Ben bu dizinin senaristlerinden biri ile tanıştım. Filmi anlattı çok ses getircek die filan hatta bundan 3 ay önceydi. Hakkaten öyle oldu. Bence reklamları ve fragmanı güzel. Ses getircek bi dizi olur. Ama popülaritesi dizide öle kişi sayısına bağlı bence. Bunu o adamada söylemiştim :))
Bence tutacak gibi. En azından ilk 3 bölümü izleyip önyargılı olmamayı düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: mt2414
narkoterör yok nabucconun zehri
yakındada ölümüne mokoko diye bir dizi yaparlar allah bilir
quote:
kurtlar vadisini bırakmıştım.pars ı izlyecem mutlaka.reklamlarından güzel bi yapıma benziyor
böö geldi geldi artık, nasıl seyredebilecek siniz bu dizi yi gazetede terör haberlerde terör dizilerde terör. Benim midem bulanmaya basladı yakında zaten RTE nin dizisini de yaparlar . tamemiyle bu tür dizilere hükümetin destek verdiğinden süphe ediyorum... Yani adam lar bizi UU y UU T ooooorrrrrrrrrr
quote:
kv tadındaki dizilerden hiç hazzetmesem de parsı merak ediyorum bugün bir şans vericem kendisine,iyiyse güzelse seyrederiz.Ama kaliteli olacağa benziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
Dizi çok kaliteli olacak arkadaşlar bundan şüphem yok, Osman Sınav'ın geçmişi başarılarla dolu PUSAT'da dahil üstelik. Pusat'ın sıradışı konusu bile tek başına yeterdi. Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Süper Baba...Bunların hangisi kötü diziydi, hiçbiri...Bu diziye kesinlikle şans tanımanızı öneririm. Zaten Pars bir sinema projesiydi hatta ilki sinemada oynadı gittik izledik ama nedense şimdi diziye döndü, bakalım hayırlısı.
Osmanı sınavın geçmişi artık başarısızlıklarla da dolu Kapıları açmak, pusat. İkisinde de götüremedi diziyi.
Ayrıca terör, pkk, mafya gibi şeyleri izlemek isteyen kişiler zaten kv'yi izliyorlar. Başka bir diziye yönelmezler.
Pazartesi akşamları tvde bişey yoktu neyse en azından o boşluk doldu.Bence iyi bir diziye benziyor
aynen iyi dizi gibi duruyor bakalım ne olacak.kurtlar gibi olamaz ama yinede bi bakmak lazım
Pazartesi olması iyi olmamış Cuma ya da cumartesi olabilirdi
tutarsa gününü değiştirirler,tam bir gündem dizisi..
neyse başladı dizi kaliteliye benziyor. girişi manyaktı.
Konuşmalar pek hoş olmamış gibi geldi Fragmandan bu kadar eleştiri oluyor
Izlemedim ama izleyenler guzel degil dediler.
Sonuna kadar izledim pek hoşnut olmadım açıkcası.Vasat seviyesini biraz aşıyor ama yinede tutmaz gibime geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
Sonuna kadar izledim pek hoşnut olmadım açıkcası.Vasat seviyesini biraz aşıyor ama yinede tutmaz gibime geldi.