Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese günaydın comolokkolar...

ahmet adresi facebook dan attım oraya yazmışsın :)

güzel haber 15 dakikanın çoğu beklemekle geçiyordur heralde...

Yok bea taylanım benim öndeki usb girişleri çalışmıyor anakarta bağlamadım ondan dolayı zamanın çoğu pc'nin arkasına eğilip usb deliğini tutturmakla geçti tekrardan mesaj attım faceden bu arada senin profil niye kapalı yahu.

Konu disindaki bazi panpalar yuzunden kapamak zorunda kaldim attigim her mesajin altina yorum yazan bi denyo musallat oldu :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Buradaki profilim mi?

Konu disindaki bazi panpalar yuzunden kapamak zorunda kaldim attigim her mesajin altina yorum yazan bi denyo musallat oldu :)

Ne işin var abicim oralarda sadece aşk konusunda yorum yapıyorum gerisini salla embesil yuvası
    Psn: IIII-THOR-IIII
    ParS
  • Harun Abi bugun karsıya gececem ansızın gelebılırım sana haberın olsun

quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

selam panpa'lar

Harun abi bu nedir Şaşırttın beni sabah sabah kahkaha attım. Beklemiyordum senden böyle birşey

20 haziranda finallerim başlıyor. İşte o zamana kadar arada sırada psn'de online oluyorum. Bad company 2 oynuyor musunuz hala bilmiyorum ama oynuyorsanız beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Arkadas bi foto upload ı yapacam imageshack hata veriyor ya sizdede yapıyormu ??

http://www.upload.gen.tr/ burdan yap abi ordan yapıcaksan üye olup yapman gerekir ama gerek yok burası iyi.

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Arkadas bi foto upload ı yapacam imageshack hata veriyor ya sizdede yapıyormu ??

http://www.upload.gen.tr/ burdan yap abi ordan yapıcaksan üye olup yapman gerekir ama gerek yok burası iyi.

Üyeligim var orda mert ama foto makinasından bi foto cektim onu nedense upload yapmıyor herzaman foto cekip yapıyorum dünkü fotoyu yapmıyor fotunun formatı aynı şeyi aynı anlamadım .?

• Sitede sorun vardır belki abi diğer sitelere bak bide .

[ParS] (KLAN - I ParS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Haziran 2011; 12:47:51 >

• haha :D

İlkay abi direk link ver bide ordan büyük görelim :)

Senin yüzünden işe şiş gözlerle geliyorum.Biliyorum geceleri yaşattığın keyif eşsiz ama gündüzleride cefa çekiyorum resmen.

Kaç gündür sağlam toplanıyoruz MW de ,bende saat geç olsada bırakıp çıkamıyorum sonrada yorgun argın işe geliyorum..

Bu arada Rundown haritasında oynuyorsanız ve İlkay rakibinizse bilinki B 'nin karşısına telef olmuş o ineğin arkasında,çalıkların arasında sinsi bir kedi gibi yatıyor

Değil mi İlkay ?

[ParS] (KLAN - I ParS)

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Selam yavrum..

Senin yüzünden işe şiş gözlerle geliyorum.Biliyorum geceleri yaşattığın keyif eşsiz ama gündüzleride cefa çekiyorum resmen.

Kaç gündür sağlam toplanıyoruz MW de ,bende saat geç olsada bırakıp çıkamıyorum sonrada yorgun argın işe geliyorum..

Bu arada Rundown haritasında oynuyorsanız ve İlkay rakibinizse bilinki B 'nin karşısına telef olmuş o ineğin arkasında,çalıkların arasında sinsi bir kedi gibi yatıyor

Değil mi İlkay ?

[ParS] (KLAN - I ParS)

Herzaman rakip olmuyoruz panpa oyuzden dert degil ama cok güzel bir yer oldugu kesin ben keşfettim orayı bayada kelle alıyorum ordan.Şuana kadar kimseyi orda yatarken görmedim mw 2 de ..

• MW II deki İNEĞİ kötü emellerine alet edenlere

Orijinalden alıntı: rick dangerous

MW II deki İNEĞİ kötü emellerine alet edenlere

İnekle aramda mesafe var kurt birebir muhattap olmuyorum yani..

quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Selam yavrum..

Değil mi İlkay ?

[ParS] (KLAN - I ParS)

Herzaman rakip olmuyoruz panpa oyuzden dert degil ama cok güzel bir yer oldugu kesin ben keşfettim orayı bayada kelle alıyorum ordan.Şuana kadar kimseyi orda yatarken görmedim mw 2 de ..

ilkayın tapulu yeri orası arada banada kiraya veriyor 5 dk 3 tl

-HARUN ABİ dün ansızın çıktın gittin kızarak bu akıllılar seni unuttular değilmi kelle alcaz derdine dur bi alo deyim abime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 9 Haziran 2011; 14:56:16 >

• BEN HAZIRIM PANPA' LAR

[ParS] (KLAN - I ParS)

AKŞAMA ONLİNE IM ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HERKESİ BEKLİYORUM

not: harun abi ellerim ayaklarım sırtlarım öldüm öldüm bittim

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.