Şimdi Ara

Park ederken arkadakine dokunduran sürücü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krstarica

Kadınlar refleks anlamında ve sezgisel olarak gerçekten acayip beceriksiz insanoğulları bazıları insanı trafikte katil eder, ters yönden gelir, yol ister ya da millet köprü trafiğine girmiştir o yandan yardırır ilerde burnunu kırar, sol şerit o trafiğe girmese bile arkada trafik oluşturur ve Alah ne verdiyse sövdürttürür vs. şeriti ortalar ne yapacağını bilemezsin. Geri geri kaydırır, yolda makyaj yapar, sıkışık trafikte aynaya bakmadan şerit değiştirir, kadın gördüm mü, en az 10 metre mesafe bırakıyorum ki, olası bir saçma davranışında kurban olmayayım diye. Park ederken defalarca huncarca gavura çarparmış gibi çarpar gördüğümde, direk plaka alırım ve ihbar ederim. Kadınların araba sürmesine gerçek anlamda karşıyım.

Gerçekten bayanların çoğu beceriksiz.
    Bizim yan komşudaki kadınında arabası var toyota yaris. o ufak arabayla 5 metre genişlik olan yerden dönemedi arabaya çarptı yan aynası kırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Kadınlar refleks anlamında ve sezgisel olarak gerçekten acayip beceriksiz insanoğulları bazıları insanı trafikte katil eder, ters yönden gelir, yol ister ya da millet köprü trafiğine girmiştir o yandan yardırır ilerde burnunu kırar, sol şerit o trafiğe girmese bile arkada trafik oluşturur ve Alah ne verdiyse sövdürttürür vs. şeriti ortalar ne yapacağını bilemezsin. Geri geri kaydırır, yolda makyaj yapar, sıkışık trafikte aynaya bakmadan şerit değiştirir, kadın gördüm mü, en az 10 metre mesafe bırakıyorum ki, olası bir saçma davranışında kurban olmayayım diye. Park ederken defalarca huncarca gavura çarparmış gibi çarpar gördüğümde, direk plaka alırım ve ihbar ederim. Kadınların araba sürmesine gerçek anlamda karşıyım.

Gerçekten bayanların çoğu beceriksiz.
    Bizim yan komşudaki kadınında arabası var toyota yaris. o ufak arabayla 5 metre genişlik olan yerden dönemedi arabaya çarptı yan aynası kırıldı.

El-göz koordinasyonu ve çoklu işlem yapma becerisi zayıf olduğu için zorlanıyorlar...

• RUSSHEL R kullanıcısına yanıt
    Sizin gördüğünüz yine iyi. Nişantaşı ara sokakta kangoo park yerinden çıkarken(dikkat edin, çıkarken diyorum) arkada duran S2000'e dokundurdu. Sonra da kaydırmamak için gaza yüklenip kalktı ama vitesi bire takmayı unutmuş;geri viteste kalmış. Kango yüksek, S2000 alçak... Sonucu tahmin edersiniz.
  • carretera C kullanıcısına yanıt
    bu tarz hatayı yapan vites unutan çok var hocam oho neler gördüm ben o en kötüsü 1 ile çıkıcakken r de unutup takk die arkaya vuran kaynıyor ortalık
  • adı üstünde tampon, ingilizcesi bumper. bunun için var bunlar. tamam, gelip öylece çarpıp gitmesin millet ama bu kadar da olay etmeye gerek yok bence. geçen bir kadın sürücü vardı, çarptığı yaşlı adam acıyla kıvranırken trip ata ata telefonuyla uğraşıyordu. ve maalesef istanbulda bu süslü bebeklerden de çokça var. benim da sağ kapıya çarptı park edeyim derken bir hanımabla.
  • insan ezip kaçan insanlar var
  • Bizim tanıdığın Bmw 745 i çizmişlerdi bi yerde adam gözü gibi bakıyordu arabaya ondan sonra dışarıya daha ucuz arabayla çıkmaya başladı .10.000€ gibi bir fiyata arabayı düzeltmişlerdi .
  • Arkadaslar, birakin araba kullanmalarini, bu hatun milletini havayollarinda pilot yapiyorlar, evet araba kullanmak gibi cok bireysel bir aktivide degil ucak kullanmak hersey daha otomatize ama gelin siz dusunun acil karar verilmesi gereken bir durumda kaptan koltugunda bir kadinin oturdugunu....
  • Bizim sitede D sınıfı araçların sığacağı genişlikte kutularla park yerleri belirlenmiş durumda. Sitenin hanımlarından 4 metrelik B sınıfı aracı o kutuya sığdıramayan çok gördüm. Hatta bazılarında hanımın mı yokse evin beyinin mi parketmiş olduğunu rahatlıkla anlıyorsunuz.

