Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarda telefon 1899TL gözüküyor acaba kısa süre içinmi yoksa kalıcı bir şeymi ?
  • uygar78 U kullanıcısına yanıt
    efekt o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, elimizde g4 var.

Ancak bildirimlerde sıkıntı yaşıyoruz;

On ekrandaki bildirimler sadece kirmizi renkteydi degismiyordu ki artik oda yanmiyor. Hic bildirim gelmiyor telefona.

2. Bir sorun olarakta telefon seslide iken titresimi kapanmiyor. Yani arandiginda telefonun sesi cikacak ama titremeyecek.

Bu sorunların çözümünü bilen varsa ve yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende hayırlısı ile siparişimi verdim, Kliksa.com'dan 1.609 TL'ye geldi. Siyah deri tercih ettim inşallah sıkıntı çıkmaz.
    http://www.kliksa.com/urun/lg-h815-g4-32-gb-kahverengi-deri-akilli-telefon/980007652?OM.zn=CategoryTopSellersListPage&OM.zpc=980007652
  • Hayirli olsun, benim gittigidiyordan siparişim daha perşembe kargoya verilecekmiş, seninki benden önce gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, çsrşamba gelir diye umuyorum zaten 1 haftadır telefonsuzum gelsin artık İnşallah sıkıntısız bir şekilde kullanırız cihazları

• Kilif almistim ben bugün geldi baya iyi tam oturdu. Orjijnaliyle ayni gibi önündeki yazisi degisik bir tek saniri orjinaliyle, onun disinda cok basarili buldum. Tam 14 günde geldi ürün baya iyi bence. Almak isteyen olursa buda linki:

http://www.aliexpress.com/item/for-LG-G4-case-G3-cover-flip-leather-style-Quick-Circle-Cover-battery-cover-high-quality/32365974011.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 28 Eylül 2015; 20:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Arkadaşlar bende hayırlısı ile siparişimi verdim, Kliksa.com'dan 1.609 TL'ye geldi. Siyah deri tercih ettim inşallah sıkıntı çıkmaz.
    http://www.kliksa.com/urun/lg-h815-g4-32-gb-kahverengi-deri-akilli-telefon/980007652?OM.zn=CategoryTopSellersListPage&OM.zpc=980007652

Hayirlisi olsun inşallah. . Şunu Merak ediyorum teslimatı alırken nasıl kontrol edeceksiniz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Arkadaşlar, elimizde g4 var.

Ancak bildirimlerde sıkıntı yaşıyoruz;

On ekrandaki bildirimler sadece kirmizi renkteydi degismiyordu ki artik oda yanmiyor. Hic bildirim gelmiyor telefona.

2. Bir sorun olarakta telefon seslide iken titresimi kapanmiyor. Yani arandiginda telefonun sesi cikacak ama titremeyecek.

Bu sorunların çözümünü bilen varsa ve yardimci olursa sevinirim.

Ayarlar > ses ve bildirim > titreşim ile birlikte çal seçeneğini kapatırsanız çağrı gelince titremiyor

Hemen aynı menüde bildirimler başlığında bildirim ledi açık mı ona bakın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 28 Eylül 2015; 23:11:36 >
  • Arkadaşlar ekran koruyucu arayanlar için spigen crystal şu anda kendi sitesinde 30 liradan 18 liraya düşmüştür.İlgilenenlere duyurulur.Ben almayı düşünüyorum önceden almış kullanmış bilgisi olan varsa yorumlarsa iyi olur.

Birde kılıf arıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz acaba ne önerirsiniz?İnce bişi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar ekran koruyucu arayanlar için spigen crystal şu anda kendi sitesinde 30 liradan 18 liraya düşmüştür.İlgilenenlere duyurulur.Ben almayı düşünüyorum önceden almış kullanmış bilgisi olan varsa yorumlarsa iyi olur.

Birde kılıf arıyorum.Siz neler kullanıyorsunuz acaba ne önerirsiniz?İnce bişi arıyorum.

sitedeki resme göre sensörlerin üstüne geliyor
  • Ön tarafındaki yazısı G3 mü acaba resimdeki gibi?
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Bende katiliyorum sana wifi 3g acik 3 saatle 4 saat arasi gidip geliyor. Şarj az gidiyor diye garantiye bile gönderdim sorun yok diye geri geldi 3 saat felan normal g4 için bence

• Çektiği fotoğrafları kendi kendine silinme problemi yaşayan varmı? Hafiza kartında ve telefon belleğinde olan fotoğrafların bir kısmı kendiliğinden uçtu

Kırık apk olarak sadece igo yüklü.

Root olmadan da telefon bellegindeki fotoğrafları kurtaramiyorum. Yardım lütfen..

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiginiz ekran koruyucunun rica etsem linkini atabilirmisiniz ? Case4 olarak bir kac urun buldum. Yine de emin olmak istedim. Ayrica suana kadar kullaniminizfan memnun musunuz. Sensorlerin kullanimi vb. durumlar acisinda. Ogrenmek isterim

• Kılıf olarak VERUS marka alın,tek geçerim. Bi inceleyin
  • S.a hepinize.. merak ettiğim bir konu var Kliksa sitesinden G4 almak istiyorum ancak kargo şirketi geldiğinde neler yapmalıyım .. direkt teslim mi almalı yoksa bi kontrol yapmama müsade var mi
  • freemelodi F kullanıcısına yanıt
    hayir hocam orda her model farkli resime gelince model degisiyor. bunda for g4 yaziyor, orjinalinde lg g4 yaziyor.

• Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.