Şimdi Ara

pasaport çıkarttırma hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    biyometrik fotoraf çektircem
    kimliğimle gidicem

başka neler var yapmam gereken veya götürmem gereken, belgelere tıklıyorum bi ton açıklama çıkıyor ne getirilcek söylemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 3 Ağustos 2012; 20:03:54 >

Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

defter olmadığı için bir ay bekletiyorlar uyandırayim

1aymı off

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

defter olmadığı için bir ay bekletiyorlar uyandırayim

1aymı off

malezyalı bir firma yapıyormuş normalde ama anlaşamamışlar.şimdi 1 ayı bulur diyolar
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pasaport defter bedeli nereye yatırılıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.