Şimdi Ara

Park halindeki araca çarpıp kaçmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara 1Tower AVM'de çalışıyorum. Aracımı kapalı otopark yerine AVM karşısındaki açık otoparka koymuştum. Kırmızı renkli bir araç sağ tarafıma park etmiş; çıkarken aracımın çağ çamurluğundan takıp, tamponu da bağlantı yerinden kanırtıp ikiye katlamış. Vicdansız numara bırakmamış, kamera da görmüyor orayı.

AVM otoparklarına iki kişilik yere tek araç koyanları çok iyi anlıyorum artık. Hoş, biz yapsak gelip anahtarla çizerler; böyle mi park edilir diye.

Arkadaşlar park halindeki araca çarpabilirsiniz. Sizlerden ricam lütfen numaranızı bırakın. Ödeyecek durumunuz bile olmasa bu bir özür bu bir iyi niyet göstergesidir.

Aracını çok seven biri olarak sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim. İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de hayatımda ilk defa 2 araç arasına park etmiştim. Sağolsunlar hayırlı olsun siftahı yapalım diyerek kapıyı dana gibi açmışlar.

Park ederken siyah hyundai accent vardı eski kasa kamera ile plakayı aldım. Benim nokta olan yerde de siyahtı. %99.99 o yaptı. AVM güvenliğini çağırdım ama orada kamera yokmuş. Aklınızda bulunsun Natilius'un mavi kolonlarında kamera yok.

Neyse uğraşmadım zaten küçük bir şeydi 1-2 pasta cila çıktı.

Araç içi kamera alın mümkün olduğunca kolon diplerine girin ve kameranın önü içeri değil yola baksın.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Geçmiş olsun hocam orayı bilmiyorum ama çevrede eğer kamera felan varsa aracın gidip geçebileceği yöne doğru etraftaki yerlere sorsanız birde belki kameradan bulursunuz sonuçta size çarptığına göre ondada bir hasar vardır mutlaka tanırsınız aracı.Tekrar geçmiş olsun ne kadar kötü bir his olduğunu çok iyi bilirim.Benimde aracıma üç dört kez çarpıp kaçtı adi şerefsizler.Parası batsın birşey değil ben insanların yaptığı bu kancıklığa uyuz oluyorum.Dediğiniz gibi çarptıysan numaranı bırakırsın ararız durumun yoksa yaptıramam özür dilerim dersin konu biter.Sanki araba pert olmuş 10 milyar masraf çıkmış gibi kaçıp gidiyor şerefsizler.Alt tarafı kaportacıya gidilecek 100 200 liraya hallolacak çizikler göçükler için bile kansız gibi kaçıyorlar.Namus şeref haysiyetlerini herşeylerini orada bırakıp gidiyorlar adi herifler.Çok sinirleniyorum aklıma geldikçe kusura bakmayın hocam.Çok madur oldum bende bu konuda, sabah babamla vergi dairesine gidicez arabaya bindirdim babamı sonra kendim arabanın önünden dolanıp geçiyordum binmek için ki bir baktım arabaya vurmuşlar tampon mampon gitmiş komple.Ne gören var ne duyan nede numara bırakmış! Kaçmış gitmiş herif.Onun yüzünden yeni far almak zorunda kaldım 450 liram öyle gitti 400 lira kaportaya gitti.Bin liraya yakın masraf ettim.Bizimde geçimimiz borcumuz harcımız düzenimiz var onca işin arasında birde bu kansız köpeklerin yüzünden haybeye masraf yapmak zorunda kalıyoruz.Ama and içtim vallahi billahi Allah göstermesin ama eğer bir daha başıma böyle birşey gelirse yerin yedi kat altına da girse çarpanı bulup komaya sokacağım hastanelik edeceğim bu konuda çok bilendim.Parası batsın ya arabası batsın, insanların yaptığı bu keleklik bu yavşaklığa kızıyorum ben.Çok şükür o kancıkların parasına muhtaç değilim kendim yaptırırım gerekirse yayan giderim arabaya binmem ama insana bu şerefsizliğin yapılması vurulup kaçılması malıma zarar verilmesi kanıma dokunuyor gururum zedeleniyor.Sanayiye gidiyorum adamlar görüyor kazalı arabayı, zannediyorlar ki benim salaklığım benim aptallığım arabayı gidip vurmuşum acemiymişim gibi davranıyorlar.Arabayı park edicem mesela adam diyor bekle arabayı biraz ileri alayım ( şimdi çarpar bu felan diye düşünüyor ) bunları yaşıyoruz işte.Allah size sabır versin hocam sizi çok iyi anlıyorum.Başım çatladı vallahi sinirden aklıma gelince yine, bi sigara yakayım.Hadi eyvalalh.

• Duygularıma tercüman... Saygılar ve de sevgiler hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park halindeki araca vurma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.