Aracıma arka park sensörü taktırmak istiyorum. Fiyat/performans olarak tavsiye edeceğiniz kaliteli bir ürün var mı?
Yaptığım araştırma neticesinde görüntüye gerek yok ses yeterli diye düşünüyorum
Bir de Ankara'dayım. Ankara'da hem satın almasını hem de montajını yaptırabileceğim bir yer öneriniz var mı?
Teşekkürler
musaulker
kullanıcısına yanıt
Kaliteli olsun derseniz valeo nun güzel ürünleri var, yok ucuz olsun, güzel çirkin ötmesi beni rahatsız etmez derseniz a101 ve bim'e ara ara uygun fiyatlı ürünler geliyor, işten az çok anlayan bir elektrikçi 15-20 dakikada takar, valeo alın rahat edin derim
valla park sensörünü bilmem de paspaslarını aldım BİM in 10 gün kullandım hoop çöpe attım.. öyle bir kokuyor ki her sabah o kokuyla arabaya binmek berbat bi durum
Tavsiyeler için teşekkürler. Türkçe sesli olanlardan ziyade Buzzer tarzı bip ötenler daha çok tavsiye edildi. Bim'dekini o yüzden değerlendiremiyorum. Başka öneriler varsa dinlemek isterim.
@drakyuz
Ben de bir paspas arıyorum ama kokusuz kaliteli birşey arıyorum
dostum aynı başlıktan ben de açmışım ...bim in paspasına yaklaşma.. güvendiğim bir otoelektrikçi biplilerin hem dayanıklı hem daha güvenli olduğunu söyledi.. valeo bir numara ...180-200 civarı fiyatı...daha ucuz ve nispeten kaliteli bi marka arıyoruz ikimiz de sanırım :)
drakyuzD
kullanıcısına yanıt
Aynen :) Valeo güzel dediler Cenmax güzel dediler fiyatları da güzel kendilerinin :) Daha uygun birşeyler bakıyorum
Merhaba, aracım 05' clio, park etmesini ne kadar bilsek de bu şeyler kazaları önlüyor. Ben bir kaç ay önce bu cihazı aldım ve sıradan bir elektrikçi de 10 tlye mi ne yaptırdım. Çalışmasında sıkıntı yok. Gayet güzel memnunum. Yalnız renklerinden memnun değilim. :/ Aşağıya gelecek diye gri aldım sonra plastik yere takılıyormuş aradan bir kaç hafta geçmişti geride iade edemezdim taktırdık şuan öyel kullanıyorum ama boyamayı düşünüyorum. Bir yandada korkuyorum sensörlerin görüşünü engeller mi diye. Yapan yer boyayı fazla kalın yapmazsanız işlevini kayıp etmez demişti gerçi. Hala boyayacağım. :) Inwells e20
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme