Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

siyah deri kullanıyorum ve siyah şeffaf silikon kılıf var. acaba kılıf kenarlarda-koşelerde yıpranma iz vs. yapar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Nexus 4ten geçeceğim bu telefona eğer alırsam, nexusta mobil veridr maksimum 2 saat ekran süresi alıyordum, normal kullanımda da 3 saati geçiremedim, bazilari bazi romlarla daha fazla almış ama ben pek rom yüklemedim telefona.

Ondan buna geçince beni pişman etmez sanırım en kötü ihtimal aynı değerleri verir. G4ün avantajı olarak yanımda yedek batarya taşıyabilirim ilerleyen zamanlarda :)

Eğer başka sorunu yoksa alacağım son sözünüz var mıdır(paralel ithalat alacağım)

Bencede lg Türkiye garantili almalısın 5. Cihazim olacak oradan aldığım servis ilgi hiz memnun edici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilit ekranında saatin yeri değiştirmeyi bulamadım var mı öyle bir özellik ?
    cok güzel bir arkaplan buldum fakat saat karakterin yüzüne geliyor kötü oluyor
  • 1.30 saat fifa 15 u.t.
    0.30 saat diger oyunlar (osm,nss)
    1.30 saat youtube video
    Ekran parlakligi 50-60
    Wifi surekli acik
    Whatsapp,twitter,snapchat (Sos.Med.)
    Herhangi bir root ek prog yok

15 saat bataryada kullanim
    5.10 saat ekran aldim

Bence gayet iyi 2 haftalik filan telefon ilk baslarda basit kullanimla bile 3 saat goruyodum batarya kullanimi oturunca kendine geldi suan gayet iyi genelde gece full sarj eder yatarim gun icinde bana yeter surekli tak cikar yapmam ihtiyac olmadikca sarjda ellemem

Edit : yanilmiyosam o %5 le 5.30 saate yaklasim 5.25 gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EvaMaSTeR -- 26 Eylül 2015; 4:21:23 >

• Spotify'da ekolayzer ayarı yok sanırım bu benim için çok can sıkıcı oldu.
  • Default olarak singapur romu ile geldi telefonum. Singapırda son rom 10b idi. Türkiye romu ile 10c ve 10d ile sırasıyla güncelledim ancak 10d romunda ağır çekimin kalitesi 16bit gibi. Kara kara sanki minecraft gibi. Herkesde de böyle mi acaba? Çekim yaptığım yer günışığında ve aydınlık.

• Merhaba arkadaşlar
    Kameranın lensi kırıldı, nasıl kırıldığını bilmiyorum daha yeni fark ettim.
    Fakat kamera çok rahat çalışıyor, lenste sorun yok sadece üstteki koruyucu kırılmış.
    LG garantili ürün serviste ne kadar ücrete yaparlar acaba ?
    Parçayı alsam kendimde yapabilirim hangisini önerirsiniz ?
    http://urun.n11.com/kamera/lg-g4-h814-h815-orj-kamera-lens-gold-P78076329

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmr20 -- 26 Eylül 2015; 10:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Spotify'da ekolayzer ayarı yok sanırım bu benim için çok can sıkıcı oldu.

Spotify'de ekolayzır ayarı var. Bir yanlışın olmalı dostum. Ayarlarda, Müzik kalitesi başlığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Spotify'de ekolayzır ayarı var. Bir yanlışın olmalı dostum. Ayarlarda, Müzik kalitesi başlığında.

teşekkür ederim

Bende yok hocam resmini atacağım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 26 Eylül 2015; 11:04:04 >

• Merhaba arkadaslar

Dun aldigim g4 ile araniza katildim. Siyah deri aradim ama bulamadim kirmizi vardi onu aldim krimizisi cok guzel cart bi kirmizi degil koyu kirmizi bordoya yakin ama bordo diyemezsiniz direk hos bi rengi var dusunen olursa tavsiye ederim.

Bi sorum olcak g3 te ekran kapanirken guzel bi animasyonla kapaniyodu tv animasyonu heralde adi g4 te bu ozellik yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Nerede o fiyatlar acaba dostum ?

Buyrun 95 tl deri kapak

http://m.n11.com/lg-g4-orjinal-deri-arka-kapak-P75068152

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Eyv dostum

• lg g4 'un alinabilir olan versiyonu hangisidir?

guncelleme kasa acikligi v.s gibisinden
  • Çift pencerede kullanacağımız uygulamaları değiştirebilir miyiz? Telefon rootlu

• dmr20 D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Kamera camını sadece iki vida tutuyor gözüküyor. Bence parçayı temin edip kendiniz çok rahat değişebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Aaa harbi yok. Şaşırdım, kardeşimde zenfone var, note var bende hepsinde var nasıl olmaz. Şaşkınım, bir şey daha öğrendim.

Bıu arada bununla ilgili bir başlık buldum. Bir bug'dan bahsediyorlar. Nisan 2015'de bu durum inceleme altına alınmış ama hala gelişme yok.

Link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 26 Eylül 2015; 12:38:28 >

• Ya gözünüzü seveyim şu pil ile ilgili ekran görüntüsü paylaşmayın gitmiyor abi pili bu telefonun 3 saat civarı gidiyor alacak olanları yanıltmayin

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Aaa harbi yok. Şaşırdım, kardeşimde zenfone var, note var bende hepsinde var nasıl olmaz. Şaşkınım, bir şey daha öğrendim.

Bıu arada bununla ilgili bir başlık buldum. Bir bug'dan bahsediyorlar. Nisan 2015'de bu durum inceleme altına alınmış ama hala gelişme yok.

Link.

Şöyle bir çözüm buldum hocam,
    file:///data/data/com.android.browser/files/d2ea2ae9-c73d-45a6-a3cc-bf6a4e78ff8c.mht
    Linkteki apk yi kurdum harici olarak ekolazyer programı. Spotify içerisinde de görünüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Link.

Ekolayzer ayarından bahsediyorsanız buyrun var.
    http://i.hizliresim.com/VLo18V.png

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Ya gözünüzü seveyim şu pil ile ilgili ekran görüntüsü paylaşmayın gitmiyor abi pili bu telefonun 3 saat civarı gidiyor alacak olanları yanıltmayin

Hocam alan alıyor. Görüyorsunuz. Telefonu ilk alınca bende 3 saatin üstüne çıkmadım wifi ile. Zamanla yerine oturdu. Şimdi en düşük aldığım ekran süresi wifi ile 5 saat. 3G ile 4, 4.30 saat arası değişiyor. Rekorum 6 saat. Eğer uzun zamandır kullanıyorsanız ve tüm gelen güncellemeleri yapipta 3 saat alıyorsanız şarj aletinizde veya bataryanızda sorun olabilir

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.