Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncellemelerden sonra ısınma problemi bitti. Uzun süre konuşmalarıma rağmen telefon ısınmıyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Samsung u fiyat düşüş hızı için kötülerken G4 samsung dan çok çok daha hızlı düştü.
    Keriz gibi hissediyorum kendimi

Keriz demeyelim de , LG ve samsung telefonlarını çıkarçıkmaz almamak lazım. Alan alsın, kullansın,kronik sorunları var mı? var sa ciddi sorunlar mı gibi risk analizi yaparsın. Ona göre de paralel ithalat mı alacaksın lg türkiye garantili mi karar verirsin. 1400 tl nerede 2000+ tl nerede . Bir başkasının 1400 tl ye aldıgı cihazın aynısını 2000 tl ye almak gerçekten düşündürücü. Kimsenin yanlış anlamasını istemem, herkesin kendi parası , kendi kararı ve kimse karışamaz,sorgulayamaz. yazdıklarım şahsi fikrimdir.
  • S4 den sonra G4 ilaç gibi geldi.

gıcık takılmalar yok şarjı süper.

Telefonu gece yatarken fulleyip çıkarıyorum, tabi wifi ve veriyi kapatıyorum, kalktığımda ve işe geldiğimde 8 saat beklemenin ardından hala %100 duruyor. sonra veriyi ve wifiyi açıyorum, 3G de 2 mail hasabı face, whatsap ıvır zıvır derken 4:30 ortalama ekran süresi alıyorum ve eve rahat rahat gittiğimde %50 den fazla şarjım oluyor.
    dün eve gittiğimde %65 şarjım vardı 2 saat ekran süresi gösteriyordu.
    valla yemede yanında yat oldu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemelodi

quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

quote:

Orijinalden alıntı: osmanliaskeri

arkadaşlar aliexpress te kap alıcam kablosuz şarj özellikli ve kablosuz şarj cihazı alıcam
    5 dolara buldum bi sıkıntı yaratır mı ?

ben aşağıdaki linkteki satıcıdan aynı ürünü 7.18 $ almıştım şimdi biraz pahalanmış. Satıcıdan ve cihazdan son derece memnunum.

http://tr.aliexpress.com/store/product/Vosicar-Amazing-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Quick-Circle-Leather-Case-Cover-for-LG-G4-Freeshipping/1084824_32383385024.html

Merhaba...Satın aldığınız ürün paketinde kapaklı kılıf ve şarj pedi birliktemi geliyor? Eğer geliyorsa kablosuz şarjı rahatlıkla yapabiliyormusunuz verimli bir şekilde ? Bilgi verirmisiniz?

Ben aynı satıcıdan aynı Qİ şarj aleti ile Qİ sticker olan modelini aldım. Bu ürün Qİ şarj aleti ve Qİ özellikli Quickcircle kapak görünüyor. Yine de satıcıya bir sorun isterseniz. Ben kablosuz şarjdan memnunum, hatta şu an telefonum Qİ pad ile şarj oluyor. Belirteyim çıkış 1A olduğundan yavaş şarj oluyor (orijinal şarjına göre ) İşyerinde çoğunlukla masa başında olduğumdan benim için kullanımı ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancingman -- 6 Ekim 2015; 10:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

kutudan çıktığında üzerinde olan jelatin ile kullanan bir ben varım galiba

aynen 3 gündür orjinal jelatiniyle kullanıyorum, üzerine yazı yazmamaları iyi olmuş ama sanırım ekranın parlaklığını gölgeliyor bu meret
    şu an yeni jelatin ve kılıf bakıyorum gittigidiyorda
  • quote:

kutudan çıktığında üzerinde olan jelatin ile kullanan bir ben varım galiba

Evimizde 2 tane g4 var.. Ikisi de o sekilde

• Sarj konusunda bende kullanimimi yazayim herkes yazmis.

