Şimdi Ara

Partilerin Ankara Büyükşehir Adayları Karşılaştırması (Tek Görsel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Partilerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Karşılaştırması

Zafer'in kadroları zayıf algısı kasanlara yanıt niteliğinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Şubat 2024; 20:37:59 >

• 9 Mayıs 2020 Tarihinde Bahçelinin attığı Berat Albayrak'ı yıkama yağlama twitine 'isabetli saptamalar' dememiş olsa belki birileri inanırdı bu kıvırma çalışmasına.

Hadi 'pelikancılar ve Albayrak'a' bu kadar karşı olduğun için 12 Mart 2020 tarihinde Soylu'yu savundun, be adam o zaman neden 2 ay sonra da Berat Albayrak'ı öven twit için 'isabetli saptamalar' diyorsun?  

• Eğitimi kariyeri ümit özdağdan daha iyi

partinin başına geçsin o halde ?

• Çok boş bir karşılaştırma.

Belediyecilikte Diploma işide çok saçma bence. Belediyecilikte Tecrübe diyede bir şey var. Ömründe köy muhtarlığı bile yapmamış birisi ne anlamışta gelip orada Türkiye'nin başkentini en büyük 2. ilini yönetecek milyar $ lık bütçeyi yönetecek.

Bu tarz yerlere aday olanların hiç yoktan İlçe belediye başkanlığı veya bir partinin gençlik kolları İl başkanlığı veya en kötü 2-3 dönem Belediye meclis üyeliği yapmış olması lazım bence. Damdan düşer gibi birine getirmek o işi iyi yapacak anlamına gelmez. Prosedürleri işleyişi kavraması yol yordamı öğrenmesi zaten 4-5 sene sürer onun.

Diğer AKP ve CHP adayı 3-4 dönemdir çeşitli belediyelerde görev yapmış. Siyasetin en dibinden gelen insanlar. Zafer Partisi adayı onlara ayak bile uyduramaz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Piyasadan yetişmiş Nebati'yi ekonomi bakanı yaptığınızda ne oldu ? Herif Türkiye ekonomisini mahvetti nitekim piyasadan öğrendiği şeyleri uyguladı fakat teorik bilgi konusunda 0 olduğu için kendi küçük dükkanı için iyi olacağını düşündüğü şeyin büyük resimde bir felaket olacağını kavrayamadı sonuç olarak yıllarca sürecek bir enflasyon belasının içine sürüklendik.

Türkiye günümüzde cehaletin kutrsandığı bir ülkeye dönüştü.

Bunda her dağa sözde üniversite açıp herkese diploma dağıtılması etkili oldu. Sokaktaki dayı bile prof olunca eğitimli insana saygı kalmadı çünkü Türkiye'de diplomalar cahillere dağıtıldı.

Bartu Soral yıllarca uluslarası kurumlarda çalıştı. Şunu unutma Türkiye'de Erdoğan'ın yıllarca nemalandığı refahın mimarı yine Uluslarası Para Fonunda çalışmış satygın bir akademisyen olan Kemal Derviş'in programı sayesinde varolmuştur.

Akp'nin yaptığı tekşey bu programı uygulamaktı.

Bugünse kendi yaptıkları herşey ülkeyi daha derin bir karanlığa sürükledi çünkü cehalet el üstünde tutuldu bu ülkede , diplomalar peynir ekmek gibi dağıtıldı.

Kemal Derviş :

1996-2001 arasında Dünya Bankası başkan yardımcısı, 2005-2009 arasında ise Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı başkanlığını yürüttü ve bu görevlerde bulunan tek Türk kökenli kişi oldu.

Bartu Soral :

2003 yılında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ye katılan Soral, 2005 yılında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Program Müdürlüğü görevine yükseldi.

• Bizim bilkent’in en dandik hocası, 3 adayın cvlerini topla 10 ile çarp daha baskın gelir. Siyasi başarı ile akademik geçmiş arasında korelasyon olsa vedat milor’un cb olması lazımdı.

• Periah kullanıcısına yanıt

Arkadaşım konuyu çarpıtma LÜTFEN.

