Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tonimotto

abi zaten yanımda götürdüm ne kadar öğrencilikle ilgili belge var sınav sonuclarını bile götürdüm fax cektiler şubeye yarın gidicem tekrardan bugün doya doya mw2 oynucam alırlar malırlar askere 15 ay çekemem valla hele bu sıcaklarda bol bol pişik olurum :D

bepantene almayı unutma kardeş
    bana sorarsan endişe edecek bir şey yok kardeş,sen şu an öğrencisin,öğrenci olmasan o zaman sorun çıkabilirdi belki,öğrenci belgeni ibraz ettikten sonra normale döner sanırım

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: zep

hiç bişey olmaz ahmet korkma sen,öğrencisin kapı gibi belgede var hem öğrenci olduğunu okulun bildirmesi gerekiyor sorumluluk sende değil yani
    ama öğrenci olduğunu senin bildirmen gereken bi durum ortaya çıktıysa orası sakat işte

öğrencisin kardeşim sen mw 3 ü bile görürsün askere gitmeden bak buraya yazıyom

aynen katılıyorum,
    hem mw3 göremesen bile merak etme,biz senin için mobil bir sistem kurarız,acemideyken bile geliriz seni ziyarete sen de oynarsın doya doya

saygılarımla

• Bende öyle düşünüyorum öğrenci belgesi + sevk raporu = genel kurmay bile alamaz askere ama derlerya ufak sinek mide bulandırıyor sözde red dead siparişi vericektim dedim anneme ben gidersem sen oynarsın falan o zaman bekle yarın ver siparişi dedi araya 1-2 oyun daha sıkıştırma niyetindeyim hep almak isteyipte alamadığım motorstorm2 ve wet amannnnn bu arada şimdi baktım wet 11 sterlin olmus :D bas bas paraları oyuna ahmet :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 11 Mayıs 2010; 17:37:07 >
  • ahmetim istersen sorununu hallederiz ama bu sana biraz pahalıya patlar :D
  • Ahmet götürdüler seni heralde !!

Akşam baktım Last Sign ; 17 gösteriyodu ...
  • EN BÜYÜKKKK , EN TOMBULL, ASKERRRR BİZİM ASKERRRRR

Ahmet'i bugun askere alıyorlarmış

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 12 Mayıs 2010; 11:08:11 >
  • ahmet biter mi bu askerlik ya :D
  • 455 GÜN...

sayy bakkkk sayy bakkk...

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445
    4647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586
    87888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118
    119120121122123124125126127128129130131132133..................................................................
    ......................................................

ya ne güzel sayıyordum be kardeş,
    tam da ortasında aradın varya Ahmet valla
    ne güzel askere uğurlayacaktık yaaa,gerçi seni nasıl havaya atacağımızıda düşünmüyor değilim hani,
    neyse o dertten kurtardın bizi en azından
    şaka bir tarafa,hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 12 Mayıs 2010; 13:22:37 >

• abi sadece sayması bile uzun, kimbilir yaşaması ne kadar uzundur ? ah be ahmet keşke bahti ve kurt la gitseydin bak onlar yarıladılar şimdiden...

harun abi bu arada rakamlar sayfanın ırzına geçmiş, 4-5 yerde enter yap istersen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

abi sadece sayması bile uzun, kimbilir yaşaması ne kadar uzundur ? ah be ahmet keşke bahti ve kurt la gitseydin bak onlar yarıladılar şimdiden...

harun abi bu arada rakamlar sayfanın ırzına geçmiş, 4-5 yerde enter yap istersen :D

haklısın kardeş,
    sonradan farkettim ,düzeltiyorum şimdi

saygılarımla

• ahmet bu tecil işinden felan pek anlamam kusura bakmada senin niyetin nedir yani sen kısa dönemmi yapmak istiyorsun veya daha sonramı yapmak.

yoksa hiçmi yapmamak eğer öyleyse valla kardeş belki bazıları bana kızıcak ama bu vatan borcu yok öle kaytarmak memetcik olmak bir erkeğin bu ülkedeki onurudur ve bir kere nasip olur her delikanlıya.

her şey vaktinde güzeldir yapacam diyorsan erken git erken gel sağ salim inşallah.

haa bunları yazarken benim gibide yapma gönüllü doğuya aksiyon ve maceraya dalma sonra bitti, pişikti, (mantar) sivili unutmaktı gibi insanı yıpratan zorluklara katlanma.

saygı ve sevgilerimle.

bu arada dün bi ara fena sniper şov yaptın C*tr dekiler yürübee naraları atıyordu.

taylan btsin artık bu hasretlik yahu tv gelmedimi daha yeni maplarda çıktı yokmu eski heyecanlar.