Gece 12-1 arasi sarja takarim sabah 8 de sarjdan alirim butun gun wifi acik, gunduz oyun muzik felan kurcalamam sadce telefon gorusmeleri ve whatsapp yazismasi.
    Aksam 7 de telefonu elime alirim 1-1.5 saat oyun kesin oynarim aspahlt 8 ve real racing. Geri kalan kullanim internette dolasma instagram vs.
    Toplam ekran kullanimi 4.5 saat telefonun acik kalma sureside 16 saati goruyo.

Ekran koruyucu icinde yazayim sensor muhabbetlerinden dolayi paraya kiyip vodefone dan 40 tl ye koruyucu taktirdim sensor kapanmasi dikunmatik sorunu yok tas gbi ama pahali iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: unnamedist

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

g4 ün fiyatı ne çabuk düştü böyle. 1400 tl ye bile paralel ithalat almak mümkün. İnşallah v10 da böyle düşer de hızla alırız ... LG yi anlamak çok zor gerçekten,ilk alanlara yazık oluyor ...

Ithalatta dusecegi bilinen bir olay. Ama ithalatla resmiyeti karistirirsaniz bbazilari gibi keriz hissedersiniz

Bu konu çok kötü bir ikilem.

-Şuanda LG Türkiye garantili 2000 lira.

-Paralel ithalat ise 1579 lira arada 421 lira fark var. Bu kadar fark için garanti ne kadar önemli. Bu kişiden kişiye değişir.

-Ancak paralel ithalatı kampanyayla (gittigidiyor %10 hediye çeki + 100 TL maksipuan) benim gibi 1321 TL sına alacaksanız arada ki fark 679 lira oluyor ve bu durumda paralel bence tercih edilebilir.

-Telefon en kötü arızası büyük ihtimalle ekranın kırılması ya da anakartın bozulmasıdır. Ekran orjinalini montaj dahil 350 lira, anakart ise montaj dahil 500 lira. 679 lira farkla da bunlar karşılanır ve yine daha ucuza gelir. 700 lira fark LG Türkiye garanti için bence fazla. Ama 400 lira fark düşündürücü. Toparlamak gerekirse kampanyayla 1300 lira civarında alınabilirse paralel alınır diğer durumlar da kişiye göre değişir bence.

"Ancak paralel ithalatı kampanyayla (gittigidiyor %10 hediye çeki + 100 TL maksipuan) benim gibi 1321 TL sına alacaksanız arada ki fark 679 lira oluyor ve bu durumda paralel bence tercih edilebilir."

Demişsiniz ama kampanya olduğunda lg türkiye garantili de 2000 TL olmuyor. %10 hediye çeki + 100 Tl maksipuanla 1700 TL ye geliyor. Aradaki fark 400 TL den az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uppermost

quote:

Orijinalden alıntı: unnamedist

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

g4 ün fiyatı ne çabuk düştü böyle. 1400 tl ye bile paralel ithalat almak mümkün. İnşallah v10 da böyle düşer de hızla alırız ... LG yi anlamak çok zor gerçekten,ilk alanlara yazık oluyor ...

Ithalatta dusecegi bilinen bir olay. Ama ithalatla resmiyeti karistirirsaniz bbazilari gibi keriz hissedersiniz

Bu konu çok kötü bir ikilem.

-Şuanda LG Türkiye garantili 2000 lira.

-Paralel ithalat ise 1579 lira arada 421 lira fark var. Bu kadar fark için garanti ne kadar önemli. Bu kişiden kişiye değişir.

-Ancak paralel ithalatı kampanyayla (gittigidiyor %10 hediye çeki + 100 TL maksipuan) benim gibi 1321 TL sına alacaksanız arada ki fark 679 lira oluyor ve bu durumda paralel bence tercih edilebilir.

-Telefon en kötü arızası büyük ihtimalle ekranın kırılması ya da anakartın bozulmasıdır. Ekran orjinalini montaj dahil 350 lira, anakart ise montaj dahil 500 lira. 679 lira farkla da bunlar karşılanır ve yine daha ucuza gelir. 700 lira fark LG Türkiye garanti için bence fazla. Ama 400 lira fark düşündürücü. Toparlamak gerekirse kampanyayla 1300 lira civarında alınabilirse paralel alınır diğer durumlar da kişiye göre değişir bence.

