Şimdi Ara

Pasaport bilgisi ve norveç vizesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosanın çekilişinden norveç seyahati ve norveç-türkiye maçına bilet kazandım.

http://www.teknosa.com.tr/WEB/B2C/MILLITAKIM_NORVEC2007

Öğrenmek istediğim pasaport çıkartmak için toplam ne kadar ücret gerekiyor ve norveç vizesi için toplam ne kadar ücret gerekiyor. Pasaportum mevcut değil, ilk defa alacağım, sanırım lacivert pasaport olacak.

Bilgisi olan varsa, beni bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 8 Ekim 2007; 14:03:16 >

• 6 Aylık: 88.70 YTL
    1 Yıllık: 126.70 YTL
    2 Yıllık: 213.70 YTL
    3 Yıllık: 305.50 YTL
    3-5 Yıllık: 433.00 YTL
    Cüzdan bedeli: 70.00 YTL

6 aylık pasaporta birçok ülke vize vermez derler..

vize parasınıda en net 11811 den norveç konsoloslugunun numarasını alır oraya sorarsın

Orjinalden alıntı: Jijimm

6 Aylık: 88.70 YTL
    1 Yıllık: 126.70 YTL
    2 Yıllık: 213.70 YTL
    3 Yıllık: 305.50 YTL
    3-5 Yıllık: 433.00 YTL
    Cüzdan bedeli: 70.00 YTL

6 aylık pasaporta birçok ülke vize vermez derler..

vize parasınıda en net 11811 den norveç konsoloslugunun numarasını alır oraya sorarsın

teşekkür ettim, nasıl olacak bilemiyorum ama zaten 3-4 günlük bir gezi bu, turist olarak gidecez sanırım. 150 ytl civarı olur sanırım toplam.
    Alberto Rivera
  • quote:

hoca zaten 1 yıllık pasaport harcı 126 ytl + 70 ytl pasaport bedeli + bunun resimi ikametgahı falan fıstık 50 ytl + Vize

yapma hocam ya 250 pasaport tutar o zaman, vizede 80 olsa 350 yi bulur galiba, yandık desene

ama şanslısın çekiliş falan çıkmış ben hiç inanmam böyle şeylere bana çıkmadıgı için

e norveçe gidiyosun elini cebine at

ama şanslısın çekiliş falan çıkmış ben hiç inanmam böyle şeylere bana çıkmadıgı için

bende hiç inanmamıştım ama sonunda çıktı, kesinlikle büyük çekilişlerin çıktığına inanmıyordum

2 kişilik zaten, diğerini arkadaşa verip benim masrafların yarısını ona yıkayım bari , onun pasaportu var malum o da beleş gelecek

çok saolasın hocam bilgiler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport vize transferi çok acil
    13 yıl önce açıldı
    Kanada vizesi hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne biçi çekilişmiş pasaport harici masrafları size ödetiyorlar.
    Adam gibi iş yapıp tek kuruş harcatmamaları lazım.

En son danimarka viesi almıştım bir süre önce, 110ytl vermiştim. sonuçta shengen ülkeleri bunlar talep ettikleri vize ücretleride aynı olması lazım.

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ne biçi çekilişmiş pasaport harici masrafları size ödetiyorlar.
    Adam gibi iş yapıp tek kuruş harcatmamaları lazım.

Yok hocam pasaport ve vize hariç masraflar onlardan Aslında vize ve pasaportu onlar halletse daha iyi olurdu tabi

Always0007 saolasın hacım, sanırım o civarda bir ücret vereceğiz, gerçi 3-4 günlük ama bakıcaz artık

• quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

vize ücreti 110ytl civarında

En son danimarka viesi almıştım bir süre önce, 110ytl vermiştim. sonuçta shengen ülkeleri bunlar talep ettikleri vize ücretleride aynı olması lazım.

Benim Shengen vizem var. Vize işlemlerim kolaylaşır mı?

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

vize ücreti 110ytl civarında

Benim Shengen vizem var. Vize işlemlerim kolaylaşır mı?

Ukrayna hariç

• Norveç konsolosluğu kadar kıl bir yer yok arkadaşım.. Bu yaz gittim oraya, vize için de konsolosluğa gitmek gerekti ki, vizeyi sadece ankaradan alabiliyorsun başka yerler kabul etmiyor.. Baya belge istiyolardı garip garip başka schengen lerin istemediği belgeler.. Ve 19 kişilik grup olarak gitmiştik, 5 kişiyi aldıktan sonra mesai bitti, akşama geri dönüş için tren biletimiz olmasına ve kalacak yerimiz olmamasına rağmen bizi orada bıraktılar.. Ülke de ek olarak korkunç pahalı (su 4 ytl), bedava su bulunca Oslo da, korkunç sevinmiştik.. Seyahat kazanmışsın da, herhangi bir avrupa ülkesine yapacağın seyahatten daha çok para harcayacaksın yemeğine falan ben söyliyim..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.