Şimdi Ara

PART TİME'LA FULL TİME ARASINDAKİ ADALETSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz ben ŞOK marketlerinde full time olarak çalışıyorum müdürüm ve müdür yardımcımla beraber bir de part time çalışan arkadaş var yemek parası ve Şok gıda yardımı aynı yatıyor haftanın 5 günü saat 17:00'de geliyor ve 21:30'mesaisi bitiyor ve sadece 5.5 saat çalışıyor ve haftada sadece 1 gün ben izinli olduğum için yerime saat 08:00 - 21:30 arası full çalışıyor ve 1 günde izin kullanıyor ve ortalama her şey dahil 5.000 TL alıyor ben ise haftanın 4 günü 8:00'de işe başlıyorum ve saat en geç 17:15'te çıkmam gerektiği halde çoğu zaman 18:30'ta hatta akşam 19:00'da da çıktığım oluyor yani hep fazla çalıştırıyorlar üstünde bir de fazla mesai parası almadan çalışıyoruz 1 gün full çekiyorum 1 gün iznim var 1 günde saat 14:00 - 21:30 arası çalışıyorum ve part time elamandan sadece 1.500 TL fazla yani 6.500 TL maaş alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 8 Eylül 2022; 10:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 gün çalışmaya 1 gün yasal iznin var. 1 günlük yasal izninde de ücret kesintin olmuyor. Part çalışan vatandaş çalışmadığı günler için ücret almıyor, sigortası da olmuyor.
    Evet adaletsizlik var bu konuda

Mesai saatin bittiği vakit çıkabilirsin, kendinden ödün vermişsin artık görevin olmuş. Kesin laf ederler.
    Part olana kin bilenme yarım saat geç çıkmana sebep olan şeyi çöz
  • Bu üç harfli marketlerin hepsi aynı hocam . Köle gibi çalıştırıp , üç kuruş maaş veriyorlar.

• 6 gün çalışmaya 1 gün yasal iznin var. 1 günlük yasal izninde de ücret kesintin olmuyor. Part çalışan vatandaş çalışmadığı günler için ücret almıyor, sigortası da olmuyor.
    Evet adaletsizlik var bu konuda

Mesai saatin bittiği vakit çıkabilirsin, kendinden ödün vermişsin artık görevin olmuş. Kesin laf ederler.
    Part olana kin bilenme yarım saat geç çıkmana sebep olan şeyi çöz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banada ayarla part-time çalışayım ilk maaşımla zemzem suyu ve 1 kilo pirzola ısmarlarım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Eylül 2022; 11:10:6 >
  • Part time hoşmuş başvurucağım hocam teşekkürler 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part time çalışan da aynı şekilde acıkmıyor mu? Ona niye az yemek parası versinler? Maaşı farkı var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 8 Eylül 2022; 12:33:33 >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Çocuğun suçu yok suç yönetimin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şok her zaman alıyor

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Vaktin varsa çalış

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Adama yardımcı olsana

• O zaman sen de part-time çalış. Aradaki emek ve zaman farkının ederi 1500 TL değil. Haksızlık.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Yardıma her zaman hazırım

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bana full maaşı bile dayanmıyor

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

O zaman haksızlığa uğramaya devamke.

• O nasıl parti time adam full calısıyor

• Aslında asgari ücret bu tarz p.time çalışanların alması gereken düşük ücret, normallerinin de bunun yaklaşık 2 katı almaları lazım. Lakin önüne gelene asgari ücret dayıyorlar ne yazık ki.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Sadece 1 gün

• "Beni niye ekstra para vermeden gereğinden fazla çalıştırıyorlar?" diye sormak yerine gidip part-time çalışan adama çatıyorsun birader. Düşmanı yanlış yerde görüyorsun.

• saat başı ve haftalık maaş uygulaması gelmezse bu sömürü devam eder

• Çalışmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.