Şimdi Ara

pasaport işlemlerinden anlayanlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. yeşil pasaport türü varmış, vize almana gerek yokmuş bu pasaportun olunca, doğru mudur?
    2. e-pasaport işlemleri var şu anda emniyetin sitesinde, 72 lira cüzdan bedeli dışında başka ödeme yapılacak mı?
    http://pasaport.iem.gov.tr/?page_id=1909

3.sü ise babamın yeşil pasaport hakkı var 30 yıllık memur, ben 25 yaşımı doldurmadan faydalanabiliyorum zannedersem, doğru mudur ?

• up, yok mu bilen
  • 1- yeşil pasaport 90 gün yeter eğer 90 günden fazla kalacaksan yurt dışında vize almak zorundasın.

2- 1'e bağlı olarak değişir. değişse bile çok büyük fark yok.

3- doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 15 Temmuz 2013; 21:32:09 >
  • Vize ya almana gerek yoktu ya da çok kolay alıyordun tam emin olamadım ama diğer ikisi doğru. 72 TL haricinde para vermiyorsun (çekeceğin ekstra fotoğraf, kimlik fotokopisi falan hariç tabii). Ve babandan faydalanarak yeşil pasaport alabilirsin 25 yaş altındaysan.
  • kırmızı pasaport aldım bir senelik. 200 tlye mal oldu. bi de biyometrik foto istiyrlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

1- yeşil pasaport 90 gün yeter eğer 90 günden fazla kalacaksan yurt dışında vize almak zorundasın.

3- doğrudur.

sağolun hocam, yeşil'in ömrü ne kadar , 25'ime girmeme 20 gün kaldı da aldıktan sonra ne kadar geçerli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

1- yeşil pasaport 90 gün yeter eğer 90 günden fazla kalacaksan yurt dışında vize almak zorundasın.

3- doğrudur.

sağolun hocam, yeşil'in ömrü ne kadar , 25'ime girmeme 20 gün kaldı da aldıktan sonra ne kadar geçerli olur

aldıktan sonra 25'e girince kullanımı bitiyor mu bilmiyorum eğer bitmiyorsa alırken onun süresini sen belirliyorsun yanlış hatırlamıyorsam. 1 yıllık 10 yıllık falan olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.