Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarjda iken kırmızı led sizinde azalıp coğalıyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Norm-

Doğrudur hocam g4 berbat demedim zaten sadece biraz opt. sorunları vardı ben incelerken ama g3 gerçekten rezaletti ya. Bu arada meizu pro5 gerçekten herşeyi iyi düşünülmüş bir cihaz bence gözüme kestirdim sanki. Diğer firmaların da telefonlarını bu şekilde çıkarmalarını beklerim. 2K nedir Allah aşkına. Dediğiniz gibi sanki televizyon! Ama g4 de güzel gibi geldi şimdi bana

Inşallah note 5deki gibi 4k ekran yapmaz lgde ilerideki modellerinde. Yoksa lgde alınmaz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

sarjda iken kırmızı led sizinde azalıp coğalıyormu acaba

Evet hocam azalıp çoğalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Doğrudur hocam g4 berbat demedim zaten sadece biraz opt. sorunları vardı ben incelerken ama g3 gerçekten rezaletti ya. Bu arada meizu pro5 gerçekten herşeyi iyi düşünülmüş bir cihaz bence gözüme kestirdim sanki. Diğer firmaların da telefonlarını bu şekilde çıkarmalarını beklerim. 2K nedir Allah aşkına. Dediğiniz gibi sanki televizyon! Ama g4 de güzel gibi geldi şimdi bana

Inşallah note 5deki gibi 4k ekran yapmaz lgde ilerideki modellerinde. Yoksa lgde alınmaz daha

İnşallah hocam. Ama eğer yapacaksa da SONY gibi yapsın. Sony gerçekten çok iyi ayarlamış o 4K olayını. Şarjı dayanıyor. Soğutma borularını ikiye katlayarak ısınmanın da önüne geçmiş. 4K da her zaman kullanmıyor. Süper düşünülmüş. Eğer LG de 4K kullanacaksa böyle yapsa iyi olur. (Ama hiç 4K ya geçmemesi daha iyi)

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam. Ama eğer yapacaksa da SONY gibi yapsın. Sony gerçekten çok iyi ayarlamış o 4K olayını. Şarjı dayanıyor. Soğutma borularını ikiye katlayarak ısınmanın da önüne geçmiş. 4K da her zaman kullanmıyor. Süper düşünülmüş. Eğer LG de 4K kullanacaksa böyle yapsa iyi olur. (Ama hiç 4K ya geçmemesi daha iyi)

Hocam z5 hakkında hiçbir fikrim yok. Ama z3ün baya ısınma sorunu vardı. Bizzat inceleme fırsatım oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pendi

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar benim knock on da bir sikinti mi var acaba mesela emrani kapattiktan sonra hemen ardindan tekrar knoc on la acamayi denesem ilkini algilamiyor yaklasik 1 2 saniye sonra acmam gerekiyor knock onla kapattiktan sonra.Sizde durum nedir?

Normal hocam. Hemen algılamaz. Bastıktan sonra ekran kararıyor, kitliyor daha sonra açıyoruz. Tekrar açmak için 1 saniye beklemeniz gerekiyor

G3 te falan oyle degilde ondan kafam takildi 😃

Sorununuzu tam anlamamışta olabilirim. Sürümünüz kaç?

V10d surumum seri sekilde ust uste knoc on yapamiyorum mesela veya bazen ilk acarkende knock onu algilamadigi oluyor bir daha yapmam gerekiyor ben mi cok yumusak dokunuyorum anlamadim.

Sizin demenizle bir daha denedim. Dediğiniz gibi çok hafif dokununca bazen algılamıyor. Ama normal bir şekilde dokununca algılıyor hocam.

Bende knock on la kapattiktan sonra biraz sure gecerse algiliyor ama kapatir kapatmaz tekrar acmayi denersem genelde ilkini algilamiyor.Cok buyuk bir sorun olmadigindan fazla ustelemiyorum hocam.Ilginize tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar>Mobil Veri>Secenekler>Arka Plan verilerini kisitla ozelligine basinca sizdede kasma oluyor mu ? Evet tusuna basiyorum onu bile algilamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

Ayarlar>Mobil Veri>Secenekler>Arka Plan verilerini kisitla ozelligine basinca sizdede kasma oluyor mu ? Evet tusuna basiyorum onu bile algilamiyor

Evet denedim oluyor. 4 5 saniye tepki vermiyor telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

Ayarlar>Mobil Veri>Secenekler>Arka Plan verilerini kisitla ozelligine basinca sizdede kasma oluyor mu ? Evet tusuna basiyorum onu bile algilamiyor

Evet denedim oluyor. 4 5 saniye tepki vermiyor telefon

Teşekkürler bir tek bende var sanmistim

• Beyler kendinize işkence etmeyin. Aldım kullanıyorum. Kamerasından dolayı bile almaya değer. Telefona ben de tam 2000 Lira bayıldım. Artık kullanıcağız. Guncellemelerle bu sorunlari umariz cozerler.

• Arkadaşlar bu cihaz 3g full açık müzik ve browser kullanı ile ksç saat kullanım suresi verir ?

• Arkadaslaar benim telefonda sari ekran sorunu var alanlar imei numarasindaki iki kodu soleyebilirlermi 07 mi 06 mi sanirim 07 olanlarda var bu sorun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam z5 hakkında hiçbir fikrim yok. Ama z3ün baya ısınma sorunu vardı. Bizzat inceleme fırsatım oldu

Ben z3 compact kullanıyorum merak edip geçen gün 4K video testi yaptım ne kadar çekim yapacak diye 5 dakika olunca kapanacak sandım 9 dakika çekimin sonunda baktımki kapanmıyor yada durdurma işlemi yapmıyor kendim durdurdum ..... Tabi önce video yu izledim sonrada inanılmaz bir yer kapladığı için sildim

• İlerleme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokontacı -- 27 Eylül 2015; 14:45:09 >
  • 1533 TLye gittigidiyordan LG G4 aldım, inşallah pişman olmam. Telefon elime geçince artık bu konuyu aktif bir şekilde kullanmaya başlarım :)

Edit: mavi renk deri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 27 Eylül 2015; 14:57:10 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Link verir misiniz ? Ayrıca geldikten sonra bi özet geçerseniz bizi de yönlendirmiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

1533 TLye gittigidiyordan LG G4 aldım, inşallah pişman olmam. Telefon elime geçince artık bu konuyu aktif bir şekilde kullanmaya başlarım :)

Edit: mavi renk deri aldım.

Garantisi nedir lg türkiye garantili mi ve bu arada hayırlı olsun

• setbys kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal ithalatçı firma yani DELTA gibi firmalar bu fiyatta bende almayı düşünüyorum delta garantili olarak satılıyor bu fiyata

• setbys kullanıcısına yanıt
    ithalatçı firma hocam, lg türkiye değil
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.