Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Hayırlı cumalar millet.
    Harun abi ayrı kaldık ya

kardeş valla sen görünmüyon,erken girip erken çıkıyorsun,ben açtığımda seni de yarım saat önce
    çıkmış görüyorum(demekki ben geç giriyorum)
    merak etme önümüzdeki günlerde ayarlayacağımız büyük buluşmada
    bu ayrılık bitecek görüşeceğiz kardeş

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Buluşma !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 10 Haziran 2011; 12:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Günaydınlar...

Anonymous dediğini yaptı dün 16:00 gibi devlet sitelerinin bazılarına(Meteoroloji , SGK gibi) erişimi yarım saat engelledi..
    Tabi bizim Türk hackerler bizde buradayız yavaş gelin diye karşı atağa geçtiler .. İlgili haberin bir kısmı ;

TÜRK hacker grubu Ayyıldız Tim, dün karşı saldırılarla Anonymous�un Mirc gruplarını kapattırıp, siber saldırıya katılacakları iddia edilen 115 bilgisayarın IP adresini ele geçirdiğini öne sürdü. İnternet sitelerinde 4�ü yönetici olmak üzere 115 IP adresini yayınlayan hacker�lar, bu bilgileri bilişim güvenliği ve istihbarat birimleriyle de paylaştıklarını açıkladı.www.ayyildiz.org internet sitesinden yapılan açıklamada �Son 3 gündür Türkiye�yi siber savaşla tehdit eden Anonymous adlı hacker grubu, Türkiye�ye saldırı kararı aldığı gün tarafımızdan büyük bir siber saldırıya uğradı ve server�ları çöktü. Ne yapacaklarını şaşıran grup �free� yani ücretsiz sayfadan yayın yapmaya başladı. Bunu ise hack�lenme korkuları ile yaptılar. Bu grup daha sonra basını kandırmak için kendilerinin sayfalarına yoğun girişten dolayı sayfalarının kapandığı yalanını ortaya attı. Buna sadece bu işleri bilmeyenler inandı, bizler ise güldük ve saldırılarımıza devam ederek Google�dan bu grubun girişini yasaklattık

Haha TÜRK' ün gücü
    Sabah sabah iyi geldi.

ANONYMOUS sana iki çift sözüm var.....

Arkamdaki babayiğitleri görüyon mu ??

bu nedir yaa.
    yakalasınlar böyle tipleri ceza olarakta en kral PC lerin ve cihazların olduğu bir odaya kapatsınlar sonrada hiç elektirik vermesinler bi kaç yıl orda kalsınlar bak ne hale geliyorlar.

ulan şaka maka bana böle bişey yapsalar tırlatırım haa.

- dün güzel maçlar makaralar oldu. mert maç yapalım felan dedin sonra çektin gittin be yavv

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

quote:

Günaydınlar...

Anonymous dediğini yaptı dün 16:00 gibi devlet sitelerinin bazılarına(Meteoroloji , SGK gibi) erişimi yarım saat engelledi..
    Tabi bizim Türk hackerler bizde buradayız yavaş gelin diye karşı atağa geçtiler .. İlgili haberin bir kısmı ;

TÜRK hacker grubu Ayyıldız Tim, dün karşı saldırılarla Anonymous�un Mirc gruplarını kapattırıp, siber saldırıya katılacakları iddia edilen 115 bilgisayarın IP adresini ele geçirdiğini öne sürdü. İnternet sitelerinde 4�ü yönetici olmak üzere 115 IP adresini yayınlayan hacker�lar, bu bilgileri bilişim güvenliği ve istihbarat birimleriyle de paylaştıklarını açıkladı.www.ayyildiz.org internet sitesinden yapılan açıklamada �Son 3 gündür Türkiye�yi siber savaşla tehdit eden Anonymous adlı hacker grubu, Türkiye�ye saldırı kararı aldığı gün tarafımızdan büyük bir siber saldırıya uğradı ve server�ları çöktü. Ne yapacaklarını şaşıran grup �free� yani ücretsiz sayfadan yayın yapmaya başladı. Bunu ise hack�lenme korkuları ile yaptılar. Bu grup daha sonra basını kandırmak için kendilerinin sayfalarına yoğun girişten dolayı sayfalarının kapandığı yalanını ortaya attı. Buna sadece bu işleri bilmeyenler inandı, bizler ise güldük ve saldırılarımıza devam ederek Google�dan bu grubun girişini yasaklattık

Haha TÜRK' ün gücü
    Sabah sabah iyi geldi.

ANONYMOUS sana iki çift sözüm var.....

