Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batarist

Hocam belirttiginiz ekran koruyucunun rica etsem linkini atabilirmisiniz ? Case4 olarak bir kac urun buldum. Yine de emin olmak istedim. Ayrica suana kadar kullaniminizfan memnun musunuz. Sensorlerin kullanimi vb. durumlar acisinda. Ogrenmek isterim

Hayir hicbir sorun yok sensorle ilgili, genel anlamda memnunum, 25 liralik temperli cam model case4 olmasi lazim

http://www.hepsiburada.com/case-4u-lg-g4-cam-ekran-koruyucu-p-TELKILCASE4ULGG4CM?productId=telkilcase4ulgg4cm&categoryId=16102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 29 Eylül 2015; 11:12:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler lg bu arayuzde cogu seyi kismis. Mesela ekran kapanma olayi . google haritalar acik yol tarifi yapiyor ama aptal yazilim onun acik oldugunu algilayamiyor ve tus kilidi devreye giriyor. Var mi bunun cozumu?

Bunu bende merak ediyorum ayari var muhtemelen ?

Şimdi bende baktım göremedim. ben google haritaları kullanmıyorum, onun yerine Here adlı uygulamayı kullanıyorum,here de böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıca haritaları indirip internetsiz de kullanabiliyorsun@apokhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancingman -- 29 Eylül 2015; 12:09:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Kilif almistim ben bugün geldi baya iyi tam oturdu. Orjijnaliyle ayni gibi önündeki yazisi degisik bir tek saniri orjinaliyle, onun disinda cok basarili buldum. Tam 14 günde geldi ürün baya iyi bence. Almak isteyen olursa buda linki:

http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G4-case-G3-cover-flip-leather-style-Quick-Circle-Cover-battery-cover-high-quality/32365974011.html

Hayırlı olsun. Bende aliexpress ten almıştım kablosuz şarj özellikli (Qİ) bende memnunum tavsiye ederim.
    http://tr.aliexpress.com/item/Alipower-2015-New-Hot-Quick-Circle-Case-Cover-With-Qi-Wireless-Charging-With-NFC-For-LG/32379922185.html?adminSeq=202621722&shopNumber=922481

• Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Aynen hocam bende yeni aldım bendede bu oluyor hattım vodafone bazen kesiliyor ve mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor garantililik bir durum mu anlamadım varmıdır yaşıyan bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar78

quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

Arkadaşlar bende lg g4 kullanıyorum yeni aldim daha üç dört gün falan oldu,ben mobil verideyken telefonda kesilmeler oluyor yani internet H kalitesinde çekerken internete bağlanamiyorum yokmuş gibi davranıyor açıp kapatınca mobil veriyi düzeliyor.Telefonu yeni aldığım icin canımı sıktı bu durum,aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Aynen hocam bende yeni aldım bendede bu oluyor hattım vodafone bazen kesiliyor ve mobil veriyi açıp kapatınca düzeliyor garantililik bir durum mu anlamadım varmıdır yaşıyan bunu

Bendede aynı sorun var bazen 10 dakika bağlanamıyorum bazen h hic gelmiyor yazılımsal bir sorun herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

S.a hepinize.. merak ettiğim bir konu var Kliksa sitesinden G4 almak istiyorum ancak kargo şirketi geldiğinde neler yapmalıyım .. direkt teslim mi almalı yoksa bi kontrol yapmama müsade var mi

yardımmmmmmmmmmmmm
  • Gelen kutuda ezilme gibi gözle görünür bir sorun yoksa teslim al,

• kalavar kullanıcısına yanıt
    UPS kargo ile geliyor. Kutusuna bakarım güvenlik bandına bakarım sağlam mı, sonra ekran jiletinine bakarım açılmış mı diye, zaten belli olur hocam eğer sıkıntı varsa kargocuya verir iade ederim.
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Hocam @Hakaik arkadaşımız güzel bir açıklama yapmış buyurun;

G4 cihazı kargodan alınca ekran piksel testi, batarya fotoğraf vs neler yapalım?
    G2 aldığımda aşağıdaki adımları uygulamıştım G4 de bu menüye girebilir miyim?

Telefonu ilk kez alacaklar için kısaca test etme;

Cayma hakkını kaybetmemek için kesinlikle sim takma ve İnternete bağlanma!...

* Telefonun kutusunu dikattlice zarar vermeden aç.

*Telefonun üstündeki jelatini sökmeden telefonu çalıştır.

* Önce 3845#*802# den lcd test ölü piksele bak.

* Daha sonra telefonun menüsünde hızlıca gezin, kamerayı aç kapa tekrar aç foto çek, fotolara hızlıca bak, masa üstündeki kısa yolları seçip ekranın sol tarafına ve sağ tarafına sürükle bırak. beş - on dakikalık kullanımda herhangi bir sorun yaşamıyorsan telefonu kapa.

