Şimdi Ara

Park ederken arkadakine dokunduran sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu akşam gördüğüm bir olayı sizinle paylaşmak istedim, arabayı park ettim ve yokuş yukarı eve doğru gidiyordum arkadaşı gördüm biraz muhabbet ettik ayak üstü o sırada bi tane beyaz ford focus sedan kasa geldi sürücüsüde bayandı sadece hb arabaların rahatlıkla girebilceği bir yere girmeye çalıştı ve arabayı yokus yukarı el freniyle kaldırıyordu herhalde daha yeni veya ayak refleksini daha ayarlayamamıştı herneyse arabanın arkasını park yerine doğru soktu ve arabayı öne çekicekti ve kaldıramadı "pattt" diye arkasındaki vw caddy'e çarptı o sırada bende arkadaşa kadının vurucağını söylemiştim, tekrar denedi ve aynı şekilde çok daha sert çarptı o an içim aşırı acıdı ve park yerini değiştirmek için sokaktan ayrıldı bende hemen caddy'e bakmaya gittim ve arabada çatlak oluşmuş.Şimdi biz park ettiğimiz zaman sokakta araçlarımız Allah'a emanet oluyor, lütfen arkadaşlar park edemeyeceğiniz yerlere zorlamayın bugün gördüğüm olay çok icimi acıttı herkes vura kıra park ediyor yada çıkıyor yapmayın lütfen ....

• RUSSHEL R kullanıcısına yanıt
    öyle şans işi şimdi park yeri olan site olsa bu tür kaza olma oranı en aza düşer. Sadece kapı açarken sizin araca vurur danalar okadar. O da kendi özel kapalı garajınız olmadıkça her yerde başınıza gelir. Kafaya takmamak lazım. Bence kafaya takıp sağlık bozulacaksa araba bile alınmamalı.
  • Sizin yerinizde olsam Caddy'nin camına not bırakırdım.. "xx plakalı Beyaz Focus Sedan'ın beceriksiz bayan şoförü iki kez tamponunuza çarptı" diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sizin yerinizde olsam Caddy'nin camına not bırakırdım.. "xx plakalı Beyaz Focus Sedan'ın beceriksiz bayan şoförü iki kez tamponunuza çarptı" diye..

tam bunu yazıcakdım

birkez daha söylüyorum Türkiye de kadınlara araba sürdürülmez(istisnalar kaideyi bozmaz)
  • Bugün eve dönerken bende benzer bir sahne ile karşılaştım. HB eski kasa bir megane park ederken küttt diye arkadaki eski bir bmw'ye geçirdi. Geri geri gelirken dokunursun anladım da bu bildiğin geldi çarptı. Araç sahibi ben değilim ama hiçbir şey olmamış gibi aracı park ettikten sonra ağzında sigara, dallamanın birini gördükten sonra çok sinirlendim gerçekten. Ama kendime de kızdım, keşke arkadaki aracın camına not bıraksaydım
  • Iki arabanin rahat girecegi bir yere bitane dacia sandero 5 dakikada girdi :) soforumu tabiki kadindi sadece kadin olsa gene birde sarisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda gözümün önünde rampada daha jelatini üstünde duran sıfır Golfe arka dan pat diye gömmüştü, hatta konusunu açtım. Numara bırakmayı o heyecanla akıl edemedim.Sonrasında gece gittim araba orda yoktu, ertesi gündüz gittim (gitme mesafesi 20dk falan) adamın plakasına ulaştım plakasından sahibini budlum.Adamı aradım konutuşm.Helalleştik, istese hasar kaydı yaptırmadan hangi onarımı isterse cebimden yaptıracaktım.Tampon dahi alırdım adama ama farketmemiş bile telefonda konuşurken gitti baktı güldü geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorsanız yokuşlara park etmeyin kardeşim
    Ayrıca en ufak temas halinde bile araç sahibine not bırakmakta fayda var sonuçta o araç sahibinin hakkını almak oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sizin yerinizde olsam Caddy'nin camına not bırakırdım.. "xx plakalı Beyaz Focus Sedan'ın beceriksiz bayan şoförü iki kez tamponunuza çarptı" diye..

++++

• Ben mecburen not bırakıyorum, Çünkü aracım kırmızı ve ortalık beyaz linea kaynıyor. Yada bizim Zaferlere gittiğimde hep aynı linea'ya vuruyorum

Artık adamcağızda alıştı. Ben dokunduruyorum varsa bagajda pastayla kırmızıyı alıyorum gidiyorum, yoksa o yapıyor ben arayıp özür dileyip çaya davet ediyorum, helalleşiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Babamda gözümün önünde rampada daha jelatini üstünde duran sıfır Golfe arka dan pat diye gömmüştü, hatta konusunu açtım. Numara bırakmayı o heyecanla akıl edemedim.Sonrasında gece gittim araba orda yoktu, ertesi gündüz gittim (gitme mesafesi 20dk falan) adamın plakasına ulaştım plakasından sahibini budlum.Adamı aradım konutuşm.Helalleştik, istese hasar kaydı yaptırmadan hangi onarımı isterse cebimden yaptıracaktım.Tampon dahi alırdım adama ama farketmemiş bile telefonda konuşurken gitti baktı güldü geçti.

