Şimdi Ara

Parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar parfüm alacağım calvin klein euphoria bitti. Ne alabilirim bu tarzda çok ağır baymayan fazla da fresh uçuk olmayan tatlı odunumsu bir tarzda önerebilecekleriniz nelerdir?
    Versace eros bana pek kalıcı gelmedi kullanan var mı jean paul ona göre daha iyi sanki?

Edit: 13 yıl önceki jean paul ile şimdiki arasında hafif fark hissettim ama erosdan iyi geldi yine de tekrar jean paul'a mı döneyim v de vakko da kullanmıştım 16 yıl önce şimdi ki kokusu tıraş losyonu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cant Let Go -- 21 Ağustos 2017; 16:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ,

Koku güzelliği tartışılır ama Versace Eros 'un kalıcığı oldukça iyi, JPG Le Male de kalıcı bir koku ancak bana sorarsanız bu iki koku da tatlı oldukları için bazı kişilere ağır gelebiliyor. Eğer JPG almaya karar verirseniz Terrible'ı tavsiye edebilirim çünkü klasik olana göre biraz daha fresh bir koku ve uygun fiyatlı bulunabiliyor.
    Fiyat performans açısından Versace Dylan Blue'ya da bir bakın derim. Tribünlere oynamak istiyorsanız da Dior Sauvage'ı öneririm.
    Vanilyalı kokulardan çok pahalı olmayan L'occitane Baux da kış için bir alternatif olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar2007 -- 22 Ağustos 2017; 13:15:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Bargello parfüm önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.