"Ancak paralel ithalatı kampanyayla (gittigidiyor %10 hediye çeki + 100 TL maksipuan) benim gibi 1321 TL sına alacaksanız arada ki fark 679 lira oluyor ve bu durumda paralel bence tercih edilebilir."

Demişsiniz ama kampanya olduğunda lg türkiye garantili de 2000 TL olmuyor. %10 hediye çeki + 100 Tl maksipuanla 1700 TL ye geliyor. Aradaki fark 400 TL den az.

Doğru hesap hiç o açıdan bakmamıştım :) Ben G3 alacaktım bütçem G4 e yetmezdi normalde en maksimum 1400 liraydı. Kampanya gelince aldım. G4 ün kronik sıkıntıları da yok g3 gibi. G3 alacak olsam kesinlikle Lg Türkiye garantili alırdım. Sonuç olarak elektronik işi şans işi bir şey olursa da ne gerekiyorsa yaparım. Yeri gelirse de uğraşırım. Hayırlısı bakalım.

• Ben 3 aydır üstündeki jelatin ile kullanıyorum arkadaşlar sizce değiştirilmelimi

• Android 6 ne zaman dağıtılmaya başlanacak bizim telefonlar için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Ekim 2015; 13:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Android 6 ne zaman dağıtılmaya başlanacak bizim telefonlar için?

gelsin gelmesin ben kolay kolay yüklemem. samsungda çok dilim yandı. büyük güncellemeler hep hüsran oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Android 6 ne zaman dağıtılmaya başlanacak bizim telefonlar için?

gelsin gelmesin ben kolay kolay yüklemem. samsungda çok dilim yandı. büyük güncellemeler hep hüsran oluyor.

Aynen hocam. Her büyük güncellemede bir sorun çıkıyor. Lollipoptaki gibi

• telefon geldi şimdi, ekran testi yaptım imei'ye falan baktım başka ne yapabilirim test olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

telefon geldi şimdi, ekran testi yaptım imei'ye falan baktım başka ne yapabilirim test olarak?

Büyük ihtimalle gittigidyordan aldınız. Hangi dükkandan aldınız. Renk ve kutu içeriğiyle şarj aletini belirtirseniz herkes bilgi sahibi olur.
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    diğer konuda alıntıladığın mesajda yazıyor hocam electrotrend kırmızı 509 serisi, dönüştürücülü şarj aleti ekstra gold kapak çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Ekim 2015; 16:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

diğer konuda alıntıladığın mesajda yazıyor hocam electrotrend kırmızı 509 serisi, dönüştürücülü şarj aleti ekstra gold kapak çıktı.

şimdi gördüm şarj aletini yazmamışsın orada. Bu arada 30 lira fiyat düşmüşler. Neyse artık şansımıza.
  • quote:

S4 den sonra G4 ilaç gibi geldi.

gıcık takılmalar yok şarjı süper.

Telefonu gece yatarken fulleyip çıkarıyorum, tabi wifi ve veriyi kapatıyorum, kalktığımda ve işe geldiğimde 8 saat beklemenin ardından hala %100 duruyor. sonra veriyi ve wifiyi açıyorum, 3G de 2 mail hasabı face, whatsap ıvır zıvır derken 4:30 ortalama ekran süresi alıyorum ve eve rahat rahat gittiğimde %50 den fazla şarjım oluyor.
    dün eve gittiğimde %65 şarjım vardı 2 saat ekran süresi gösteriyordu.
    valla yemede yanında yat oldu telefon.

Hocam ekran suresi toplamda ne kadar alıyorsunuz?

• güle güle kullan dostum telefonunu bende şimdi sipariş verdim electrotrend den. ben mesajla sormuştum ekstra kapak yolluyor musunuz diye bana maalesef diye cevap verildi ama size geldiğine göre bir umut belki bana da ekstra kapak gelir, peki bir problem varmı kargo falan kaç günde ulaştı eline içerik tamam mı kulaklık falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: West!

Son güncellemelerden sonra ısınma problemi bitti. Uzun süre konuşmalarıma rağmen telefon ısınmıyor. :)

Hangi son güncelleme?

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.