Şimdi Ara

Parkeler kabarmış salon çok garip bi halde (SS'li)[İlginç] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
6
Favori
15.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim işyerini su bastğında aynı bu şekil olmuştu fakat başka neden olur bilemiyorum.Sıcak soğuk vs etken olurmu acep.
  • @armstrong26 @wermidon

Büyük ihtimal su diye düşünüyoruz bizde. Bakalım usta falan gelicek en kısa zamanda. Ek bilgi olarak kabarıklıklara basıldığında çökmüyor gayet sert. Üstünde koltuklar olduğu halde nasıl o kadar yukarı kalkmış bizde bilmiyoruz. En azından 30-40 kilo vardır koltuklar nasıl olmuş aklım almıyor.
  • dikkatli olun devasa böcekler yuva yapmış olabilir, ansızın bir anda çıkabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

dikkatli olun devasa böcekler yuva yapmış olabilir, ansızın bir anda çıkabilirler

Aman hocam demeyin öyle
  • son 2 ayda bi csb ye bu kadar gülmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

son 2 ayda bi csb ye bu kadar gülmemiştim

Hocam iyide csb değil ki. 2 satır hikaye uydurmak için evin niye altını üstüne getiriyim, parkeleri niye engebeli yol gibi yapiyim
  •  Parkeler kabarmış salon çok garip bi halde (SS'li)[İlginç]
  • quote:

Orijinalden alıntı: umu7CskN

Parkeyi doserken ustayı altta unutmuşlar

• HELAL OLSUN KADİR TOPBAŞ'A. HER YERE METRO DEDİĞİNDE İNANMAMIŞTIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umu7CskN

Parkeyi doserken ustayı altta unutmuşlar

• Parkelerin olduğu yeri su basmış ağaç parke yapan ustalardan bulup getirmeniz lazım o halleder sorunu bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama inşallah eski ağaç parke ustalarından vardır zira 10 yıldır laminat parke çıktı ağaç parke dönemi kapandı.Ortaokuldan sonra inşaatda parkeci olarak çalıştım son zamanlarına denk gelmiştim ağaç parkenin :)
  • Aklıma Yeraltı canavarı filmi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Murder

Parkelerin olduğu yeri su basmış ağaç parke yapan ustalardan bulup getirmeniz lazım o halleder sorunu bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama inşallah eski ağaç parke ustalarından vardır zira 10 yıldır laminat parke çıktı ağaç parke dönemi kapandı.Ortaokuldan sonra inşaatda parkeci olarak çalıştım son zamanlarına denk gelmiştim ağaç parkenin :)

Hocam kırılmadan nasıl bu kadar sağlam kalabilmiş. Ve o koltuklara nasıl karşı koyupta kaldırabilmişler. Böyle bişey mümkün mü? Üstlerine basıncada çökme, alçalma falan yok gayet sağlam duruyorlar sanki altında bişey varda ondan destek alıp şişmiş şekilde duruyor gibiler. Daha önce rastladınız mı böyle bişeye? İlk defa bu kadar çok kabaran parke görünce garibime gittide.

•  Parkeler kabarmış salon çok garip bi halde (SS'li)[İlginç]
  • Sagol kardeş sayende boyun egzersizi yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev hic hava almadimi, havalandirma yapilmadimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Ev hic hava almadimi, havalandirma yapilmadimi?
    @-Liseli- Hocam resimler s image'de yamuk görünüyor ama açtığımda düzgün açılıyordu bende böyle oluyor yani. Neden yamuk yüklendi bende anlamadm kusura bakmayın

@Lopster Tam anlayamadım hocam

@erkahn Uzun süredir eve kimse girip çıkmadı hocam havalandırma yapılmadı. Anca cam aralarından falan gelen az miktarda rüzgar o kadar. Onun dışında perde bile açılmadı uzun zamandır. Havasızlık buna etki edebilir mi?
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde ağaç parke sağlamdır zift tavada kaynatılır iyice parkeler tek tek zifte batırılır ve döşenir sağlamlığı birde oradan geliyor ama laminat parke olsaydı altında sadece şilte dediğimiz elyaf gibi bir malzeme koyulur veya strafor parkeler yüzerdi adeta evin içinde.Ben hiç böyle bir olaya denk gelmedim ama ustalarım anlatırdı böyle bende şaşırırdım onlar ağaç parkeyi tamire giderdi ben laminat döşemeye.
  • Okulun spor salonu böyle olmuştu. Daha büyüğünü hayal et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bizim eski evdede olmuştu kalorifer borusundan su akmışti 20-30 cm yükselmişti parke kalorifere degiyodu. Sonra parkeyi komple söküp yerine çakma parke gibi olanlar varya ağaç değil de ince olanlar ondan yaptırmıştık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.