• bu hasretlik canıma yetti, gönüllü yazıldım sana ve aşkına....

google da aratın bu sözü, mükemmel bir şarkıdır, göksel diye biri söylüyordu (erkek)

nuri, valla pazar günü 1 saat boyunca online dım uzun bir aradan sonra, az biraz paslanmışım ama 1-2 elde uçtu gitti paslar :D

şehir dışındaydım, dün gece geldim, artık aranızdayım merak etme :D
  • @ Harun abi valla ilk seni aradım gerçi açmadın sen aradın daha sonra ardından mesaj geldi tebrikler 5 dakika her yöne kazandınız diye :D

@Taylanım valla bakaya durumu olursa sağlam bir dilekçe yazarık sivil mahkemeler bakıyormus artık para var huzur var oooyeeee bu arada taylanım tv işini çözünce haber et bende odayı değiştirdim bir adette tv ben almayı düşünüyorum

@Adem gidersem senide gambazlarım yok öyle tek ben gidicem hiç değilse pesi biliyorsun arada 2 şut çekerik çarşı izninde valla haklısın adem ilk 17 hours yazısını gördünüz dimi benim psnde valla o stresten olsa gerek saat 12 gibi kalktım 2 ye kadar nuri abilerle çatıştık :D

@Nuri abey haklısın herkese nasip olmaz universitede ellim kırılaydı hocaya kitap atmasaydım onun yüzünden bu hallere düştüm don lastiği gibi sündü o nalet hoca sayesinde gerçi hala daha sünüyor askere elbette gidicem abi bu başıma gelenler hep şubenin nane yemesi maksatım 2011 mayısa kadar sevk almak okul bitince jeyms bond çantama 2 don 2 atlet 2 çorap koyup şubeye dayanmak olacak abi.Ama yalan yok ne zaman şehit haberi geliyor arkasından meclisteki kansızları gösteriyorlar işte o zaman nalet okuyorum abi sisteme hem beni göndereceksin sınır beklemeye hemde onlara milletvekili maaşı vereceksin işte burası bana ters geliyor abi millet çekiyor sineye ama benim zoruma gidiyor hele o tvde o cengaverlerin fotosunu görünce biraz inceden isyandayım abi anlayacağın.Ahh abi oturduğum yer biraz rahat olsa neler yapıcamda her 15-20 dakikaka bir kalkıp popoya temiz hava girmesini sağlıyorum bir daha o kadar rezilliği çekmeye niyetim yok bi m21 sniperi acam o zaman daha iyi olacak gerçi açtığımda biz bozkırlarda tren soymak için raylara aykırı gidicez orasıda ayrı bir mevzu.

Sonuc olarak gittim sökeye muayememi oldum izmire sevk verdi hastanede 33/C den ertesi yıla birakma vericek harn abiyede söyledim bir laz uşağı tarttı beni garnizonda uyyyyy boyun kilon tutmayi gidemeyecesun askere bu sene dedi allahtan komutan vardı yoksa yerlerde yuvarlanasım geldi çok süper söyledi ayrı seviyorum yahu bu lazları.Bu arada kısa dönemlerin keyfi acayip rahat gibime geldi ellerine bir sigara almıslar kahverengi birde ajanda garnizonu fellik fellik geziyorlar darısı başıma.Ulaaa sıraya geçin sıraya geçin Dombak Çavus Ahmet ALPTEKİN geliyiiii :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 12 Mayıs 2010; 17:30:53 >

• dombak çavuş ahmet haa ,
    amma güldüm be kardeş,ama haklısın senden de amma babayiğit bir çavuş olur varya
    daha önce de dediğim gibi hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeş

saygılarımla
  • ahmetim hayırlısı olsun valla, şaka bir yana bahti ve kurt abin gelince anlatırlar, çekilecek dert değil uzun dönem yapmak cidden... hem de gerçekten de şehitlerimizin kanının yerde kaldığı bir ortamda şerefsizler milletvekili maaşlarıyla hayvani ortamlarda yaşarken... neyse bu konular derin ve bizim aşamayacağımız hadiseler... ya zaten senin her halükarda askere gidememen lazım, kıl dönmesi sonrasında sana rapor verilmedi mi? benim bildiğim en az 4 - 5 ay istirahat olması lazım, askerde Allah göstermesin bir şey olursa filan düzelmez ki hiç...

tv konusunda pm attım...
  • Abi adamlar kıl dönmesini tırnak kesmek gibi bişey olarak görüyorlar haberin yok valla onu bunu bilmemde benim askerlik yapacağım elemanlar acayip şanslı olacak o kadar söylüyorum torunlarına bile dombalak ahmetin hikayesini anlatacaklar :D belki birgün duyarsınız :D
  • yau yok olur mu öyle şey, bizim bölükte en az 10 kişi kıl dönmesi ameliyatı olup en az 5 ay önce terhis oldular... en çok korkulan şeyin başında geliyor zira iyileşmez de yara açılırsa, başındaki komutan yanıyor direkt sen ona emanet olduğun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

bir laz uşağı tarttı beni garnizonda uyyyyy boyun kilon tutmayi gidemeyecesun askere bu sene dedi allahtan komutan vardı yoksa yerlerde yuvarlanasım geldi çok süper söyledi ayrı seviyorum yahu bu lazları.

Laz uşağı diyinceÜzerime alındım ahmet kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 12 Mayıs 2010; 18:49:25 >
  • seneye gel dediler ya bayrak indi hemen aşağı,lcd ler gelsin crt ler gitsin ooh
    iki gün önce gidiyom böhğüü diyodun ya nooldu

bilader izmirde hastaneye benim nezaretimde gidiyosun öyle oluyosun muayeneni ona göre, çok fena bozuşuruz bak

• Ahmet'im beni niye götürüyosun birader ?
    Canım sıkılır diyosan ki sanmam pek sıkılacak vaktin olmaz o zaman gelirim..
    Daha önce msn grup ta anlattım ben ne zor şartlarda askerliğimi yaptığımı
    Off ne zayıflamıştım o dönemde ,gerçi belli kaslar çalıştı ziyadesiyle ama efor gerektiren işlerdi
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.