Şimdi Ara

Paşa Tavuk Döner %100 BUT Döner (35 şubesi var) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Gün önce gittim bulgurlu şubesine. Fiyatlar aynen geçerli kapalı ayran tavsiye ederim 1.5 tl. Birde ilk kez burda gördüm üstüne rende kaşar serpiyolar. Bence gayet güzel oluyor ama beğenmezseniz baştan söyleyin çünkü sormadan serpiyorlar.
  • şirinevler şubesine tekrar gittim, pilav üstü yapmıyoruz deyince çıktım...
  • Kayışdağı şubesine yeni açılmış, geçen gün gittim. 1-2 parça kemik çıktı dürümün içinden çok da temiz gelmedi mekan. Bir daha gitmem herhalde.
  • Bi Paşa Döner'e uğrayayım dedim

Porsiyon 8 lira olmuş.

Paşa Tavuk Döner %100 BUT Döner (35 şubesi var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Bi Paşa Döner'e uğrayayım dedim

Porsiyon 8 lira olmuş.

Paşa Tavuk Döner %100 BUT Döner (35 şubesi var)

Hocam çok yağlı değil mi ? Yedikten sonra insanı rahatsız ediyor
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Dostum o konuda hiç sorun yaşamadım ama tabi kişiden kişiye değişebilen bir durum.
  • Bir yiyemedim şu döneri. Yarın deneyeceğim.

Edit : Gecen hafta denedim. Mekan temiz masalarda biber, ketçap vs var. Ayranlari da güzeldi. Dürüm aldim biraz az geldi bana bi dahakine porsiyon almayi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 13 Ekim 2014; 12:52:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buraya açılmış 1-2 güne denerim
  • bugün yeme gafletinde bulundum malesef. izmir'de yeni açılan bir şubesi var bana yakın. 2-3 gün önce açılmıştı. açıkçası yakında olmasına baya sevinmiştim bu konudan dolayı. ancak tek kelimeyle fiyasko. şubeden şubeye değişiyor sanırım, konudaki fotoğraflarla alakası olmayan tavuk derisi ve tavuk yağı dolu bir dürüm yedim ben. hijyen konusunda da çok büyük sıkıntıları vardı. yine but döner yapan, çok tercihim olmasa da chicky var izmir'de. but döneri onlardan yemesem, ilk kez paşa'da yesem but dönerden tiksinirdim. bahsettiğim chicky'i de çok beğenmiyordum son zamanlarda bozmuştu. ama bu paşaya 10 basar chicky. 40 yılın başı evde yemek yoktu ailece dışarıdan yiyelim dedik ama olmadı. en güzeli bildiğin yerden yiyeceksin valla, 22 yaşındayım. ilkokul 1. sınıftan beri tavuk dürüm yediğim bir yer var. but değil göğüs yapıyor. ufak bir esnaf dükkanı. oradan şaşmayacağım artık ani bir durum olmazsa.

• muhtemelen hazır döner kullanıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

bugün yeme gafletinde bulundum malesef. izmir'de yeni açılan bir şubesi var bana yakın. 2-3 gün önce açılmıştı. açıkçası yakında olmasına baya sevinmiştim bu konudan dolayı. ancak tek kelimeyle fiyasko. şubeden şubeye değişiyor sanırım, konudaki fotoğraflarla alakası olmayan tavuk derisi ve tavuk yağı dolu bir dürüm yedim ben. hijyen konusunda da çok büyük sıkıntıları vardı. yine but döner yapan, çok tercihim olmasa da chicky var izmir'de. but döneri onlardan yemesem, ilk kez paşa'da yesem but dönerden tiksinirdim. bahsettiğim chicky'i de çok beğenmiyordum son zamanlarda bozmuştu. ama bu paşaya 10 basar chicky. 40 yılın başı evde yemek yoktu ailece dışarıdan yiyelim dedik ama olmadı. en güzeli bildiğin yerden yiyeceksin valla, 22 yaşındayım. ilkokul 1. sınıftan beri tavuk dürüm yediğim bir yer var. but değil göğüs yapıyor. ufak bir esnaf dükkanı. oradan şaşmayacağım artık ani bir durum olmazsa.