Yerel yönetimler için konuşuyorum ben. Belediye başkanlığı için diyorum. Tahsil ikincli planda olabilir böyle yerde. Tecrübe en önemli diploma bence belediyecilikte. İş bitiricilik Proje adamcılığı iş yaptırabilme vb farklı şeyler daha önemli. Üstüne Sokakta halkın arasında gezebilme halk ile iletişim kurabilme bunlar önemli şeyler belediyecilikte. Her siyasetçi yapamaz bunu.

Ayrıca prosedür ve belediye etrafını tanımakta çok önemli diyorum bu kadar basit. İsterse 100 tane diploman olsun en iyi Üniversiteyi derece ile bitir bu iyi belediyeci olacağın anlamına gelmez. Ama kurt belediyeci neyi nerden nasıl çıkarır kararı nereden nasıl alır. Sözleşmeler anlaşmalar ihaleler nasıl yapılır hepsinin en ince ayrıntısı bilir ve daha verimli olur diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bu adam sadece akademisyen değil.

1 - Akademisyenlik yapmış.

2 - Türkiye'nin büyük holdinglerinde çalışmış. (Koç Holding ve Polat Holding)

3 - Birleşmiş Milletler Kalkınma örgütünde çalışmış.

Yani adamın eğitimide iyi , özel sektör tecrübesi de var , uluslarası örgütlerde de bulunmuş.

Eleştirmek için eleştiriyorsun.

• Üniversiteye hoca mı seçiyoruz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diploması olması CV sinin kabarık olması yetmiyor işte. Sıfır Yerel yöneticilik deneyimi diyorum. Köy muhtarlığı bile yapmamış. Yol yordam bilmez diyorum bu kadar basit.

Brielşmiş Milletler Kalkınma Örgütü Türkiye Başkanı , Koç Holding ve Polat Holding gibi özel sektör şirketlerinde çalışmış. Adamın deneyimi var halkın parasını dağıtmaktan öte piyasayıda , uluslarası düzenide biliyor teorik bilginin yanında.

• Kendisi aynı zamanda Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Devlet Bahçeli hayranıdır;

• Adam değerli bir isim ondan hiç şüphe yok. Lakin dandan düşer gibi öyle birden Ankara Büyük Şehir adayı olunmaz öyle. Azcık yerel yönetimlerde veya siyasette pişmeden başarı gelmez.

Açıkçası ilerleyen süreçte AKP veya MHP bünyesine geçerse siyasette başarılı olacağını düşünüyorum bu ismin.

• “Dün önce ünlü bir FETÖ’cüyü, sonra İYİ Parti ve CHP’yi eleştirdim. 10 dakika sonra isimsiz 50 kadar hesap iki yıl önce S. Soylu ile ilgili yazdığım bir tweeti dolaşıma soktu. Ardından bir grup açıkla başlığı altında hakarete başladı. Şimdi önce konuyu açalım.

Süleyman Soylu o dönem PKK ile mücadele ediyor ancak AKP içindeki ‘açılımcı’ zihniyet ve Pelikan grubu-Berat Albayrak tarafından tasfiye edilmeye çalışılıyordu. Omuz atma dönemi hatırlanacaktır. Soylu ise PKK ile mücadelesi sebebiyle güvenlik bürokrasisinden destek görüyordu.

O anda görevden ayrılması terörle mücadeleyi kesintiye uğratacak, güvenlik politikalarının açılımcılar, Pelikan grubu-Berat Albayrak tarafından şekillendirilmesi sonucunu doğuracaktı. Yani kısaca yerinde kalsın dedim. Ne oluyoruz? Ne var bunda? Geçmişimiz ortada.

Bizim için terör ile mücadele, Türk devleti ve Türk milletinin çıkarı siyaset üstüdür. Dün yazan hesapları, kendisini Zafer Partili olarak tanıtanları dikkatle not aldım. Durumu anlayamamış, gerçekten merak eden varsa, onlar için bu notu paylaşmış olayım.”