* İmei kaydına bak tel kayıtlı mı?

* Kayıtlı ise Distribütör firmayı ara ve ime numarısını söyleyerek cihazın gerçekten onlara ait olup olmadığını öğren.

* Faturayı kontrol et İsim ve İmei doğru yazılmış mı?

* Garanti belgesine bak Lg Türkiye kaşesi var mı?

Test tamamdır. Hiçbir sorun yoksa güvenle kullanabilirsin...Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 29 Eylül 2015; 16:07:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

UPS kargo ile geliyor. Kutusuna bakarım güvenlik bandına bakarım sağlam mı, sonra ekran jiletinine bakarım açılmış mı diye, zaten belli olur hocam eğer sıkıntı varsa kargocuya verir iade ederim.

klıksa ups ıle mı calısıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

klıksa ups ıle mı calısıyor ?

Evet hocam ben UPS'yi seçtim 3 küsür TL fark bindirdiler.
  • Arkadaşlar cihazım geldi (1 günde) artık aranıza tam olarak katıldım sayılır. FONOTEL garantili, Cihaz korece ile geldi Türkçe yaptım acaba herhangi bir kurulum gerekli mi ?
  • arkadaşlar telefonun floresan altında kamerasındaki dalgalanma yüzünden servise gönderen var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancingman

quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Kilif almistim ben bugün geldi baya iyi tam oturdu. Orjijnaliyle ayni gibi önündeki yazisi degisik bir tek saniri orjinaliyle, onun disinda cok basarili buldum. Tam 14 günde geldi ürün baya iyi bence. Almak isteyen olursa buda linki:

http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G4-case-G3-cover-flip-leather-style-Quick-Circle-Cover-battery-cover-high-quality/32365974011.html

Hayırlı olsun. Bende aliexpress ten almıştım kablosuz şarj özellikli (Qİ) bende memnunum tavsiye ederim.
    http://tr.aliexpress.com/item/Alipower-2015-New-Hot-Quick-Circle-Case-Cover-With-Qi-Wireless-Charging-With-NFC-For-LG/32379922185.html?adminSeq=202621722&shopNumber=922481

Eyvallah dostum; ben de aynısından verdim bakalım sipariş.

Daha ortada telefon yok ama kılıfın siparişini önden verdik :)

• Herkese merhaba.ben 1 ay once aldim 2300 liraya lg turkiye garantili.herhangi bir sorun yok telefonumda gayet memnunum.yalniz kameranin temel modunda flasa midahale edemiyorum flash butonu sonuk bi sekilde duruyor.bu bir sorunmu yoksa temel modda flas acilmiyormu?simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

Herkese merhaba.ben 1 ay once aldim 2300 liraya lg turkiye garantili.herhangi bir sorun yok telefonumda gayet memnunum.yalniz kameranin temel modunda flasa midahale edemiyorum flash butonu sonuk bi sekilde duruyor.bu bir sorunmu yoksa temel modda flas acilmiyormu?simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

HDR modunu kapatirsaniz sorununuz cozulecektir.

• bizim burda baktım aynısı ancak kapağı kapatmak için mıknatıs yok. yani kapak tam kapanmıyor. 3 yere sordum hepsinde aynı şey.

Acaba sizin aldığınızda kapağı kapatmak için mıknatıs var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Arkadaşlar, elimizde g4 var.

Ancak bildirimlerde sıkıntı yaşıyoruz;

On ekrandaki bildirimler sadece kirmizi renkteydi degismiyordu ki artik oda yanmiyor. Hic bildirim gelmiyor telefona.

2. Bir sorun olarakta telefon seslide iken titresimi kapanmiyor. Yani arandiginda telefonun sesi cikacak ama titremeyecek.

Bu sorunların çözümünü bilen varsa ve yardimci olursa sevinirim.

Ayarlar > ses ve bildirim > titreşim ile birlikte çal seçeneğini kapatırsanız çağrı gelince titremiyor

Hemen aynı menüde bildirimler başlığında bildirim ledi açık mı ona bakın hocam

Hocam sessize aliyoruz telefonu otomatik olarak titresime geciyor. Bunu engelleyemiyoruz. Hani hem sessiz hem titreşim kapali hale getirmek icin 2 adim bulduk ancak oyle yapabiliyoruz.

Ayrica kendim g2 kullanicisiyim. telefon seslide iken bildirim seslerini kapatabiliyorum. Yani arandiginda telefon caliyor ama mesaj geldiginde çalmıyor. Bunu g4te yapamiyoruz.

Bir baska soru olarak galeride dosya gizleyebiliyorum g2de. Ama g4te galeride dosya gizleyemiyorum. Bunun nasil yapildigi hakkinda bilgin var mi?

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.