Şimdi Ara

Parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 50 tl'ye alınabilecek en iyi parfüm hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 27 Ağustos 2015; 21:21:07 >

• Yok mu önerisi olan peki adidas ile Playboy'un parfümleri nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün forumdaki bir parfüm konusunda birinin önerisi vardı.Kendisi pahalı parfüm kullanıyormuş ama yakını avon sattığı için 1-2 tane aldım bir tanesini öneririm diyordu.
    Avon move parfümün adı 75ml 20 liraymış galiba.İstersen dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarışN

Bugün forumdaki bir parfüm konusunda birinin önerisi vardı.Kendisi pahalı parfüm kullanıyormuş ama yakını avon sattığı için 1-2 tane aldım bir tanesini öneririm diyordu.
    Avon move parfümün adı 75ml 20 liraymış galiba.İstersen dene.

Bu parfüm mü?
    http://www.hepsiburada.com/avon-just-move-edt-75-ml-erkek-parfum-p-SGAVONZF034G
  • Aynen bu sanırım bende bakmıştım da ismi sadece move yazan yoktu.Fiyat-boyut olarak filanda zaten anlaşılıyor bu olduğu.
  • BarışN kullanıcısına yanıt
    Bir deneyelim bakalım.Sizin önereceğiniz bir parfüm var mı ?
  • Açıkçası ben pek parfüm kullanmadım bu zamana kadar.Ucuz parfümler kullandım arada sırada, sadece deodorant kullanıyordum.
    Bende kaliteli bir parfüm almayı düşünüyorum, o yüzden bu sıralar bakıyorum parfüm konularına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blade parfümlerde güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Blade parfümlerde güzel

Blade racer kullanmıştım fena değildi içinden isveç çakısıda çıkıyor ama kokusu çok çabuk uçuyor,playboy ile adidas'a ne diyorsunuz? ya da blade'den hangi seriyi önerirsiniz
  • Blade cooler kullanıyorum. Çevremde hep olumlu yorumlar aldım. ancak çevrendekiler ile dip dibe olman lazım gün içinde; dediğiniz gibi çabuk uçuyor. adidas kullanmadım hiç.
    Bunun dışında forumda Eser arkadaşımızın sattığı Tutaste açık parfümlerden kullandım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_85853049/tm.htm

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 28 Ağustos 2015; 20:14:13 >

• Avon' a bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: whimper43

Avon' a bakabilirsin

Bir sürü parfümü var hangisi güzel bilmiyorum ki just move güzel diyorlar onu düşünüyorum
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    25-50tl'lik parfümlerin hepsi aynı kokuları hemen uçuyor kaliteliler zaten 100-150tl'den başlıyo asıl parfüm onlar zaten heralde o fiyata en kalıcı olanlar avon'un ürünleri.Bu arda bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.