Şimdi Ara

Park Sensörü Montajı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Park sensörünü monte ederken yerden yüksekliği ne kadar olmalı? Kimi en az 50 cm diyor ancak daha aşağı seviyelerde park sensörü yerleştirilen araçlar da var...

Konu hakkında bilgisi olan, tecrübe edinmiş arkadaşlar yazabilirse memnun olurum...

İlgili görselde işaretlediğim yerler uygun mu, ne dersiniz?

Yükseklik 50cm - 36cm / Genişlik 66cm - 30cm

• websosyal kullanıcısına yanıt
    Kullandiginiz sensor cinsine ve aracinizin tampon egimine gore farklilik gosterir . En iyisi 2 arkadasinizla belli bir yere koyup deneyerek yapmaktir . Nerde dogru sonucu veriyorsa oraya takmaktir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Kullandiginiz sensor cinsine ve aracinizin tampon egimine gore farklilik gosterir . En iyisi 2 arkadasinizla belli bir yere koyup deneyerek yapmaktir . Nerde dogru sonucu veriyorsa oraya takmaktir .
    anlıyorum, mantıklı doğrusu... tamponu deşmeden, montaj öncesi sağ ve sol köşe sensörleri 36cm yükseklikte konumlandırıp deneyeyim...
  • Yüksekliği önemli değil , duvar sensöre sinyal gönderir ve sinyalin geri dönüş hızına göre metreyi hesaplar. İstersen yere 5cm yükseklikte tak.

Önemli olan arkadaki engeli görüp görmemesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampona neden yapmıyorsun hocam. Tamponu sök içten bakınca sensörleri yerleri işaretidir zaten. O kısımlardan deldin mi orjinal yerinde olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • açıkcası sensörleri boyatmak istemedim... ayrıca herhangi bir arıza durumunda tekrar servise uğramak sensör boyatmak vs. sıkıcı olur diye ilk tercih, tampondaki siyah kısımlara yerleştirmeyi düşündüm... yerleşim uygun olmazsa sensörleri serviste boyatıp (alev kırmızı) orjinal yerlerine monte edebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

açıkcası sensörleri boyatmak istemedim... ayrıca herhangi bir arıza durumunda tekrar servise uğramak sensör boyatmak vs. sıkıcı olur diye ilk tercih, tampondaki siyah kısımlara yerleştirmeyi düşündüm... yerleşim uygun olmazsa sensörleri serviste boyatıp (alev kırmızı) orjinal yerlerine monte edebilirim...

Hocam clio 4 alev kırmızısı aracım için sensör araştırmasına girdiğimde konuyu gördüm. Ne yaptınız fotoğrafta işaretlediğiniz gibi mi taktınız sensörleri? Bu haliyle sıkıntı çıkarttı mı bilgi verirseniz çok sevinirim servis boyalı sensör için 500 tl ücret istiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 30 Kasım 2020; 21:55:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonradan takılan park sensörü
    3 yıl önce açıldı
    Ankara'da park sensörü taktırma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Hocam clio 4 alev kırmızısı aracım için sensör araştırmasına girdiğimde konuyu gördüm. Ne yaptınız fotoğrafta işaretlediğiniz gibi mi taktınız sensörleri? Bu haliyle sıkıntı çıkarttı mı bilgi verirseniz çok sevinirim servis boyalı sensör için 500 tl ücret istiyor..

Alıntıları Göster

Fotoda işaretlendiği gibi olmasını istedim lakin mümkün olmayınca yeşil ile işaretlenmiş kısımlara denk getirildi... Gayet memnunum... Sensörler örnekte olduğu gibi oldukça küçük, orjinal görünüyor, sırıtmıyor o yüzden de henüz boyatmadım... İlk işaretlediğim yerlere de yapılabilir, bunun için ikinci fotoda yer alan sensörlerin kullanılması gerek. Orjinal görünümlü küçük sensörleri tampon arkasından o bölüme tutturabilmek mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi websosyal -- 30 Kasım 2020; 22:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkürler. İlk etapta linkteki ürünü almayı düşüyorum sensörleri malesef siyah.
    urun.n11.com
    Park Sensörü Renk Degiştiren Ekranlı (Yeni Ürün Türkiyede Tek) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/park-sensoru/park-sensoru-renk-degistiren-ekranli-yeni-urun-turkiyede-tek-P345235176

Siyah kısma uydurmak mümkün değilse ekstra olarak görseldeki yedek kırmızı sensörleri almayı planlıyorum. Park Sensörü Montajı Hakkında

Umarım kırmızı sensörler kaliteli çıkar ve alev kırmızısı ile göze batacak derecede ton farki olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 30 Kasım 2020; 23:7:41 >

• -BES- kullanıcısına yanıt

Ben de aynı satıcının farklı bir ürününü almayı düşünüyorum onun da fiyatı aynıydı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkteki ürün siyah yere monte edilebilir... (hatta tampon sökülmeden) bunun dışında orjinal görünümlü küçük sensörler tercih edilecekse tamponu sökmek şart...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.