Arkamdaki babayiğitleri görüyon mu ??

bu nedir yaa.
    yakalasınlar böyle tipleri ceza olarakta en kral PC lerin ve cihazların olduğu bir odaya kapatsınlar sonrada hiç elektirik vermesinler bi kaç yıl orda kalsınlar bak ne hale geliyorlar.

ulan şaka maka bana böle bişey yapsalar tırlatırım haa.

- dün güzel maçlar makaralar oldu. mert maç yapalım felan dedin sonra çektin gittin be yavv

Alıntıları Göster
    dün güzel maçlar mı oldu?

yau 22.00 de girdim ben, bir nuri online dı o da NFS oynuyordu...

kaçta toplandınz ki?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• Arkadaşlar Tr psn hesabı ile bu verilen hediye oyunlar indirilebiliyor mu ? Yiğen becerememişte acaba öyle bi durum olabilir mi?

Arkadaşlar Tr psn hesabı ile bu verilen hediye oyunlar indirilebiliyor mu ? Yiğen becerememişte acaba öyle bi durum olabilir mi?

Oyunda Tr PSN ile indirdim. Sorun yok. Ama ilk oyunu tr ile indirdim sonra bi daha ulaşamadım welcome ye

2. oyunuda diger psnden indirdim.

Orijinalden alıntı: renzokuken

kaçta toplandınz ki?

ben 23:00 te onlıne oldum gece 1:30 a kadar oynadık superdı valla..En son kı GL cı grup resmen delı ettı bızı ya..benım ınternet pert oldu gece yoksa devam edecektım.

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

kaçta toplandınz ki?

ben 23:00 te onlıne oldum gece 1:30 a kadar oynadık superdı valla..En son kı GL cı grup resmen delı ettı bızı ya..benım ınternet pert oldu gece yoksa devam edecektım.

Alıntıları Göster
    Nuri abiyle benım internet bi türlü uyuşmuyor heralde. Ne zaman invite atsa unlock hatası alıyorum.

Başkası attıgında sorunsuz giriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Nuri abiyle benım internet bi türlü uyuşmuyor heralde. Ne zaman invite atsa unlock hatası alıyorum.

yahu sorma bende şuan yeni modemimin ayarlarını konturol ediyorum bi hata var diyor ama herşeyde normal açılıyor sinir oldum çözemedim.

- taylan ben seni gördüm chate girmeni bekledim ama çıktın.

Online olduktan sonra 1 dakika icinde chate girmemissem anlayin ki giremiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

yahu sorma bende şuan yeni modemimin ayarlarını konturol ediyorum bi hata var diyor ama herşeyde normal açılıyor sinir oldum çözemedim.

- taylan ben seni gördüm chate girmeni bekledim ama çıktın.

Bende modemi yeni degiştirdim. Bundan önceki modemde net daha berbattı. Ama bu online sisteminde neden uyuşmuyor aglar anlamış degilim.

• quote:

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı cuma lar

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Taylan senin ps3 e taktıgın yeni hdd nin rpm si kaç ?

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Taylan senin ps3 e taktıgın yeni hdd nin rpm si kaç ?

Alıntıları Göster
    ilkay 5400...

xbox ın içinden çıkartıp taktım hiçbir problemi yoktu hdd nin... acaba ps3 de format atarken mi bir problem oluştu ? ciddi anlamda yavaşlık oldu anlamadım gitti...

yeniden format atayım ps3 e takılıyken diyorum da tüm oyun güncellemelerini yeniden yüklemek tam işkence gibi...

bu arada 120 gb taktım, hesapladım 20 gb lik veri yüklü hddye, ama 61 gb si dolu gözüküyor...

bir yerde bir hata var ama nerede nerede yanlış yappptttıııımmmmmmmmmmmmmmm

• quote:

ilkay 5400...

xbox ın içinden çıkartıp taktım hiçbir problemi yoktu hdd nin... acaba ps3 de format atarken mi bir problem oluştu ? ciddi anlamda yavaşlık oldu anlamadım gitti...

yeniden format atayım ps3 e takılıyken diyorum da tüm oyun güncellemelerini yeniden yüklemek tam işkence gibi...

bu arada 120 gb taktım, hesapladım 20 gb lik veri yüklü hddye, ama 61 gb si dolu gözüküyor...

bir yerde bir hata var ama nerede nerede yanlış yappptttıııımmmmmmmmmmmmmmm

Alıntıları Göster
    Günaydın beyler.

• quote:

Günaydın beyler.

Alıntıları Göster
    Günaydın herkese

Dün maç ayarladım fakat chatten nuri abiye ilk sorduğumda vallahi bilmemki ne yapalım dedi sonra adamlar hazırlandı bana invite atmaya başladılar , chatten nuri abiye bi 5-10 kere daha sordum cevap alamadım Hani benmi yanlış yapıyorum diyorum acaba siz dememişmiydiniz maç ayarlayında oynayalım diye

Adamlar iyi oyuncular yani bizim tam zevk alacağımız tarzda , zorlanacağımız bile diyebilirim.Böyle fırsatları kaçırmayalım , bugün adamlar yok yarında belki yapabilirler. .

