bıraktım telefonu akşam üzeri DOA Bekleniyor mesajı geldi. Aranızda G4 değişimi alanlar varsa kaç güne yenisi geldi bilgilendirebilir mi?

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 6 Ekim 2015; 22:32:58 >
  • LG g4 için orjinal yedek pil alan var mı
    N11 gg hb gibi sitelerden?
    Neredeyse bir tam gün gitmiyor pil!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün cihazım elime geçti Gittigidiyor da cepport satıcısından siyah kapaklı aldım içinde ek bir kapak daha çıktı ama sarj aleti türkiye için uyumlu değil galiba bir türlü kullanamadım cihaz Kore menşeili üzerinde V10c-HKG-XX yazılımı var yani D ve V yazılım yok güncellemelerde cihaz güncellenmiyor Kore için galiba henüz yazılım verilmemiş cihazı tanımaya çalışıyorum kamera harika cihaz çok seri ama sarj çok çabuk bitiyor umarım güncellemeler gelir ve bu sorun hal olur ilk sarjım belki bir kaç sarj dan sonra bu sorunda çözülür arka plan uygulamaları kapatmak için Greenify yükledim başka tavsiye edeceğiniz program varsa yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhanx27

    Arkadaşlar dün cihazım elime geçti Gittigidiyor da cepport satıcısından siyah kapaklı aldım içinde ek bir kapak daha çıktı ama sarj aleti türkiye için uyumlu değil galiba bir türlü kullanamadım cihaz Kore menşeili üzerinde V10c-HKG-XX yazılımı var yani D ve V yazılım yok güncellemelerde cihaz güncellenmiyor Kore için galiba henüz yazılım verilmemiş cihazı tanımaya çalışıyorum kamera harika cihaz çok seri ama sarj çok çabuk bitiyor umarım güncellemeler gelir ve bu sorun hal olur ilk sarjım belki bir kaç sarj dan sonra bu sorunda çözülür arka plan uygulamaları kapatmak için Greenify yükledim başka tavsiye edeceğiniz program varsa yazarsanız sevinirim.

    Telefonu yeni aldığınız için batarya daha yerine oturmamıştır. Çabuk bitebilir. Birkaç tam şarjdan sonra yerine oturur. Bu süreç içinde bataryanızı %5e kadar bitirip şarja takmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar su an lg türkiye garantili en uyguna nereden alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoLKovY

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kulspruta

    Arkadaşlar 2 sorum olacaktı
    1) bu alarm direkt olarak çok yüksek sesli başlıyor. Alarm sesini kısma şansımız var mı.
    2) üst bardaki çan işaretinin işlevi nedir (hepsi, öncelik, yok şeklinde değişiyor)

    1) Alarm kurarken aşağı doğru indiğinizde ses kısma-arttırma ayarı var. Ordan bakınız
    2) "Hepsi" derseniz telefondaki tüm sesleri açıyor. "Öncelik" derseniz telefonda sadece alarm sesi açık kalır, diğer sesler kapanır. "Yok" derseniz telefon tamamen sessize alınır.

    Çok teşekkürler hocam bulamamıştım bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ogzhn_

    İyi forumlar arkadaşlar. Dün aksam kahverengi deri olandan aldım fakat akşam eve gelince 2 tane ölü piksel farkettim. Bugün sabah Vintek Mecidiyeköy'e bıraktım telefonu akşam üzeri DOA Bekleniyor mesajı geldi. Aranızda G4 değişimi alanlar varsa kaç güne yenisi geldi bilgilendirebilir mi?

    Edit:İmla

    benim işim toplam 9 günde hallolmuştu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc

    quote:

    Orijinalden alıntı: apokhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc

    g4 ün fiyatı ne çabuk düştü böyle. 1400 tl ye bile paralel ithalat almak mümkün. İnşallah v10 da böyle düşer de hızla alırız ... LG yi anlamak çok zor gerçekten,ilk alanlara yazık oluyor ...

    Ithalatta dusecegi bilinen bir olay. Ama ithalatla resmiyeti karistirirsaniz bbazilari gibi keriz hissedersiniz

    tabi ki... özellikle LG de garanti olayı çok önemli. LG çok sık ekran arızası,kasa sorunları vs. yaşayan telefon ve paralel ithalat da servislerin durumu belli. LG türkiye garantisi önemli fakat fiyat farkı da çok fazla. LG nin bu olayın önüne geçmesi lazım.Düşünsenizew sizin 2000 tl verdiginiz cihazı adam 1400 tl ye alıyor... Bu da bence saçma.

