Bildirim
parise hiç gitmedim turist vizesi pasaportu nsl çıkarırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Pasaport çıkartmak için gerekenler ve ücretler:http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=116
Fransa vizesi için gerekenler:http://www.vizeci.com/ulke_detay.aspx?ID=11
ve küçük bir not da benden. Daha önce yurtdışına çıkmamış iseniz, pasaportunuzda Schengen vizesi yoksa, konsolosluk tarafından istenilen her belgeyi fazlasıyla sunmalısınız.
Pasaportlar en geç 2 gün içinde bir aksilik çıkmazsa, çıkar.
Fransa'dan daha önce vize almadım, karayoluyla giriş yaptım ama Fransa vizesi almak zor deniliyor, acenteler aracılığıyla alırsanız, daha kolay olabilir. 3 gün bu arada seyahat için çok az bir süre bunu da belirtmek isterim.
-
İnternette bi kaynakta okuduğuma göre en kolay schengen vizesi veren ülke Fransa ve İtalya.En zor ise Almanya ve Belçikadan alınıyor diye biliyorum.Umarım yılbaşında orda olursun.Benimde pasaport hazır ama vize eksik işte -
En kolay İspanyol bence denerseniz, görürsünüz bunu. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: RAM_BELLEK
ben hayatımda hiç yurt dışına çıkmadım yılbaşında tur şirketleriyle anlaşıp parise gitmek istiyorum pasaport vize masrafı ne olur ne kadar zaman alır bunları çıkartmak birde fransa paris türklere gıcık olduğu için ne pasaport vizde 3 günlüğüne de zorluk çıkarırlarmı
Öncelik,le pasaport almniz gerekiyor nüfusunuz,un bagli oldugu ilde en kisa zamanda alirsiniz pasaportunuzu önceden bunun süresi 3 gün idi eger ba$ka bir ilden müracat ederseniz bununda süresi 10 ,idi Pasaportunuzla Fransa konsolosluguna gidin ve turist vizesine müracat edin belki saglik sigortasi veya e,emekklilik halinde ise bunu beyan eden belgeleriniz,le müracat edin ayrica tur $irketi ile gidecekseniz onlara sorarsaniz size daha detaylica izzah ederler sanirim onlar vize i$ini daha kolay ediyorlar..
Saygilar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Earth_Dreams
İnternette bi kaynakta okuduğuma göre en kolay schengen vizesi veren ülke Fransa ve İtalya.En zor ise Almanya ve Belçikadan alınıyor diye biliyorum.Umarım yılbaşında orda olursun.Benimde pasaport hazır ama vize eksik işte
ne fransa ne italya nede ispanya o kadar kolay vie vermiyor. en koşlay vize veren yer malta gidin araştırın ben dil okuluna gitmiştim eğitim danışmanlığı firması bizden sadece 1 kişi alamadı vizeyi oda travestiydi dedi düşünün artık işte... -
memur oldudumdan dolayı mı bilmiyorum ama ağzımı açmadan 2 günde ankaradan yunanistan vizesi aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: Cavu$
quote:
Orijinalden alıntı: RAM_BELLEK
ben hayatımda hiç yurt dışına çıkmadım yılbaşında tur şirketleriyle anlaşıp parise gitmek istiyorum pasaport vize masrafı ne olur ne kadar zaman alır bunları çıkartmak birde fransa paris türklere gıcık olduğu için ne pasaport vizde 3 günlüğüne de zorluk çıkarırlarmı
Öncelik,le pasaport almniz gerekiyor nüfusunuz,un bagli oldugu ilde en kisa zamanda alirsiniz pasaportunuzu önceden bunun süresi 3 gün idi eger ba$ka bir ilden müracat ederseniz bununda süresi 10 ,idi Pasaportunuzla Fransa konsolosluguna gidin ve turist vizesine müracat edin belki saglik sigortasi veya e,emekklilik halinde ise bunu beyan eden belgeleriniz,le müracat edin ayrica tur $irketi ile gidecekseniz onlara sorarsaniz size daha detaylica izzah ederler sanirim onlar vize i$ini daha kolay ediyorlar..
Saygilar...
ilk schengen vizesi için şahsi müracat gerekiyor, bu nedenle eğer kişinin ilk vizesi için tur firması müracat edemez. evraklar konusunda danışmanlık yapıp 40-50 lira para talep ederler sadece, bence danışmanlığa hiç gerek yok, konsoloslukların web sayfalarında çok net bir şekilde açıklıyorlar hangi evrakları istediklerini.
O evrakları hazır ederseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.
İlk schengen vizenizden sonraki vizeler içinde tur firmaları sizin adınıza başvuru yapabilir olacaklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hougras
quote:
Orijinalden alıntı: Earth_Dreams
İnternette bi kaynakta okuduğuma göre en kolay schengen vizesi veren ülke Fransa ve İtalya.En zor ise Almanya ve Belçikadan alınıyor diye biliyorum.Umarım yılbaşında orda olursun.Benimde pasaport hazır ama vize eksik işte
ne fransa ne italya nede ispanya o kadar kolay vie vermiyor. en koşlay vize veren yer malta gidin araştırın ben dil okuluna gitmiştim eğitim danışmanlığı firması bizden sadece 1 kişi alamadı vizeyi oda travestiydi dedi düşünün artık işte...
Ben oturum vizesi için başvurdum 1 hafta içinde çıktı. Turistik vizeler 1 günde çıkıyor. (İspanya)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X