Keşke herkes sizin gibi olsa, hafta içi yaşadığım sitenin otoparkına aracımı bıraktığımda herşey muntazamdı, sabah arabama gittiğimde arka koltuğuna elimdeki çantayı bırakırken gözüme ilişti, arabanın arka camının hemen üstünde ki tavana monteli anten yok. Kendi kendime acaba burada anten değilde BMW 3 serisinde ki gibi kulakçık gibi miydi diyip düşünmeye başladım.

Arabaya binince telefon ile internete girip fotoğraflarına baktım, anten varmış. ( normalde gördüğüm şeye istemsizce dikkat etmemişim. ) Birisi söküp attı diye kızdım kendi kendime. Kim neden yaptı anlamadım.

2 gün sonra yine arabayı park edip eve giderken 12-13 metre ileride yerde gördüm. Birisi söküp yere atmış.

İnsanlar neden başkalarının malına zarar verir ve yaptığı hatayı telafi etmez anlamam..

• quote:

Babamda gözümün önünde rampada daha jelatini üstünde duran sıfır Golfe arka dan pat diye gömmüştü, hatta konusunu açtım. Numara bırakmayı o heyecanla akıl edemedim.Sonrasında gece gittim araba orda yoktu, ertesi gündüz gittim (gitme mesafesi 20dk falan) adamın plakasına ulaştım plakasından sahibini budlum.Adamı aradım konutuşm.Helalleştik, istese hasar kaydı yaptırmadan hangi onarımı isterse cebimden yaptıracaktım.Tampon dahi alırdım adama ama farketmemiş bile telefonda konuşurken gitti baktı güldü geçti.

Hatirliyorum konunuzu. Adamla helallesmeniz iyi olmus.iyi birine denk gelmissiniz sizde

• arkadaşlar sabah sigara almaya giderken iki arabada park yerinde duruyordu sedan 15 20 metre biraz daha ileri park etmiş bende vw caddy'nin camına notu yapıştırmış bulunmaktayım içim biraz daha rahat etti ...
  • Hocam Vuran Aracın Plakasını Alsaydınız Keşke , Yerinizde Olsam Plakayı Alıp Caddy'nin Küçük Bir Not Bırakırdım.
  • quote:

Önemli olan işte bu. Herkes hata, kaza yapabilir önemli olan hataları tekrar etmemeye çalışmak ve telefi etmek istemek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukumetin yerinde olsam park sensörü olmayan araclarin satisini yasaklarim , ayni kis lastigindeki gibi . millete 30 40 lira verip park sensoru taktirmak zor geliyor . Bende sayisiz kez sahit oldum hatta aracimin icindeyken bana da oldu carparak park etmek aliskanlik oldu milette .

• ilk şöförlük zamanınmda fazlada rampa değil ama rampa sonuçta arkadan da iett geldi kornoya asıldıda asıldı birde o heycan yaptı nasıl becerdim bilmiyorum ama arabayı kaydırıp öndeki arabanın kapısına hafif bir dokundum :) neyse 2 seçenek vardı ya inip o kornayı iettşöförüne monte edecektim yada başka yere çekecemtim arabayı 2. yi tercih ettim sinirli sinirli başımıza iş almayalım dedim arabayı bıraktım ileri geldim oturdum 1 saatten fazla arabanın sahibini bekledim arabada pek birşey yoktu kalem ucu kadar bir göçük ama araba sıfırdı gördüğüm kadarı ile neyse arabanın sahibi geldi mahallemizden tanıdığım bir abi 1 hafta önce almış arabayı abi dedim gidip çektirelim saniyiye la bi kaybol dedi ne olacak bundan ama o 1 saat gerçekten nasıl sıkıntıya girdim anlatamam elalemdeki rahatlığı görünce hayret ediyorum..
  • Bu durumla o kadar çok karşılaşıyorum ki anlatamam eşim hastanede onu almaya gidiyorum yarım saatte en az 4 tane görüyorum girerken veya çıkarken bi öndekine bi arkadakine çarpıyor ki bayanlar çoğunluk hemşire ve doktorlar :) musait olursam not bırakıyorum yine aynı şekilde tokatta park problemi oldukça fazla caddede sürekli oluyor 26 yıllık şoförüm daha caddeye ve sıkışık hastane otoparkı tarzı yerlere araba bırakmadım çok şükür hiç başıma gelmedi

• Ben daha ehliyeti almadan araba sürmeyi öğrenmiştim yokuşta kalkarken milim geri kaydırmıyordum.
    O kadına nasıl ehliyeti vermişler anlayamadım.
  • Kadınlar refleks anlamında ve sezgisel olarak gerçekten acayip beceriksiz insanoğulları bazıları insanı trafikte katil eder, ters yönden gelir, yol ister ya da millet köprü trafiğine girmiştir o yandan yardırır ilerde burnunu kırar, sol şerit o trafiğe girmese bile arkada trafik oluşturur ve Alah ne verdiyse sövdürttürür vs. şeriti ortalar ne yapacağını bilemezsin. Geri geri kaydırır, yolda makyaj yapar, sıkışık trafikte aynaya bakmadan şerit değiştirir, kadın gördüm mü, en az 10 metre mesafe bırakıyorum ki, olası bir saçma davranışında kurban olmayayım diye. Park ederken defalarca huncarca gavura çarparmış gibi çarpar gördüğümde, direk plaka alırım ve ihbar ederim. Kadınların araba sürmesine gerçek anlamda karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Mart 2014; 14:04:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.