    Hocam nesi sacma? Iphone alan insanlar da. Yurt disindan alinca o fiyata aliyor . abd den yillarca iphone getirttik. Bizim ulkede vergisiyle falaniyla fiyat artiyor. Bir twlefon icin 2000 tl fazla tabi ama tuketim cilginligi. Benim fikrome gore google nexus cihazlara iphone gibi guncelleme suresini uzun yilar verse millet telefonu daha az degistirir. G4 un islemci olarak cok farki yok g2 den. Gerisi ivir zivir

    Hocam benim demek istediğimi siz anlayamamışsiniz. Ben yurtdışı cihazdan bahsetmiyorum ki, lg yi lg Türkiye getirsin satsın. Servis hizmetini sadece lg Türkiye versin. Samsung, Sony, vs.. Hepsi böyle olsun. Biz kullanıcılar da adam gibi servis hizmeti alalım, telefonun da fiyatı belli olsun. Bu ne böyle 1400 tl ye de g4 var 2100 tl ye de. Bu işi yakından takip etmeyenler için her ikiside garantili sonuçta. Arada büyük fark var hocam, kucumsenmeyecek kadar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bendeki cihazın serisini nerden öğrenebilirim 505-506-507 hangisi acaba LG-H815T yazıyor donanım bilgisinde program bilgisinde V10c-HKG-XX yazıyor.
  • batuhanx27 B kullanıcısına yanıt
    kutuda yazar 500le baslayan bir sayi olur onun ilk 3 harfi
  • Ogzhn_ O kullanıcısına yanıt
    Ben Eylul 30 da verdim. Ayni gun DOA yazdi. Dun merkezden cihaz bekleniyor yaziyordu. Beklemedeyim ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 7 Ekim 2015; 0:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim serisi 509K o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanx27 -- 6 Ekim 2015; 23:31:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhanx27

    Sağol kardeşim serisi 509K o zaman

    benim ki 506K hmm.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h@mza

    Bi arkadasimiz degisime vermisti onun icin.daha cevabi gelmedi sanirim.bendede beyaz fonda sarilik var teshir urunleriyle kiyasladigimda tabi. Panel farkliligindan kaynakli demisti baksa bi arkadasimiz. Bende bilemiyom ne yaocagimi baska arkadaslardada ekran sariligi varmi baksalariyi olur tabi.

    Kiyaslama yapmayinca anlasilmiyor ama kiyaslayinca gozukuyor fark.benim 2 sene once aldigim g pro nun beyazi daha beyaz.neyse artik ben fazla dert etmiyorum bu sekilde kullaniyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhanx27 B kullanıcısına yanıt
    benim de 509, yani 2015 eylül üretimi cihazlarımız yepyeni
  • Arkadaslar nilkin ekran koruyucu almayi dusunuyorum.aliexpreste satilanlar orjinalmidir acaba.ordan alip sorun yasamdiysaniz link verebilirmisiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.banggood.com/Nillkin-Transparent-Anti-Explosion-9H-Tempered-Glass-Protector-For-LG-G4-p-1000852.html

    ben bunu aldım mesut çevik incelemesini yapmıştı sensörleri falan kapatmıyor, aliexpress'te de 8$ falan banggood'dan alacağım şeyler vardı ondan buradan aldım.

    ben micro sd tavsiyesi bekliyorum, 64gb samsung evolar iyimidir
  • http://www.banggood.com/Nillkin-Transparent-Anti-Explosion-9H-Tempered-Glass-Protector-For-LG-G4-p-1000852.html

    ben bunu aldım mesut çevik incelemesini yapmıştı sensörleri falan kapatmıyor, aliexpress'te de 8$ falan banggood'dan alacağım şeyler vardı ondan buradan aldım.

    ben micro sd tavsiyesi bekliyorum, 64gb samsung evolar iyimidir
  • Tamam hocam saol.birde bu nilkinlerde H ve H+ olanlar var aliexpreste fark nedir acaba H+ dahami dayanikli acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende almayı düşünüyorum ama kulaklık performansını merak ettim ? ses yüksekliği nasıl iphone ve htc ile kıyaslar mısınız ? kulaklıktaki ses çıkış gücünü ?
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.