Partilerin Ankara Büyükşehir Adayları Karşılaştırması (Tek Görsel)H. Bartu Soral (@BartuSoral) on Xtwitter
    Süleyman Soylu o dönem PKK ile mücadele ediyor, ancak AKP içindeki "açılımcı" zihniyet ve Pelikan grubu-Berat Albayrak tarafından tasfiye edilmeye çalışılıyordu. Omuz atma dönemi hatırlanacaktır. Soylu ise PKK ile mücadelesi sebebiyle güvenlik bürokrasisinden destek görüyordu👇🏻
    https://twitter.com/BartuSoral/status/1519642793618067457?s=20&t=SYTOhsFGyOrRPcvu3gS-tg

• 9 Mayıs 2020 Tarihinde Bahçelinin attığı Berat Albayrak'ı yıkama yağlama twitine 'isabetli saptamalar' dememiş olsa belki birileri inanırdı bu kıvırma çalışmasına.

Hadi 'pelikancılar ve Albayrak'a' bu kadar karşı olduğun için 12 Mart 2020 tarihinde Soylu'yu savundun, be adam o zaman neden 2 ay sonra da Berat Albayrak'ı öven twit için 'isabetli saptamalar' diyorsun? Partilerin Ankara Büyükşehir Adayları Karşılaştırması (Tek Görsel) 

• İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , 2011 yılında Cemaat'in faaliyetlerini askıya almasını söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP’li İsa Gök’e tepki göstermişti. Bartu sizin gibi gençleri ayakta uyutuyor.Partilerin Ankara Büyükşehir Adayları Karşılaştırması (Tek Görsel) 

https://www.odatv4.com/guncel/suleyman-soyluyu-yakacak-feto-arsivi-ortaya-cikti-129005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 12 Şubat 2024; 22:9:28 >
  • @Surpentor @Sadece Ölüler Görür

Böyle böyle partinizin her yaptığını desteklediğiniz , muhalif olmak için muhalif olduğunuz için muhalefet pkklıların - mezhepçilerin eline düştü. Her farklı düşüneni linç ettiğiniz sürece bu ülkeden bir halt olmaz. Evet bu adam sizin gibi muhalif olmak için muhalif olan bir tip değil. Doğruya doğry yanlışa yanlış diyen biri kendi düşüncesine göre.

Sizler gibi partisinin zombisi olan insan değil , sivri bir kişilik doğru bildiğini söyleyen bir kişilik. Cımbızla sözlerini seçip linç kampanyası yürütebilirsiniz ancak bu ülke bu tarz doğru bildiğini söylemekten , linçlenmekten korkmayan adamlar yükselmediği sürece bataklıktan asla çıkamayacak.

• Hüseyin Bartu Soral donanımlı bir insan fakat Mansur Yavaş karşısında şansının olması pek mümkün değil.

Onun haricinde liyakat liyakat diyen tayfanın edebiyat yaparak nasıl ikiyüzlü olduğunu da görüyoruz.

İkisi de laf anlayabilecek insanlar değil. İletişim kurabileceğiniz insanlar değil. Klavyenin gazına gelen görevliler sadece. Fikirlerinizi ifade etmeniz kendinizi yormanız boşuna. Argüman sunabilecek iletişim kurup düzgün bir tartışma yaşayabileceğiniz insanlar değil.

Sadece ölüler görür isimli kullanici andımız karşıtı, liseli bi devali örneği adeta. Yaşı yetse akp ye de oy verirdi zamanında. Diğer arkadaş zaten etkisiz bi elemana dönüşmüş vaziyette. Çırpınıp duruyor. Bir yandan Zafer Partisi kabusu olmuş gibi.

Son secim turnusol etkisi yarattı. Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Muhalif kontenjanında takılıp akp nin ekmeğine yağ sürmek işlerine geliyor birilerinin.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi düşünüyorum . Bu paylaşımları yapma nedenim muhalefetin bağımsızlığını ilan etmek sadece. Biz muhalifiz diye Chpli olmak zorunda değiliz veya muhalifiz diye Akpnin her yaptığına karşı çıkmak zorunda da değiliz.

Ben sadece insanların bir 3. yol olduğu fikrine ısınması için çabalıyorum.

Mücadelem aslında bu yerel seçim değil , önümüzdeki genel seçim için çabam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.