Şimdi Ara

Park yeri problemi(AMACIM HUKUK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an eve yeni girdim ve acaip sinirliyim. sinirlenmemin sebebi yolda hiç park yeri yok ve mobilyacının biri yer tutmuşmuş girdim bende oraya günlerdir adamı takip ediyorum 2-3 arabası var 6 arabalık yere yan park ederek duruyor bugünde arabasının birini düzgünce park etmiş öbür tarafta boş yerde ise reklam panoları reklam panolarını çekip arabayı park ettim ve herif dükkandan çıkıp buraya park edemezsin mal gelecek bilmemne söylenmeye başladı tabi babamla bende hergünmü mal geliyor diye cevaplar verdik günlerdir yaptığını söyledik ve komşu olduğumuzu hatalı olduğunu söyledik. cevap olarak aldığımız cevapsa sende evinin önünde yer tut oraya park et benim sinirler attı tabi birde üstüne hem suçlusunuz hemde güçlüsünüz demezmi kendimi bu oruçlu halimle zor tuttum. nasıl suçlu olurum ben ya? yer tutan ben değilim birde ben suçlu oluyorum hadi kırk yılda bir mal gelir anlarım yer tutuyor derim saygı gösteririm üstelik hemen arabayı park ettiğim yerin yanında kendi arabası var mal geliyorsa çek arabanı kardeşim. benim tepem attı ama kendimi zor tuttum ve tamam hukuki yollarla halledelimn dedim. yolun tapusu varsa göster dedim ve arabayı oradan çektik. şimdi benim derdim şu çağıracağım zabıtayı banada en şerefsizi gelir rüşvet karşılığı işi çözmeye lışır bende buna yanaşmam sonra al başına belayı. bana en uygun hukuki yolu söylermisiniz? başka nasıl yapabilirim. acaip sinirliyim aklıma birşey gelmiyor. aklıma tek gelen gece 3 tane arabayı kapısına çekeceğim gün boyunca debelensin dursun diyeceğim ama karşılık vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 27 Eylül 2008; 20:04:12 >

• Öncelikle az sakin ol kardeşim hiç sıkma canını

Nerde oturuosun?
  • Esenlerdeyim
  • Ok hocam neresindesin

orda trafik şubesine git polise söyle yol işgali var rahatsız oluyoruz de

hergün trafik oluyor de

araçlarını çeksinler onun ordan
  • tamam hocam eyvallah bugün değil ama daha sonra yaparım ben bu işi şimdi iftara az kaldı. trafik şubesinde tanıdıkta var belki onunla göz korkutabiliriz.
  • Bende vaktinde böle bi olay yaşamıştım hiçkimse dükkan önü olsada işgal edemez. Ben park ediyorum, burdan çek falan diyor esnaf bende esnafım rahat ol böle hakkın yok diyorum sesi bile çıkmıyor
  • ya birde gıcığıma giden cevabı bana suçlusun diyor zabıtayla halledelim dedim öylesine. ama adam oralı bile değil. yolun karşısına Güngören belediyesi bakıyor ben o zaman güngören trafik şubesine şikayet edeceğim ayrıca zabıtaların görevleri arasındaşu var;

4 . Cadde ve sokaklardaki her türlü işgalin kaldırılmasını sağlamak.

kaynak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite de yemek sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koydukları dubalara çarp. ben öyle yapıyom . adamlar bişey diyemiyo. babama şikayet etmişler. park yerine hızlı giriyo dubalara çarpıyo diye. benim birazda pisikopat gibi araba kullanmamdan etkilendiler galiba
  • Kavga çıkart.Yanındaki esnafa rezil olmamak için bişey diyemiyolar
  • mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 27 Eylül 2008; 20:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

ya birde gıcığıma giden cevabı bana suçlusun diyor zabıtayla halledelim dedim öylesine. ama adam oralı bile değil. yolun karşısına Güngören belediyesi bakıyor ben o zaman güngören trafik şubesine şikayet edeceğim ayrıca zabıtaların görevleri arasındaşu var;

4 . Cadde ve sokaklardaki her türlü işgalin kaldırılmasını sağlamak.

kaynak

İstiosan alalım adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 27 Eylül 2008; 17:43:35 >
  • Eğer dükkan sahibi belediyeye müracaat edip işgaliye harcı ödemiş ise kaldırımda kendisi için park yeri tutabilir. Buinun dışında karayolları üzerinde hiç kimsenin evinin önüde olsa karayoluna sahiplenme hakkı yok.

