Şimdi Ara

Parmaklara dövme yaptıracağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu şekilde dövme yaptıracağım. İstanbul'da iyi bildiğiniz bir dövmeci var mıdır?

• Bence güzel dostum. Benim parmak dövmelerine ayrı bir ilgim var. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama benimkiler biraz sakat.
  • Parmak dövmeleri benimde hoşuma gidiyor ama kolda dövme yoksa sadece parmaklara yaptıracaksan biraz garip kaçar söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Parmak dövmeleri benimde hoşuma gidiyor ama kolda dövme yoksa sadece parmaklara yaptıracaksan biraz garip kaçar söyliyim.

Renkli dövmeler biraz tuzlu oluyormuş o kadar param yok(kol için). Belki bunlar bile pahalıdır. Tam fiyatını ve İstanbul'da nerede yapılır bunları öğrenmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

Parmak dövmeleri benimde hoşuma gidiyor ama kolda dövme yoksa sadece parmaklara yaptıracaksan biraz garip kaçar söyliyim.

Renkli dövmeler biraz tuzlu oluyormuş o kadar param yok(kol için). Belki bunlar bile pahalıdır. Tam fiyatını ve İstanbul'da nerede yapılır bunları öğrenmek istiyorum.

Sen bilirsin, benim dövmeciler hakkında bir bilgim yok ama her dövme konusu açana söylüyorum forumda söny nickli bir arkadaş var sırtında kanat dövmesi, kolları full dövme kaplı falan. O arkadaşa danış istiyorsan bilgilidir bu konularda.

Bu arada dövmeyi yaptırdıktan sonra da bir konu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 22 Haziran 2013; 2:57:51 >

• Kılları napıcan ? Eğer çıkıyorsa sürekli ağda falan uğraşılmaz
  • yoo my man Drug here , hey wassup my nigga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CANIM ANAM yazdır kollarıda jiletle gözünün kenarınada göz yaşı yada 3 nokta yaptır yollar senindir
  • Trafalgar Law'da görmüştüm;

• Old nick better.
  •  Parmaklara dövme yaptıracağım.
  • quote:

Şu şekilde dövme yaptıracağım. İstanbul'da iyi bildiğiniz bir dövmeci var mıdır?

ıstanbul bakırkoyde cok ıyı bır dovmecı var. bakırkoye yakınsan bılgısayara gecınce adres verebılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem ayık kafanın avantajlarını kullanıp yapmadan önce bir daha düşünmen
  • quote:

quote:

en dandik yer de olsa en az bi 300 l,rayı cebinden çıkar ..

• Parmaklara dövme yaptırmak;Zor bi durum dövmeci ne kadar iyi olursa olsun.Deforme olucak bir nokta sürekli su değicek mikrop kapıcak ne kadar güzel yapılırsa yapılsın o dövme istenilen şekile girmicek onu geçtim.İş hayatında bi çok kez karşına cıkabilir.

Bir çok yerimde dövme olmasına rağmen boyun ve el üzerine inilmesini tavisye etmiyorum çok pisman olunabilir.
  • Parmakta dövme yapıldığı anki gibi kalmıyor, eskidikçe yayılıyor.
    Gün içinde aktif olarak kullandığın için temiz şekilde de kalması güç.

İlk dövmemi elimin üstüne yaptırmıştım görgüsüz gibi, pişman olmuştum, 2-3 ay sonra pişmanlık geçti bir tane daha yaptırdım.
    Bağımlılık yapıyor meret.Para olsaydı daha da yaptıracaktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.