Erkekler de geçenlerde videoda gördüğüm ters yönde geri geri giderken aynaya baktığını iddia eden elemanın seviyesine erişmesinler elbette, çok sıkı zulmediyorlar. Sigortacıların kaza durum senaryolarına bakıyorum da sinir olduğum her olayda %100 kusurlu listesinden çok klişe davranışları var. Elbette sinir oluyorsanız o hatayı görüp önlem alabilme şansınız olmuş oluyor.

Tampon mevzusunda ise ülkemizdeki ahlaksız arsız hırsızlar şu araba boyalı mevzusunu çıkarmasaydı tampon o kadar önemsiz birşeydi ki. En kötü yenisini takarsın olur biter. Ancak tamponu boyalı aracı görünce acaba nasıl bir kaza yapmış olabilir diye düşünmeden edemiyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sizin yerinizde olsam Caddy'nin camına not bırakırdım.. "xx plakalı Beyaz Focus Sedan'ın beceriksiz bayan şoförü iki kez tamponunuza çarptı" diye..

Aynen katılıyorum öle çarpıp kaçmak yok bilmiyosan kullanmıcaksın, çarpıyosanda kazadır bu olmuştur suçunu kabul ediceksin. Elalemin çaylakları vursun diye sokağa bırakıyoruz güzelim arabaları zaten
  • Park ederken dokunduruyorlar, park ettikten sonra kapıyı vuruyorlar, aynama çarpmışlar, çocuklar sokakta top oynuyor arabaya geliyor, öndeki arabadan taş sfırlıyor, güneş arabanın boyasını çatlatıyor gövdesini çatlatıyor, makas atıyorlar , emniyet şeridini kullanıyorlar falan da falan ... Abicim bu kadar küçük şeylerden şikayetçi olursanız o arabaya binemezsiniz ha bana göre dert ediyorsanız binmeyin zaten. Şu forumu takip ediyorum sürekli bu konular hakkında konu açılıyor yorum yapılıyor. Ya arkadaş ne kıymetli arabanız var ya. Sanki sadece sizin arabanız değerli. Kadının arabası da değerli. Çarptı da kendi arabasına zarar gelmedi mi sanıyorsun? Onunkine de geldi. O da para verip alıyor onu çarpmak ister mi? İstemez. Kaldıramamış arabayı çarpmış bu kadar. Ben eminim kadın caddy nin sahibinden korkmuştur onun için not bırakmamıştır. Öyle adamlar var ki zaten trafikte kadına tahamülü yok bir de kadının, adamın duran arabasına çarptığını öğrense kadına saldırır bu zihniyet. Kazadır olur abi büyütmeye gerek yok.

Biz mesele evimizin garajı olmadığı için değerli bir araba almadık. Ne zaman ki bir siteye taşındık garajımız oldu gittik aldık adam gibi arabamızı ki orda da kapılarını vuranlar oluyor. Olur bunlar büyütmeye gerek yok. O arabalar bizimle mezara gelmeyecek sonuçta. Ben de arabama kıymet veren biriyim. Her noktasındaki hatasını bilirim. Ama dert etmem. Büyütmeyin bu kadar büyütmeyin abi olur bunlar.