Gerçi bizde yapıyoruz arasıra ama neyse.
  • ramerturk@ hocam esnafa saygım var benim. mal gelecektir araç girecektir gerekirse aracımı çeker yer veririm ama bu adam her gün böyle ve bugün girdiğim yerin hemen yanında kendi aracı var insan ister istemez sinirleniyor. ayrıca işgaliye parasını ödesin o beni ilgilendirmez kaldırıma çıkar işini yapar ama karayolunu işgal edemez ettiremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 27 Eylül 2008; 20:05:15 >
  • Olayı serin kanlı hallet senin dediğin olur zatende bu insancık gelip geçerken senin arabaya zarar verir...

Yer tutacakmışsın sabah akşam ordasın ne ara gelip yer tutalım desene

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben illet olmaya başladım birileri(bu olayda mobilyacı) sürekli buranın Türkiye olduğunu hatırlatmak zorundamı?
  • eğer orası için belediyeye yıllık para yatırmadıysa (muhtemelen yatırmamıştır miktarı büyük) cezası
    yanlış hatırlamıyorsam 400küsür YTLden başlıyordu.. En iyisi o adamı şikayet et yüklü bir miktar ceza yesin..
    Gerçi esnaflar genelde belediye görevlileriyle tanıdık oluyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Power:.

Kavga çıkart.Yanındaki esnafa rezil olmamak için bişey diyemiyolar

voltranı oluştururlarsa nolcak

gıcık bi durum ankara da markete her gün mal geliyo eski nazar marketler bilirsiniz. sokağı kapatıyolardı. depoları arkada sokağa bakıyo mağa girişi önde yine sokak ama büyük cadde gibi sokaktaydı.

tam depoların karşısında bizim bina garajı var. buyrun burdan yakın yıllarca uğraşa kavga dövüş en sonunda defolup gittiler tabi önce müdür sonra yardımcısı sonrada nazar satıldı makro oldu.

mal indiriyoz diyor. sokağı kapatamazsın diyorum. 2 dk bekle diyor. çok bekledik ilk başlarda anlayış hoşgörü fln. baktık kamyoncular üzerimize yürüyecek düzen nizam yok. saolsun bölge müdürleri çözdü işi

fakat ondan önce 2 kamyon birden mal indirirlerken trafik polisi çağırdık. polisin üstrüne 3. kamyon gelmişti hiç gitmiyo gözümün önünden

müdür bi yandan polise yalvarıyodu bi yandan arkadaki kamyona git git yapıyodu. bi bağırdım balkondan memuuurr beeey diye iyice moka sardı müdür bey böyle bişi var mı 2 kamyon var polis geliyor 3. kamyonda polisi hapsediyor siz şimdi yol isteyin babam yaşında şpoförler üstelik suçsuzlar. neyse o müdüre az bile yaptım burnuyla sağ gçzünün yer değiştirmesi de gerekiyordu..

• Arkadaşlar hepinize Teşekkür ederim gerek fikir verdiniz gerekse desteklerinizi gördüm çok teşekkür ederim. şimdi işleri halletmeye çalışacağım. hadi kalın sağlıcakla.
  • evet arkadaşlar şimdi adamın nasıl araç park ettiğinide göstermek istiyorum bizim münakaşadan sonra yaptığı parka bakın hem fotoğraf hemde video çektim yolda aracın biride park yeri için bekliyor
  •  Park yeri problemi(AMACIM HUKUK )

Park yeri problemi(AMACIM HUKUK )

videoyu nasıl atabilirim acaba?
  • hacım 3 araçlık yer kaplamış valla
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.