Çankaya da birde eşrefpaşa da gördüm iki şubesini yenin nereye açıldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

bugün yeme gafletinde bulundum malesef. izmir'de yeni açılan bir şubesi var bana yakın. 2-3 gün önce açılmıştı. açıkçası yakında olmasına baya sevinmiştim bu konudan dolayı. ancak tek kelimeyle fiyasko. şubeden şubeye değişiyor sanırım, konudaki fotoğraflarla alakası olmayan tavuk derisi ve tavuk yağı dolu bir dürüm yedim ben. hijyen konusunda da çok büyük sıkıntıları vardı. yine but döner yapan, çok tercihim olmasa da chicky var izmir'de. but döneri onlardan yemesem, ilk kez paşa'da yesem but dönerden tiksinirdim. bahsettiğim chicky'i de çok beğenmiyordum son zamanlarda bozmuştu. ama bu paşaya 10 basar chicky. 40 yılın başı evde yemek yoktu ailece dışarıdan yiyelim dedik ama olmadı. en güzeli bildiğin yerden yiyeceksin valla, 22 yaşındayım. ilkokul 1. sınıftan beri tavuk dürüm yediğim bir yer var. but değil göğüs yapıyor. ufak bir esnaf dükkanı. oradan şaşmayacağım artık ani bir durum olmazsa.

O son bahsettiğin yer yaylacık ızgara mı?

• ızmır çankaya şubesınden yedım 5 para etmez.o tarafta yemek yencek daha ıyı yerler var
  • Mecidiyeköy deki şubesinin karşısına da dönerci açtılar, ismi de Baba Döner

Rekabete gel ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Mecidiyeköy deki şubesinin karşısına da dönerci açtılar, ismi de Baba Döner

Rekabete gel ya.

merhaba,

m.köyün neresinde bunlar acaba? bizim işyeri m.köye taşınacak, eski asy arazisinin yanına, bunların yeri yakınmı buraya, şirket multinet veriyor gider yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Rekabete gel ya.

merhaba,

m.köyün neresinde bunlar acaba? bizim işyeri m.köye taşınacak, eski asy arazisinin yanına, bunların yeri yakınmı buraya, şirket multinet veriyor gider yeriz

Asy nin karşısında Profilo AVM yolunda , krt TV nin karşısında:) oraya gidene kadar yolda da baya yer var sulu yemekli olsun rast food olsun.

• quote:

quote:

quote:

Rekabete gel ya.

merhaba,

Asy nin karşısında Profilo AVM yolunda , krt TV nin karşısında:) oraya gidene kadar yolda da baya yer var sulu yemekli olsun rast food olsun.

hocam seni yerde ararken gökte buldum

Profiloya giden sokak sanırım burası, uygun fiyata yemek yiyebileceğimiz yerler m.köyde buradamı var?
    bilgi verirseniz sevirinim, şirket 12 lira günlük yemek parası veriyor, yemek sepetinden sipariş veririz uygun fiyata arada bir dışarı çıkmak lazım, sizin önereceğiniz yerler buradamı var sadece?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rekabete gel ya.

merhaba,

hocam seni yerde ararken gökte buldum

Profiloya giden sokak sanırım burası, uygun fiyata yemek yiyebileceğimiz yerler m.köyde buradamı var?
    bilgi verirseniz sevirinim, şirket 12 lira günlük yemek parası veriyor, yemek sepetinden sipariş veririz uygun fiyata arada bir dışarı çıkmak lazım, sizin önereceğiniz yerler buradamı var sadece?

Asy durağından karşıya geçince Profilo yoluna giderken sağ tarafta bir tane hastane var onun karşısına geçen yıl bir yer açıldı(kahve dünyasının yanı) orası uygundu fiyatları değişmedi ise... Oradan profilo yoluna devam ederken taksi durağını geçince ilk solda yine sulu yemek yeri var. Genelde çalışanlar buralara geliyor . Asy nin arkasında da yerler var ama tam hatırlamıyorum , bazıları pahalı onların yani pek doyurmaz:) öğle arası millet nereye gidiyor diye 2 gün izleyin her yer belli olur zaten , tam öğlende okul çıkışı gibi oluyor orası çalışan çok olduğundan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.