Şimdi Ara

Part time maaşları kaçtır aşağı yukarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okurken aynı zamanda cep harçlığını çıkarmak istiyorum. Part-time araştırmaya başladım. Henüz daha bulamadım ama bilgi alma amaçlı bu konuyu açmak istedim.
    Aşağı yukarı kaç oluyor maaşlar ? 600-700 lira civarı mı?

• o civarda veriyiorlar
  • 800 civarı diye biliyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650-700 dür. Burası Türkiye ne bekliyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene haftada 35 saat çalışan part eleman asgari ücretliden daha fazla para alıyordu. Şuan biraz daha az.
    Tabi primlerle beraber

Bu bahsettiğim şuan çalıştığım dünyaya açılmış türk giyim mağaza sektöründe geçerli

Mağazanın ismini vermek istemiyorum ısrar etmeyin. Ama zara vs. Mağazalarının daha fazla aldığını biliyorum. Biz yine onlara göre daha düşük bütçeyle çalışıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

Geçen sene haftada 35 saat çalışan part eleman asgari ücretliden daha fazla para alıyordu. Şuan biraz daha az.
    Tabi primlerle beraber

Bu bahsettiğim şuan çalıştığım dünyaya açılmış türk giyim mağaza sektöründe geçerli

Mağazanın ismini vermek istemiyorum ısrar etmeyin. Ama zara vs. Mağazalarının daha fazla aldığını biliyorum. Biz yine onlara göre daha düşük bütçeyle çalışıyoruz

Teşekkürler. Peki 35 saati nasıl bölüyorlar? Hergün 5'er saat mi yoksa haftaiçi az haftasonu fazla gibi mi

• kalıtelı yerlerde calısmaya calıs daha az calısırsın daha cok alırsın ben ogrencıyken çay ocagında calısıyordum part time güya 7 saat calısıp gunluk 20 tl alıyordum 1 hafta calıstım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

kalıtelı yerlerde calısmaya calıs daha az calısırsın daha cok alırsın ben ogrencıyken çay ocagında calısıyordum part time güya 7 saat calısıp gunluk 20 tl alıyordum 1 hafta calıstım zaten

Anladım . Zaten araştırma içersindeyim. İnternetteki vasıfsız eleman kabul eden ilanlra bakıyorum. Özellikle şirket içi olan ilanlara başvuru yapacağım. (Şirket derken öyle pazarlamacılık , reklamcılık gibi ticari bir iş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Mayıs 2016; 8:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

Geçen sene haftada 35 saat çalışan part eleman asgari ücretliden daha fazla para alıyordu. Şuan biraz daha az.
    Tabi primlerle beraber

Teşekkürler. Peki 35 saati nasıl bölüyorlar? Hergün 5'er saat mi yoksa haftaiçi az haftasonu fazla gibi mi

Bizde genelde 4 gün 7.5 saat çalıştırıyorlar. Tabi istisna durumlarda olabiliyor mesela 5 gün çalışmak gibi. Ama hiçbir zaman 35 saati geçmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kotonda bir arkadas calisiyor Part time 800 küsür alıyor. Haftada 30 saat miydi 40 saatmiydi oyle bir calisma saatleri vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene haftada 38 saat çalışıp 500-520 lira alıyordum ben çağdaş süpermarkette. Yalnız çalıştığın saate göre asgari ücret hesabı yapıyorlar bu sene asgari ücret arttığı için yarı-zamanlı ücretleri de artmıştır.
  • ben bi is biliyorum haftada 3 gun calisiyorsun ve part time maasi 1.500. hemde gayet uluslararasi biryerde. ingilizce sart. ama suan alimlari yok sanirim part... full aliyorlar suan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.