Şimdi Ara

Parmağımı Morardı Ve Şişti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam koltukta oturuyordum ve kolumu arkaya doğru uzattım. Bi anda parmagımı birşey ısırdı ve hemen diğer elimle beni ısıran şeyi fırlattım. Ama neyin ısırdıgını göremedim zaten koltuk balkon camının yanındaydı ve o tarafa doğru fırlattım. Dediğim gibi neyin ısırdıgını ne olay anında ne de sonrasında görebildim. İnanılmaz bi acı hissettim başta. Parmagıma baktım ve nokta gibi birşey vardı yani orayı ısırmıştı. İlk önce arı zannettim çünkü geçen yaz evde dolaşırken ölü arıya basmıştım. Aynı acıyı hissetmiştim. Hemen gidip buz koydum ve uyuyana kadar hafifte olsa parmagım zonkluyordu. Sabah kalktıgımda parmagımda acı, zonklama falan yoktu. Hatta parmagımı bastırınca falan bi acı hissetmiyorum fakat parmagım morarmış ve hafif şişmiş. Dediğim gibi bi ağrı yok. Resimide koyuyorum ama resim telefondan dolayı mavimsi çıkmış yani gerçekte bu kadar abartı bi morluk yok.

Şişliği ve morlugu alacak bi merhem falan biliyormusunuz? Ne kullanabilirim?

• sivrisinek isirmistir parmagi isirinca oyle oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

sivrisinek isirmistir parmagi isirinca oyle oluyo

Yazıklarımı okumadın herhalde. Sivrisinek ne alaka
  • Burası doktorlar forumu değil dostum, doktora görün.
  • Seni isiran şeyi bulup kaynatıp parmağına sürmen lazım tek caren o . değilse o parmağın hep şiş ve Kırmızı kalacak.

• seni öldürmeyen şey güçlendirir ama sen yine de bi doktora görün

• csb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elimi Kestim { 8 dikiş }
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arı sokmuştur gene mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Arkadaşlar dün akşam koltukta oturuyordum ve kolumu arkaya doğru uzattım. Bi anda parmagımı birşey ısırdı ve hemen diğer elimle beni ısıran şeyi fırlattım. Ama neyin ısırdıgını göremedim zaten koltuk balkon camının yanındaydı ve o tarafa doğru fırlattım. Dediğim gibi neyin ısırdıgını ne olay anında ne de sonrasında görebildim. İnanılmaz bi acı hissettim başta. Parmagıma baktım ve nokta gibi birşey vardı yani orayı ısırmıştı. İlk önce arı zannettim çünkü geçen yaz evde dolaşırken ölü arıya basmıştım. Aynı acıyı hissetmiştim. Hemen gidip buz koydum ve uyuyana kadar hafifte olsa parmagım zonkluyordu. Sabah kalktıgımda parmagımda acı, zonklama falan yoktu. Hatta parmagımı bastırınca falan bi acı hissetmiyorum fakat parmagım morarmış ve hafif şişmiş. Dediğim gibi bi ağrı yok. Resimide koyuyorum ama resim telefondan dolayı mavimsi çıkmış yani gerçekte bu kadar abartı bi morluk yok.

Şişliği ve morlugu alacak bi merhem falan biliyormusunuz? Ne kullanabilirim?

geçmiş olsun

• Arı olabilir diyeceğim fakat arı soktu mu o sokulan yeri defalarca iğneliyolarmış gibi hissedersin. Ve ertesi güne kadar morluk bırakmaz.(Tecrübe konuşuyor.) En iyisi bir doktora görün dostum ihmal etme tehlikeli birşey olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.