Şimdi Ara

Parmak İzi Girişli Çelik Kapılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an oturduğum evde böyle bir mekanizma var. Anahtar kullanmadan kapıyı parmak iziyle açabiliyorum. Kilit mekanizması ve okuyucu göz pille çalışıyor. Kapı Sur marka parmak izi Desi. Bu sistem normal çelik kapılara uygulanabiliyor mu acaba bilgisi olan var mı? Yeni satın aldığım evde oldukça kaliteli bir çelik kapı var mümkün olursa bu sistemden taktırtmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biraz geç olmuş ama ben parmak izli çelik kapı kilitleriyle ilgili bilgi vereyim, belki sonradan başkasının işine yarar.


    1) Evinize parmak izli çelik kapı kilidi alacaksanız, kolay montaj yapılabilmesi ve kapıda tadilat gerektirmemesi önceliğiniz olsun bence. Arkadaşın sorduğu ürünün resmini göremedim ama o zamanlar olan tüm ürünler kapıda delme gerektiren ve kilidi farklı ürünlerdi. O yüzden de onu alıp yeni kapıya takamıyordunuz. Artık yeni çıkan ürünlerde öyle bir sorun kalmadı, sadece barelinizi değiştirerek kapınızı parmak izli sisteme geçirebiliyorsunuz. Diyelim kiracısınız, alın onu yeni evinize götürün yine kullanmaya devam edin.


    Montajı kolay olması da önemli çünkü aldığınız ürünü taktırmak için usta bulmak da zor, ona bir dünya para vermek de zor. O yüzden montajı kolay ürünleri seçmeniz daha mantıklı.


    2) Anahtar deliği olmayan bir ürünü tercih ederseniz, güvenlik açısından daha avantajlı olursunuz, çünkü kapınızı maymuncukla açma şansları kalmaz.


    3) Parmak izi ünitesi ürünün üzerinde olursa (ki çoğunda parmak izi ünitesi ayrı olarak takılıyor) ürünün çalınma riski olmaz. Diğer ayrı parmak izi ünitelerinde adam 2 vidayı sökerek ürünü alabiliyor, bu sefer bir dünya para verdiğiniz ürün çöp oluyor.


    4) Ürünlerin kendini otomatik açanı var, bir de manual olarak açanı var. Bu biraz size bağlı bir karar, ben 6-7 senedir parmak izini gösterdikten sonra topuzu çevirerek kapıyı açan modeli kullanıyorum, son derece de memnunum. Otomatik açan muhakkak daha rahattır, ama gürültülü çalışması ve kilidi sürekli açmaya çalıştığı için (kapılar bir süre sonra sarkma vs yaptığı için kilitlerin çalışması zorlaşıyor malum) motorunu yorarak ömrünü kısaltması yüzünden ben tercih ettim. Pil sarfiyatları da çok değişiyor tabi ki, otomatik açan çok daha hızlı pil tüketiyor.


    5) Bunları cep telefonu da açıyor, o da çok iyi, uzaktan açmak için wifi modülü de satılıyor opsiyonel olarak. Yani özellikleri çok ürünlerin, ama hepsini yazıp da sizi yormayayım. İsteyen için ben link veririm, ürünün altındaki videolardan detaylara bakarlar.


    Sonuç olarak dediğim gibi ben 6-7 senedir aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Üstte söylediğim kriterlere de uyuyor ve sıkıntı yaşatmıyor. Ama tabi elektronik şans işi, yine de bir şekilde parmak izli sisteme kesinlikle geçin derim ben, inanılmaz rahat anahtar taşımamak.


    Marelli MAGIC parmak izli çelik kapı bareli : https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-magic-parmak-izli-ve-cep-telefonuyla-acilan-kilit-kapi-gobegi-bareli-silindiri





  • 9yıl kadar geçikti hocam. Bende telefon ile açılan var. Telefondan internet üzerinden her yerden evin kapısını açabiliyorum. Mevcut kilidi yerine kendi kilidini takıyorsun kendi çeviriyor. Şu ana kadar çok memnunum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt

    merhaba,kullandığınız ürünün marka modelini yazarmısınız,9 yıl çok güzel bir süre

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.