Her ne kadar gerçekleri anlatan diside olsa, KV kadar hatta Deliyürek kadar tutulmas diye düşünüyorum. 1 aralar Sağır Oda da vardı mesela...
hehe hiç adetim değildir ama dün denk geldi bir arkadaşımla bu dizinin şöyle başından bir 15-20 dakikasını seyrettim, bir çatışma vardı maşallah efektler gülmekten yerlere yatırdı bizi heryerden ateş fışkırıyor yalnız öyle özen göstermişlerki(!) ben çok daha gerçekçi ışık efektli oyunlar oynadım. hemen hemen her yapımda olduğu gibi doğu aksanlı konuşmak için kıçını yırtıp saçma sapan sesler çıkartan oyuncular da çabası. velhasıl ülke gerçeklerini anlatıyoruz ayağına ipe sapa gelmez işler yapıp komplo teorisi manyaklarını ekrana kilitleyip para kırmak için yapıldığı belli olan bir dizi diyebiliriz, bu kadar iğreti efektler ve oyunculuklarla bile bu dizinin tutacağını bilmekse işin acı tarafı. senaryoya birşey diyemem o kadar uzun süre izlemedim ama osman sınav sözkonusu olduğu zaman senaryonun da trışkadan olduğunu tahmin edebilirim, bu güne kadar beni hiç yanılmadı ne de olsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme