Şimdi Ara

PARS Narkoterör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖyLe ßide Tutarki Adı Üstünde Osman Sınav. YeterLi ßence ßide Konu ßugunkü Tr Ya Çoka İyi Tutar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Sonuna kadar izledim pek hoşnut olmadım açıkcası.Vasat seviyesini biraz aşıyor ama yinede tutmaz gibime geldi.

Bence tutar daha ilk bölüm adam daha pars olacak hele diğer bölümlerde gelsin bakalım daha iyi anlaşılır tutup tutmayacağı.
  • İlk bölümünün bir kısmını izledim.
    Bazı aksiyon sahneleri amatörce.
    İşlenen konu bakımından ve genel olarak beğendim.
    Devam etmesi dileğiyle...
  • O değilde bu Pars filminin adı neden Pars ben hala çözemedim Sadece bir sahnede bizim elemanın karakolunda galiba arkaplanda pars kafası vardı o kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

O değilde bu Pars filminin adı neden Pars ben hala çözemedim Sadece bir sahnede bizim elemanın karakolunda galiba arkaplanda pars kafası vardı o kadar..

İleriki bölümlerde belli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

O değilde bu Pars filminin adı neden Pars ben hala çözemedim Sadece bir sahnede bizim elemanın karakolunda galiba arkaplanda pars kafası vardı o kadar..

İleriki bölümlerde belli olur

Zaten bu şekilde seyirciyi meraklandırmak amaç sanırım

• quote:

şamil i pars olarak görevlendirdiler.sanırım bu narkotik terör ilişkisi üzerinde çalışacak elemana pars adını veriyorlar.yeni pars olarak görevlendircekler
    yani adamın lakabı pars
  • @ Eh®imeN, Fatih Sultan Mehmet , thaliaa; yanlış anladınız ben pars narkoterörden bahsetmiyorum, hani pusat ın falan oynadığı sinema filminden bahsediyorum..O neden Pars?
  • Elinter kusura bakma biraz balıklama atlamışız olaya Ama filmde neden pars ismi var bende bilmiyorm
  • quote:

@ Eh®imeN, Fatih Sultan Mehmet , thaliaa; yanlış anladınız ben pars narkoterörden bahsetmiyorum, hani pusat ın falan oynadığı sinema filminden bahsediyorum..O neden Pars?

• bende izledim konu itibariyle güzeldi ama oyuncular heleki PARS olcak adam diziyi sürükleyebilcek bi adam diil karizma sıfır herifte ya biraz karizmatik bi adam konur su diziye olmamıs valla kendi adıma hiç begenmedim. narkotigin basındaki adamda hıyar gibi bi sürü dizide gereksiz rol oynamıs elemanın biri madem osman sınav filmi kenan imirzalıogluyla aslan bey bu iki role nasssssı iyi giderdi ha kendini tekrar gibi olur belki ama bu adamlardan daha cok kim yakısırdıki bu rollere yada yeni ve daha iyi oyuncular olmalıydı ama suanki kadro sarmadı beni
  • kenana para vermemek için gitmiş tanınmamış birini oynatmış Osman Sınava hep beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

kenana para vermemek için gitmiş tanınmamış birini oynatmış Osman Sınava hep beraber

aynen öle aga bendende
  • zamanında necati şaşmazla kenan imirzalıoğlunuda kimse tanımıyordu osman sınav sayesinde belkide şamilde bi miroloğlu bi polat gibi fenomen olur.izleyip göreceğiz.
  • belkide kenan kabul etmemiştir.onun zaten üstüne giydiği karakter belliydi.birden narkotikçi olması biraz saçma olurdu.

2.bölümü çok beğendim
  • çok güzel dizi 3. bölümünü bekliyormö
  • gerçekten 2 nci bölüm harikaydı bakılacak dizilerden bitane daha
  • ßurda KaLkıpta Osman Sınavı Tartışmanıza Gerek Yok Adam 1 Numara Zaten Neyin Davasını Görüyosunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

kenana para vermemek için gitmiş tanınmamış birini oynatmış Osman Sınava hep beraber

Çok cimri adam zaten o elin krosuna asgari ücretle dizisinde oynatıyor
  • yok abi güzel dizi.şaçma sapan aşk hikayeleri yerine ülke gerçeklerini izlemeyi tercih edrim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.