• FFFaust F kullanıcısına yanıt
    Zaten ehliyeti araba kullanmasını bilenlere veriyorlar :D Onun için ehliyeti almadan önce öğrenmen doğal.
    Ehliyet sınavları çok cacık. hiç bir şekilde extrem durum sınavı yapılmıyor. Bence ehliyet alma olayı daha detaylı olmalı. Yağmurda , sıkışık trafikte , karda , buzda vs vs vs. Hatta acil durumlarda el freni ile yön değiştirme veya aracı kurtarma öğretilmeli. Ülkemizde maalesef ehliyet kursları evrak takip bürosuyla aynı işi yapıyor. Gidiyorsun sınava giriyorsun 4. vitese ve geriye takmadan ehliyeti alıyorsun. Sınavda yapmadığım kalmadı 95 verdiler :S Ben bırakırlar mı diye bile tereddüt etmiştim. Ben olsam bırakırdım. Yanımdaki adam 3 defa yapma arkadaş evde çoluk çocuk bizi bekliyor demişti :D hatta o, o taraftan frene bastığında ben ayağımı fren pedalının altına koyup freni kaldırmıştım. 4 tane sürücü adayını solladım. 70 olan sınırda 110 yaptım. Adamlar oh be dediler biri vitesi 5 e attı sonunda. Makas attım. Gerçi mecbur kalmıştım önümdeki dangalak sinyal vermeden sola dönmeye kalktı sağımda araba vardı. Vites küçültüp gaza oturup sağa geçebilmiştim. İyi sövmüştük hep beraber :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

Sizin yerinizde olsam Caddy'nin camına not bırakırdım.. "xx plakalı Beyaz Focus Sedan'ın beceriksiz bayan şoförü iki kez tamponunuza çarptı" diye..

tam bunu yazıcakdım

birkez daha söylüyorum Türkiye de kadınlara araba sürdürülmez(istisnalar kaideyi bozmaz)

+1 neler görüyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla biz ne dersek diyelim kadınlar trafikte var olmaya devam edecek.geçen gün emniyete gittim erkekten çok kadın var ehliyet almak için bekleyen.
    geçen günde kadın taksici görmüştüm.
  • Galeriden aldığın gibi arabayı muhafaza etmek istiyorsan kapalı garajından çıkarmayacaksın.
    Kasko denilen şey bunun için icat edildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aytürk üstad doğru söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

tam bunu yazıcakdım

birkez daha söylüyorum Türkiye de kadınlara araba sürdürülmez(istisnalar kaideyi bozmaz)

Yanlış düşünce

• Yokuşta araba park ederken bir eliniz el freninde olsun. Baktınız olay kontrolünüzden çıkıyor araba geri kaymaya başladı çekin freni. En azından arabasını daha önceden düzgün park etmiş insanın arabasına birşey olmaz

• Bunu burda gelip soyleyeceginize, kadinin yanina gidip uyarmak veya yardim etmek cok mu zor geldi guzel kardesim?
    Kadin suruculere laf ediyorsunuz, gelip erkek kullanici oraninin %99lari vurdugu bir forumda kadinlara seslenmeye calisiyorsunuz.

Biraz duyarli olsaydiniz da, oturup izleyeceginize, yanina gidip hanfendi sansinizi zormlamayin isterseniz veya yardimci olayim tarzinda bir medeniyet belirtisi gosterseydiniz. Gelmis bize burda sikayet ediyorsunuz. Kadin suruculerden her zaman kacmisimdir ama genelleme yapmayi da dogru bulmuyorum.
    Olanlari izleyip yalnizca elestirmekle olay cozulmuyor. Icraat lazim kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 5 Haziran 2014; 11:56:27 >
  • Abi o değilde kırmızı lambadan sonra sağa dik bir yokuş olan yere döndü bayan sürücü ve arabasını stop ettirdi Millet krokup geri kaçırmasın diye kornaya basamadı, tekrar kaldıramadı da o yokuştan trafik felç oldu En son Audi A6'daki müteahhit tipli abi dayanamadı kendi arabasını stop edip kapılarını kitledi bayanı indirdi arabadan yokuşun bitimine kadar çıkardı oraya park edip anahtarı verdi bayana sonra kendi arabasını aldı devam etti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.