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Günaydın herkese

Dün maç ayarladım fakat chatten nuri abiye ilk sorduğumda vallahi bilmemki ne yapalım dedi sonra adamlar hazırlandı bana invite atmaya başladılar , chatten nuri abiye bi 5-10 kere daha sordum cevap alamadım Hani benmi yanlış yapıyorum diyorum acaba siz dememişmiydiniz maç ayarlayında oynayalım diye

Adamlar iyi oyuncular yani bizim tam zevk alacağımız tarzda , zorlanacağımız bile diyebilirim.Böyle fırsatları kaçırmayalım , bugün adamlar yok yarında belki yapabilirler. .

Alıntıları Göster
    Günaydın arkadaşlar

taylanım niye 5400 rpm lik bir hdd taktın ki?
    7200 rpm takacaktın ki yüklemeler falan hızlı olsun
    söylentilere kulak asma sen,7200 rpm takınca makina çok ısınıyor kitleniyor diyorlar ama
    ben bu zamana kadar böyle bir şey hiç yaşamadım kardeş
    (gerçi sen mutlaka biliyorsundur ama ben genede hatırlatayım hdd i FAT32 ye çevirmen gerekiyordu)

saygılarımla

• quote:

Günaydın arkadaşlar

taylanım niye 5400 rpm lik bir hdd taktın ki?
    7200 rpm takacaktın ki yüklemeler falan hızlı olsun
    söylentilere kulak asma sen,7200 rpm takınca makina çok ısınıyor kitleniyor diyorlar ama
    ben bu zamana kadar böyle bir şey hiç yaşamadım kardeş
    (gerçi sen mutlaka biliyorsundur ama ben genede hatırlatayım hdd i FAT32 ye çevirmen gerekiyordu)

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Dün guzel bır hava vardı klanda cok hosuma gıttı boyle makaralar yapmak lazım eglenmek guzel sey:))

bu arada kardesım fransadan ps3 getırecek satarım burada bır arkadasa ne kadara gıder?
    bu arada su televızyon nasıl arkadaslar

http://www.benimevim.com.tr/?urun-916-LG-47LX6500-LED-TV-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 11 Haziran 2011; 11:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Günaydın herkese

kızma mert dün benim başım yaratıklarla fena halde dertteydi ve pekte mw2 oynıyasım yoktu biliyorsunuz baya bi singel oyun var oynamamı bekliyor bazılarıda emanet bitirmem lazım bunları.

- anladım taylan bazen öle sorunlar oluyor. bende yeni modem aldım anasını satayım pc ye yüklediğim driver ı ağ kablosu bağlı değil diyip duruyor halbuki hiçbir sorun yok modem çalışıyor tüm pc ve ps3 dede sorun yok 2 gündür çözemedim olayı.

- hakan dün gerçekten ii makara oldu senden sonra bi klan denk geldik OFF dağıtmaya başladılar bizi bizden adem ve 3 türk arkadaş daha vardı asıldık oyuna 4-3 felan koyduk bunlara sonra kaçtılar.

• 7200 veya 8400 rpm olmasını tavsiye ediyor herkes.Bende degistirmeyi düşünüyorum 320 gb lık bir sata hdd düşünüyorum..

Ayrıca taylan oyun update leride hdd de yer kaplar ama sen diyosun 20 gb lık veri var 61 gosterıyor 40 gb da update olmaz ki var bu işte bişe.

7200 veya 8400 rpm olmasını tavsiye ediyor herkes.Bende degistirmeyi düşünüyorum 320 gb lık bir sata hdd düşünüyorum..

Ayrıca taylan oyun update leride hdd de yer kaplar ama sen diyosun 20 gb lık veri var 61 gosterıyor 40 gb da update olmaz ki var bu işte bişe.
    İNFAMOUS 2 den bazı kareler oyunu gayet iyi yapmıslar her yönü ile..

[ParS] (KLAN - I ParS)

[ParS] (KLAN - I ParS)

[ParS] (KLAN - I ParS)

• quote:

İNFAMOUS 2 den bazı kareler oyunu gayet iyi yapmıslar her yönü ile..

[ParS] (KLAN - I ParS)

[ParS] (KLAN - I ParS)

[ParS] (KLAN - I ParS)

Alıntıları Göster
    Oyun download oluyor şuan. Oyunda TR dublajla ilgili sorun oldugunu söyluyorlar

Türkçe olmuyormus bazen. Bişiler yapmak gerekıyormus

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.