Şimdi Ara

PARS Narkoterör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu dizinin senaristlerinden biri ile tanıştım. Filmi anlattı çok ses getircek die filan hatta bundan 3 ay önceydi. Hakkaten öyle oldu. Bence reklamları ve fragmanı güzel. Ses getircek bi dizi olur. Ama popülaritesi dizide öle kişi sayısına bağlı bence. Bunu o adamada söylemiştim :))
  • Bence tutacak gibi. En azından ilk 3 bölümü izleyip önyargılı olmamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt2414

narkoterör yok nabucconun zehri

yakındada ölümüne mokoko diye bir dizi yaparlar allah bilir

• quote:

• kurtlar vadisini bırakmıştım.pars ı izlyecem mutlaka.reklamlarından güzel bi yapıma benziyor
  • böö geldi geldi artık, nasıl seyredebilecek siniz bu dizi yi gazetede terör haberlerde terör dizilerde terör. Benim midem bulanmaya basladı yakında zaten RTE nin dizisini de yaparlar .
    tamemiyle bu tür dizilere hükümetin destek verdiğinden süphe ediyorum... Yani adam lar bizi UU y UU T ooooorrrrrrrrrr
  • quote:

• kv tadındaki dizilerden hiç hazzetmesem de parsı merak ediyorum bugün bir şans vericem kendisine,iyiyse güzelse seyrederiz.Ama kaliteli olacağa benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Dizi çok kaliteli olacak arkadaşlar bundan şüphem yok, Osman Sınav'ın geçmişi başarılarla dolu PUSAT'da dahil üstelik. Pusat'ın sıradışı konusu bile tek başına yeterdi. Kurtlar Vadisi, Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Süper Baba...Bunların hangisi kötü diziydi, hiçbiri...Bu diziye kesinlikle şans tanımanızı öneririm. Zaten Pars bir sinema projesiydi hatta ilki sinemada oynadı gittik izledik ama nedense şimdi diziye döndü, bakalım hayırlısı.

Osmanı sınavın geçmişi artık başarısızlıklarla da dolu
    Kapıları açmak, pusat.
    İkisinde de götüremedi diziyi.

Ayrıca terör, pkk, mafya gibi şeyleri izlemek isteyen kişiler zaten kv'yi izliyorlar. Başka bir diziye yönelmezler.

• Pazartesi akşamları tvde bişey yoktu neyse en azından o boşluk doldu.Bence iyi bir diziye benziyor
  • aynen iyi dizi gibi duruyor bakalım ne olacak.kurtlar gibi olamaz ama yinede bi bakmak lazım
  • Pazartesi olması iyi olmamış Cuma ya da cumartesi olabilirdi
  • tutarsa gününü değiştirirler,tam bir gündem dizisi..
  • neyse başladı dizi kaliteliye benziyor. girişi manyaktı.
  • Konuşmalar pek hoş olmamış gibi geldi Fragmandan bu kadar eleştiri oluyor
  • Izlemedim ama izleyenler guzel degil dediler.
  • Sonuna kadar izledim pek hoşnut olmadım açıkcası.Vasat seviyesini biraz aşıyor ama yinede tutmaz gibime geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Sonuna kadar izledim pek hoşnut olmadım açıkcası.Vasat seviyesini biraz aşıyor ama yinede tutmaz gibime geldi.

Tutmaz olur mu böyle diziler için tam zamanı
  • güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.