|
Park Sensörü Montajı Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullandiginiz sensor cinsine ve aracinizin tampon egimine gore farklilik gosterir . En iyisi 2 arkadasinizla belli bir yere koyup deneyerek yapmaktir . Nerde dogru sonucu veriyorsa oraya takmaktir .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anlıyorum, mantıklı doğrusu...quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Kullandiginiz sensor cinsine ve aracinizin tampon egimine gore farklilik gosterir . En iyisi 2 arkadasinizla belli bir yere koyup deneyerek yapmaktir . Nerde dogru sonucu veriyorsa oraya takmaktir .tamponu deşmeden, montaj öncesi sağ ve sol köşe sensörleri 36cm yükseklikte konumlandırıp deneyeyim...
-
Yüksekliği önemli değil , duvar sensöre sinyal gönderir ve sinyalin geri dönüş hızına göre metreyi hesaplar. İstersen yere 5cm yükseklikte tak.
Önemli olan arkadaki engeli görüp görmemesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tampona neden yapmıyorsun hocam. Tamponu sök içten bakınca sensörleri yerleri işaretidir zaten. O kısımlardan deldin mi orjinal yerinde olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
açıkcası sensörleri boyatmak istemedim... ayrıca herhangi bir arıza durumunda tekrar servise uğramak sensör boyatmak vs. sıkıcı olur diye ilk tercih, tampondaki siyah kısımlara yerleştirmeyi düşündüm... yerleşim uygun olmazsa sensörleri serviste boyatıp (alev kırmızı) orjinal yerlerine monte edebilirim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: websosyal
açıkcası sensörleri boyatmak istemedim... ayrıca herhangi bir arıza durumunda tekrar servise uğramak sensör boyatmak vs. sıkıcı olur diye ilk tercih, tampondaki siyah kısımlara yerleştirmeyi düşündüm... yerleşim uygun olmazsa sensörleri serviste boyatıp (alev kırmızı) orjinal yerlerine monte edebilirim...Hocam clio 4 alev kırmızısı aracım için sensör araştırmasına girdiğimde konuyu gördüm. Ne yaptınız fotoğrafta işaretlediğiniz gibi mi taktınız sensörleri? Bu haliyle sıkıntı çıkarttı mı bilgi verirseniz çok sevinirim servis boyalı sensör için 500 tl ücret istiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 30 Kasım 2020; 21:55:8 > -
-
Bilgilendirme için teşekkürler. İlk etapta linkteki ürünü almayı düşüyorum sensörleri malesef siyah. urun.n11.com
Park Sensörü Renk Degiştiren Ekranlı (Yeni Ürün Türkiyede Tek) Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/park-sensoru/park-sensoru-renk-degistiren-ekranli-yeni-urun-turkiyede-tek-P345235176
Siyah kısma uydurmak mümkün değilse ekstra olarak görseldeki yedek kırmızı sensörleri almayı planlıyorum.
Umarım kırmızı sensörler kaliteli çıkar ve alev kırmızısı ile göze batacak derecede ton farki olmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 30 Kasım 2020; 23:7:41 >
-
Ben de aynı satıcının farklı bir ürününü almayı düşünüyorum onun da fiyatı aynıydı sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linkteki ürün siyah yere monte edilebilir... (hatta tampon sökülmeden) bunun dışında orjinal görünümlü küçük sensörler tercih edilecekse tamponu sökmek şart...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tampona neden yapmıyorsun hocam. Tamponu sök içten bakınca sensörleri yerleri işaretidir zaten. O kısımlardan deldin mi orjinal yerinde olur
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X