Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
352.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

genelde birçok oyuncu saat 21:00'dan 22:00'dan sonra online oluyor ve en erken 03:00 gibi oynamayı bırakıyorlar
    bende o yüzden gündüzleri pek girmiyorum ve ps3 ü açmıyorum sıkılırsam Uncharted 2 yi takıyorum 1-2 bölüm geçip kapatıyorum

Alıntıları Göster
    aynen :)

mw2 de kapışma saatleri 21.00 sonrasıdır :)

bir ara 02.00 de maksimum seviyeye ulaşıyorduk ama o eski havayı yakalayamadık bir türlü uzun zamandır... işten güçten havadan sanırım...

ben de uzun zamandır yeteri kadar aktif olamıyorum zaten yerimizi gençlere bıraktık

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

kardeş ciddi ciddi mi soruyorsun bu soruyu makara mı yapıyorsun ??

yau gelmiş geçmiş en iyi online alt yapıya sahip COD4 ün varmış ilk çıktığında almışsın beee güzel kardeşim insan hiç mi merak etmez seçenekler var bunda neye yarar die ?? hiç mi kurcalamaz ??

aktif olan 4 seçeneğin istediğini seçebilirsin, takım oyunu, son hayatta kalana kadar takım oyunu, herkes tek ve bayrak kapmaca bu 4 aktif seçeneğin türkçesi... dilediğini seç, level in arttıkça diğer seçenekler de aktifleşecek merak etme...

ciddi cidi soruyorum inanın,

en kolayı hangisi kardeşim, dün free-for-all u seçtim , daha bismillah demeden nerden geldiğini bilmediğim bir isviçreli beni vurdu

yukarda sonda bir harita var, orda kırmızı noktalar sanıırm rakipler, sarı üçgende benim gibi algıladım. az daha kafa yorayım bakayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

yau gelmiş geçmiş en iyi online alt yapıya sahip COD4 ün varmış ilk çıktığında almışsın beee güzel kardeşim insan hiç mi merak etmez seçenekler var bunda neye yarar die ?? hiç mi kurcalamaz ??

aktif olan 4 seçeneğin istediğini seçebilirsin, takım oyunu, son hayatta kalana kadar takım oyunu, herkes tek ve bayrak kapmaca bu 4 aktif seçeneğin türkçesi... dilediğini seç, level in arttıkça diğer seçenekler de aktifleşecek merak etme...

en kolayı hangisi kardeşim, dün free-for-all u seçtim , daha bismillah demeden nerden geldiğini bilmediğim bir isviçreli beni vurdu

yukarda sonda bir harita var, orda kırmızı noktalar sanıırm rakipler, sarı üçgende benim gibi algıladım. az daha kafa yorayım bakayım..

Alıntıları Göster
    free for all da herkes birbiriyle kapışır... düşmanın nerden geleceği belli olmaz, ilerlersen aslında baya zevklidir...

sen en iyisi team death match yap, iki takım birbiriyle kapışır, en azından düşman takım arkadaşınla ilgilenirken sen de sinsice öldürebilirsin :D alışana kadar böyle gidersin sonradan da zaten 10 oyunda filan rahat rahat kaparsın her şeyi...

ee geç olmuş da güç olmasın bari online ile tanışman

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    birde bu 4 bölümden hangisini seçmemi tavsiye edersiniz , bunu sormayı unutmuşum

team deathmach
    mercenary team deathmach
    free-for-all
    hardcore headquarters

aktif olanlar bunlar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 27 Ocak 2010; 17:53:00 >

• quote:

free for all da herkes birbiriyle kapışır... düşmanın nerden geleceği belli olmaz, ilerlersen aslında baya zevklidir...

sen en iyisi team death match yap, iki takım birbiriyle kapışır, en azından düşman takım arkadaşınla ilgilenirken sen de sinsice öldürebilirsin :D alışana kadar böyle gidersin sonradan da zaten 10 oyunda filan rahat rahat kaparsın her şeyi...

ee geç olmuş da güç olmasın bari online ile tanışman

Alıntıları Göster
    tamam az deniyeyim o zaman, bilgi için teşekkürler kardeşim,
    davet kısmıda var ama o kısma ilerde kafa yorarım artık

birde geçen sene resistance 2 almıştım, o oyunu çok sevmiştim ondada varmıdır böyle online olayı,
    bilginiz var ise kilerden çıkartayım onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 27 Ocak 2010; 17:57:34 >

• quote:

tamam az deniyeyim o zaman, bilgi için teşekkürler kardeşim,
    davet kısmıda var ama o kısma ilerde kafa yorarım artık

birde geçen sene resistance 2 almıştım, o oyunu çok sevmiştim ondada varmıdır böyle online olayı,
    bilginiz var ise kilerden çıkartayım onuda

Alıntıları Göster
    :) ne demek...

kardeş R2' nin de online ı baya iyidir, aynı anda 60 kişi tek lag olmadan oynayabilirsin ancak rütbe ve puanlama sistemi biraz değişik o sebeple pek ısınamamıştım... ama oyun çok sağlamdır...

sen istersen online destekli oyunlar hakkında az araştırma yap, ps3 ü olup da online takılmamak maça gittiğinde ALEX DE SOUZA' nın yedek klübesinde oturmasına benzer

BENZETME GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• quote:

:) ne demek...

kardeş R2' nin de online ı baya iyidir, aynı anda 60 kişi tek lag olmadan oynayabilirsin ancak rütbe ve puanlama sistemi biraz değişik o sebeple pek ısınamamıştım... ama oyun çok sağlamdır...

sen istersen online destekli oyunlar hakkında az araştırma yap, ps3 ü olup da online takılmamak maça gittiğinde ALEX DE SOUZA' nın yedek klübesinde oturmasına benzer

BENZETME GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Alıntıları Göster
    yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler,, sağlıcakla kalın dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zep

hocam benim psn yi yanlış yazmışın zep_ksk olacak,level 50 di galiba hafta içi akşam 7 den 11 e kadar müsaitim oynamak için

Alıntıları Göster
    İsim=> Mert
    Yaş=> 14
    Meslek=> Öğre
    Şehir=> İst
    Psn=> Akbulbul01
    Bağlantı hızı=>8.0Mbps
    Silahı=>Scar-H
    Level=>40
    Uygun Zaman=>18:00-24:00

Başvurum uygun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkWlf

İsim=> Mert
    Yaş=> 14
    Meslek=> Öğre
    Şehir=> İst
    Psn=> Akbulbul01
    Bağlantı hızı=>8.0Mbps
    Silahı=>Scar-H
    Level=>40

Başvurum uygun mu ?

Kardeş merhaba,
    başvurun uygun da ,buraya değil bizim imzalarımızdaki linkte tıkla bizim siteye yönlendirecek seni,oradan üye
    olabilirsin kardeş.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: DrkWlf

İsim=> Mert
    Yaş=> 14
    Meslek=> Öğre
    Şehir=> İst
    Psn=> Akbulbul01
    Bağlantı hızı=>8.0Mbps
    Silahı=>Scar-H
    Level=>40

Başvurum uygun mu ?

Kardeş merhaba,
    başvurun uygun da ,buraya değil bizim imzalarımızdaki linkte tıkla bizim siteye yönlendirecek seni,oradan üye
    olabilirsin kardeş.

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Burayı amma boşlamışsınız yahu
    in cin top oynuyor.
    Tamam havalar soğuk gidiyor ama insan şuraya da bir iki satır yazar değilmi?

saygılarımla

• quote:

dün gece 5 e kadar oynadık birçok türk arkadaş vardı gurbetçi arkadaşlar abilerde vardı :D

hele bir kız vardı türk gurbetçi abi bir kız nasıl oynar MW2 yi yaa kendimden utandım vallahi
    hocam türklerle oynamak süper oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

aynen moruk ben seni gördümmü zaten direk davetiye atıyorum dün yine hemen hemen aynı kadro vardı oyunda
    muhabbetler süper sarıyor bilmem sende açıkmı headset sesleri dönen muhabbetler süper

• quote:

quote:

aynen moruk ben seni gördümmü zaten direk davetiye atıyorum dün yine hemen hemen aynı kadro vardı oyunda
    muhabbetler süper sarıyor bilmem sende açıkmı headset sesleri dönen muhabbetler süper

evet açık

• quote:

evet açık

komedi oluyor yaa dün ali abi ve hülya kopardı beni gülmekten oyun oynayamadım yaa

ama dün kendi rekorumu kırdım moruk Kill : 26 Deaths: 15 felandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 28 Ocak 2010; 18:28:11 >

• quote:

quote:

evet açık

komedi oluyor yaa dün ali abi ve hülya kopardı beni gülmekten oyun oynayamadım yaa

helal

• quote:

quote:

evet açık

hülyamı

ulen biz sene oldu oynuyoruz eleman iki günde kızlarla oynamaya başlamış iyimi.

- harun abi evt burayı arada boşluyoruz gerçekten ama kopmuyoruz.

- hakan hüseyinin dediği gibi olay tek caren o bu durumda yani.

l- lig için 10 kişilik kadroyu belirliyoruz haberiniz olsun ah be taylan sende birz daha aktif olabilsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

hülyamı

l- lig için 10 kişilik kadroyu belirliyoruz haberiniz olsun ah be taylan sende birz daha aktif olabilsen.

haehae valla abi dehşet oynuyor kız yaa

bende soğudum oyundan yaa geçen gün oynuyorduk adamlar hile üstüne hile lag üstüne lag derlitti beni kırıp atıcaktım oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

quote:

evet açık

hülyamı

Alıntıları Göster
    nuri sorma ya ben de o kadar istiyorum ki...

• quote:

nuri sorma ya ben de o kadar istiyorum ki...

Alıntıları Göster
    ben senin için bir formül buldum taylan.

sen bu ay istifa et önümüzdeki ay tekrar işe başla nası

• quote:

quote:

quote:

evet açık

helal

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar

Taylan vala oncelerı ne guzeldı yau paso aktıf olabılıyordun evlendınmı yoksa naptın bea..yoksa eskısı gıbı bır ıstek heves mı yok ıcınde olur olur yani.

vala sole toplanımp makara tukara yapamıyoruz uzun suredır hasret kaldık yau..

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.