Şimdi Ara

Parlak Ekran Çok Rahatsız Ediyor Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar monitörü,telefon vs. orta parlaklıkta bile olsa gözümü çok acıtıyor mecburen en düşüğe çekiyorum böyle bir sorunu,hastalığı olan var mı ? Varsa bu hastalığın adı ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabax -- 26 Mart 2016; 18:59:06 >

• Ekranlara cok kirici olduklarjni soyle
  • Dostum şanslısın ki bu konuyu gördüm.

PC için: "f.lux" indirebilirsin, akşam vakitlerinde ekranı gözü yormayan hale getiriyor.
    Android için: Night Mode uygulaması var, parlaklığı istediğin kadar kısabiliyorsun, neredeyse görünmez oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Dostum şanslısın ki bu konuyu gördüm.

PC için: "f.lux" indirebilirsin, akşam vakitlerinde ekranı gözü yormayan hale getiriyor.
    Android için: Night Mode uygulaması var, parlaklığı istediğin kadar kısabiliyorsun, neredeyse görünmez oluyor.

Sağolun hocam denedim de oyunlarda falan çok kötü duruyor kullanmak istemiyorum.
  • Merhabax kullanıcısına yanıt
    Bir süre sonra alışıyorsun hocam. Normalmiş gibi geliyor, hatta nornal haline getirince "bu ne ya aşırı parlak" diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Dostum şanslısın ki bu konuyu gördüm.

aşırı koyu sarı yapıyor yav ekranı f.lux
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk öyle geliyor. birkaç güne kalmaz alışırsın bak cidden güzel.
    Çayı şekersiz içmek gibi başta kötü geliyor.

• aynı durum bende de var.beni normal ışık bile rahatsız ediyor.gündüz kalın perdelerin hepsini çekerim.loş ortamlarda rahat ediyorum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur.

• F.lux harika bir program. Benim başım felaket ağrırdı gerçi hâlâ öyle ama çok rahatsız etmiyor artık. Işıklar kapalıyken bilgisayara bakamazdım bile zamanla düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

aynı durum bende de var.beni normal ışık bile rahatsız ediyor.gündüz kalın perdelerin hepsini çekerim.loş ortamlarda rahat ediyorum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur.

Gözlük takıyor musunuz ? Bende miyop var her zaman takıyorum.
  • Merhabax kullanıcısına yanıt
    en son iki sene önce muayene oldum.doktor "dinlendirici" dediğimiz gözlükten yazdı fakat almadım.herhangi bir uzağı veya yakını görememe gibi bir sıkıntım yok.sadece ortam loş değilse biraz gözümü kısıyorum.

• flux'ı denediniz mi hocam?

Seneler önce ilk denediğimde midem bulanmıştı denemeden dolayı, şuansa normale çeviremiyorum. Gün içinde ışığı göze en uygun hala getiriyor. Öneririm.
  • Ekrana çok bakmaktan olabilir mi?

• Mavi ışık azaltan programlar var, gözün daha az yorulur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.