Şimdi Ara

Paristen iphone 4 geldi simkilitlimi Nasıl anlarız lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paristen birtanıdıga ip4 sipariş etirdim 2 ay oldu nihayet iznegeldide kavuştum ip4 me 4.0 yüklü jb de yapmış türkcell hattimi taktım kulanıyorum iyide 4.1 yüksetmek istiyorum da kitlimi deyilmi emin deyilim serinosunu yazarak orenebilecegimiz bir yer varmı 4.1 yuksetim derken kitlenmesin cihaz
    Geçen bi arkadaş yazmıştı biturlu bulamadım
    Lütfen yardımmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagy -- 15 Eylül 2010; 17:42:30 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_41456506/tm.htm

buradaki konuda birçok arkadaş fransada unlocked satıldıgını söylemiş.ancak daha iyi bilenler sana yardımcı olacaktır dostum.

gerçi birşey var,fransadan aldıgın telefon turkcell ile çalışıyorsa zaten unlocked degilmidir ki

Paristen iphone 4 geldi simkilitlimi Nasıl anlarız lütfen yardım

birde böyle bir liste var.aralarında fransa yok.bu liste unlocked satılan yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 15 Eylül 2010; 18:01:48 >

• Galiba bir yere serino yazıyoduk kitlimi deyilmi anlıyorduk AMA nere yazıyorduk ??
    Bir arkadaş da biliste eklemişti olistede herşey yazıyordu simlok la ilgili
  • AYarlar-genel-hakkinda ya gir

Operator yaziyor ortalara dogru

Orda cihaz operator sozlesmeliyse o firma yazar, mesela benimki amerikan at&t yaziyor , babaminkindede oyle at&t yaziyor . Ama turkcell takili ve kullaniyoruZ jailbreakli.

Gel gelelim sim kilitsiz olan arkadasimda operator kisminda boyle birsey yok, herhangi bir ingiliz firmasi yazmiyor.

Eger ayarlar-genel hakkinda ya girersen ve operator kisminda bir operator ismi yaziyorsa fransaya ait, veya bilmedigin,

Do not update !
  • phantom arkadasim bende amerikadan alicam malum 3 gs onceden kirlimiordu simdi ben alicam bu ay sonu veya oteki ay basida kirilior dimi..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

AYarlar-genel-hakkinda ya gir

Operator yaziyor ortalara dogru

Orda cihaz operator sozlesmeliyse o firma yazar, mesela benimki amerikan at&t yaziyor , babaminkindede oyle at&t yaziyor . Ama turkcell takili ve kullaniyoruZ jailbreakli.

Gel gelelim sim kilitsiz olan arkadasimda operator kisminda boyle birsey yok, herhangi bir ingiliz firmasi yazmiyor.

Eger ayarlar-genel hakkinda ya girersen ve operator kisminda bir operator ismi yaziyorsa fransaya ait, veya bilmedigin,

Do not update !

amerikadan kilitli aldım ve burda kendim unlock yaptım bende turkcell hakkinda kısmında, neden?
  • 4.1 i yuklemeden tekrar restore yap 4.0 ile jb ve unlock yapmadan calisirsa unlocktur. Baska kisa yolu varmi bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ phantom_coal

bendeki iPhone 3Gs de at&t kilitli ama o bahsettiğin bölümde at&t falan yazmıyor sadece carrier 5 yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

http://forum.donanimhaber.com/m_41456506/tm.htm

buradaki konuda birçok arkadaş fransada unlocked satıldıgını söylemiş.ancak daha iyi bilenler sana yardımcı olacaktır dostum.

gerçi birşey var,fransadan aldıgın telefon turkcell ile çalışıyorsa zaten unlocked degilmidir ki

birde böyle bir liste var.aralarında fransa yok.bu liste unlocked satılan yerler.

Jailbreak yapılmış dediğine göre, cihazın sim kilidi de bu şekilde kırılmış olabilir -ki 4.0 yüklü olduğunu söylediğine göre bu mümkün-. Bu durumda 4.1'e yükseltildiğinde kırılma kalkacağı için kullanılamaz hale gelebilir. Tabi bunların hepsi eğer sim kilitli bir telefon ise geçerli.

Bu arada bu sim kilit olayına bi açıklık getirelim. Kavramları düzgün olarak öğrenelim.
    Unlocked : Sim kilidi açılmış halde, yani kilidi varken kırılıp açılmış. Bu durumda güncelleme de kilit geri gelir.
    Sim locked: Sim kilitli ve kırılmamış.
    Factory unlocked: Sim kilidi hiç olmamış. Fabrika çıkışlı olarak sim kilidi yok. Güncellemede hiç bir problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 16 Eylül 2010; 4:34:58 >

• Arkadaşlar ayarlar genel hakında girdim orada turkcell yazıyo ee ???
  • yani factory unloced ama sen genede iyice araştır
  • Ag kisminda bende de turkcell yaziyor ama operatorde farkli gsm sirketi yaZiyor.

3gs ler de kiriliyor, 4.1 olursa kirilmiyor ama onuda yakinda kirarlar
  • Ya arkadaşlar 4.0 yüklü jb li turcell le kulanıyorum 4.1 yüksetsem başıma iş alırmıyım paristen geldi orada kitlimi satıyorlar acaba tamnasıl emin olurum yardımmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.